Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مشمولان مبلغ یک میلیون تومان درج شده است؛ در حالی که در سامانه سهام عدالت این مبلغ متغیر است که این اختلاف در رقم سهام عدالت دلایل مختلفی دارد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از ایبِنا، طرح توزیع سهام عدالت در حالی از سال ۱۳۸۵ در کشور آغار شد که در ابتدای یک میلیون تومان از سهام شرکت‌های مختلف به هر یک از مشمولان داده و قرار شد به مدت ۱۰ سال به جای پرداخت سود سالیانه مجامع این شرکت‌ها، اقساط سهام عدالت کسر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در زمان ثبت نام نهایی، برگه‌هایی به مشمولان داده شد که عدد یک میلیون تومان به عنوان ارزش سهام عدالت بر روی آنها درج شده بود.

این در شرایطی است که میزان سود پرداختی مجامع شرکت‌های حاضر در سبد سهام عدالت در مدت ۱۰ ساله مورد اشاره، جواب گوی میزان بدهی مشمولان نبود و ارزش سهام تخصیص یافته به هر یک از سهامداران متناسب با میزان اقساط وصول شده از بابت ثمن سهام واگذار شده از محل سودده سال شرکت‌های سرمایه‌پذیر در مقاطع گذشته تعیین شد و به همین جهت در صورتحساب مشمولین در سامانه اینترنتی سهام عدالت رقم‌های مختلفی برای آنها درج شده است.

البته اختلاف در رقم سهام عدالت دلایل مختلفی دارد. مثلا اگر از طریق انتقال و تسهیم ارث سهام عدالت به مشمولی رسیده است، ارزش سهام آن شخص بیشتر می‌باشد؛ یا افرادی که قبل از سال ۱۳۹۵ سود سهام عدالت دریافت کرده‌اند، به میزان سود دریافتی از ارزش سهام تخصیصی آنها کاسته شده است؛ یا تعدادی از مشمولان تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام و سازمان بهزیستی از ۵۰ درصد تخفیف در بهای سهام عدالت خود برخوردار شده و سهام عدالت آنها یک میلیون تومان است.

از سوی دیگر برخی از افراد اقدام به تسویه باقیمانده اقساط سهام عدالت خود از محل آورده نقدی کردند که این موضوع نیز موجب تفاوت ارزش سهام عدالت درج شده برای این افراد در سامانه سهام عدالت است.  

همچنین سهام عدالت در زمان اجرای این طرح به هر فرد یک میلیون تومان و تا سقف ۵ میلیون تومان به هر خانوار اختصاص داده شد، از این رو خانواده‌هایی که از ۵ نفر بیشتر هستند نیز سهام عدالت آنها متفاوت از سایر خانوارها است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سهام عدالت ارزش سهام عدالت فروش سهام عدالت یک میلیون تومان سهام عدالت ارزش سهام درج شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی

به گزارش تابناک، بانک مرکزی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری ۱۰ دوره حراج سکه طلا در بستر مرکز مبادله کرده است. هدف بانک ‌مرکزی جهت برگزاری این سلسله حراج‌ها، ساماندهی وضعیت بازار طلا و سکه، مدیریت تقاضا در بازار سکه و جمع‌آوری بخشی از نقدینگی عنوان شده است.


به گزارش تجارت‌نیوز،با گذشت نزدیک به دو ماه از این اقدام، اکنون سکه‌ فروشان می‌گویند کیفیت سکه‌های حراج با سایر سکه‌های موجود در بازار تفاوت دارد. در همین راستا سهراب اشرفی کارشناس بازار طلا به تجارت‌نیوز گفت: «عیار تعیین‌شده برای تمام قطعات سکه‌ از سال ۱۳۰۸ که توسط بانک ملی ضرب می‌شد با عیار ۹۰۰ بود. تا سال ۱۳۳۹ که بانک مرکزی تاسیس شد این عیار حفظ شد و تا الان و در همه مقاطع، عیار سکه ۹۰۰ بوده است.»

وی تاکید کرد: «عیار تمام سکه‌های ضرب‌شده که در حراج عرضه شده نیز ۹۰۰ است و تفاوتی با سایر قطعات سکه ندارد، اما کیفیت ضرب سکه‌های جدید مقداری با سکه‌های قبل تفاوت دارد.»

اشرفی افزود: «این تفاوت کیفیت نیز احتمالا به خاطر مدل ضرب و یا دستگاه‌هایی که سکه‌های با آن ضرب شده است.»

اشرفی با بیان اینکه سکه‌فروشان خیلی راحت عیار پایین را تشخیص می‌دهند، خاطرنشان کرد: «کیفیت ضرب سکه‌های جدید مانند سکه‌های قبلی نیست، اما در خلوص طلا هیچ مشکلی وجود ندارد. تنها در کیفیت ضرب مقداری تفاوت وجود دارد که باید بانک مرکزی در این خصوص پاسخگو باشد.»

این کارشناس بازار طلا گفت: «این تفاوت کیفیت باعث شده است قیمت سکه‌های حراج‌شده مقداری از قیمت سایر سکه‌ها پایین‌تر باشد، زیرا وقتی سکه‌فروش خریدار نباشد، قیمت این نوع سکه‌ها پایین می‌آید.»

گفتنی است اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ایران نیز تاکید کرده است: «سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام‌سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند و همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.»

وی افزوده است: «سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.»

به گفته بالسینی، طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بر این اساس، عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

دیگر خبرها

  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • حذف معافیت مشمولان ۳۵ ساله و دارای دو فرزند
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل