Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس کمیسیون اروپایی کرونا را بحرانی استثنائی نامید که غلبه بر آن به واکنش استثنائی و شگفت آوری از طرف این اتحادیه نیاز دارد. ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، امروز جمعه سران 27 عضو اتحادیه اروپا در یک کنفرانس ویدئویی برای اولین بار درباره یک برنامه کمکی 750 میلیارد یورویی که "اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی برای اقتصاد این اتحادیه بعد از بحران کرونا ارائه داده است بحث و تبادل نظر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم زمان قرار است درباره بودجه هفت سال آینده اتحادیه اروپا به مبلغ حدود 1و1 تریلون یورو تصمیم گیری شود چرا که بودجه جاری در پایان سال منقضی می شود.

در این باره اختلاف نظرهای زیادی در اتحادیه اروپا وجود دارد. کشورهای هلند، سوئد، دانمارک و اتریش کاملا مخالف بسته کمک های مالی اتحادیه اروپا برای حمایت از اقتصاد کشورهای بحران زده کرونایی هستند. کشورهای جنوب اتحادیه اروپا در مقابل خواهان دریافت بدون پیش شرط چنین کمک مالی از بروکسل هستند.

در این اوضاع اتحادیه اروپا تحت فشار زمان قرار دارد و بودجه و بسته بازسازی دوباره اتحادیه اروپا باید حتی الامکان در تابستان مورد توافق قرار گیرد تا کشورهای عضو این اتحادیه زمان لازم برای تصویب آن را داشته باشند. بنابراین احتمالا در اواسط و یا اواخر جولای نشست دیگری برگزار خواهد شد که در آن سران کشورهای اروپایی برای اولین بار از شروع بحران کرونا دوباره حضوری با هم دیدار خواهند کرد.

" والدیس دومبرووسکیس"، معاون اقتصادی کمیسیون اروپایی در گفتگویی با هفته نامه "اشپیگل" تاکید کرد که برنامه بازسازی ما تنها به عنوان پاسخی به بحران کرونا در نظر گرفته شده و محدود به حدود 4 سال است. این وام ها باید پس از آن بازپرداخت شود. به این ترتیب اتحادیه اروپا بدهی دائمی نخواهد داشت.

این مقام اروپایی تاکید کرد که ما ایده کاملا واضحی در این باره داریم که این پول چگونه باید خرج شود. هدف این است که سرمایه گذاری ها و اصلاحات در کشورهای عضو این اتحادیه بر اساس برنامه های توسعه که خود این کشورها تنظیم می کنند تامین مالی شود. با این وجود کشورهای دریافت کننده این وام ها نمی توانند به سادگی آنچه را که می خواهند انجام دهند و باید همراه با اروپا پیش روند و تصمیمات آن ها باید همچنین با اهداف اتحادیه اروپا درباره حمایت از آب و هوا و دیجیتالی شدن منطبق باشد.

وی افزود: ما نمی خواهیم به آن جایی که قبل از بحران بودیم باز گردیم، بلکه می خواهیم از این فرصت برای برداشتن گامی در مسیر آینده استفاده کنیم.

این مقام اروپایی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که کمیسیون اروپایی این مسئله را مورد ارزیابی قرار می دهد که آیا تصمیمات کشورهای وام گیرنده با اولویت های اتحادیه اروپا تطابق دارد.

پیام پوتین به نظربایف درباره ابتلای وی به کروناافزایش 100 میلیارد پوندی کمک دولت انگلیس برای مبارزه با بحران کروناآمار مبتلایان کرونایی در برزیل به مرز یک میلیون نفر رسید

معاون رئیس کمیسیون اروپایی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: بحران کرونا یک شوک جدی بود که به صورت جدی به همه کشورهای عضو این اتحادیه وارد شد. وی بهبود اوضاع اقتصادی کشورهای ضعیف در اروپا را همچنین به نفع کشورهای قدرتمند این اتحادیه دانست.

"والدیس دومبرووسکیس"، در بخش پایان این گفتگو در عین حال توافق درباره بودجه چند ساله اتحادیه اروپا را دشوار دانسته و گفت: اما در نهایت اروپا همواره توانسته این کار را انجام دهد. حالا شرایط با توجه به مسئله برگزیت و بحران کرونا دشوارتر است. اما تا به حال هیچ یک از اعضای اتحادیه اروپا منطق اساسی ایده ما را زیر سوال نبرده اند. کرونا بحرانی استثنائی است و به پاسخی شگفت آور و استثنائی نیاز دارد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا کمیسیون اروپایی اتحادیه اروپا بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند