Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه الجزیره، نیرو‌های مردمی یمن و جنبش انصارالله کنترل منطقه ردمان در استان البیضا را در دست گرفتند.

پیشروی نیروهای انصارالله در حالی اتفاق افتاد که ائتلاف سعودی به حملات وحشیانه خود به مردم یمن ادامه می دهد. این در حالی است که ائتلاف سعودی پیشتر موافقت خود را با آتش بس در یمن به دلیل شیوع ویروس کرونا اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن اعلام کرد: یمن از برقراری صلح ناامید شده است و در بحبوحه شیوع کرونا در این کشور، صندوق‌های کمک سازمان‌های بشردوستانه با کسری بودجه مواجه هستند. میلیون‌ها نفر به کمک‌های غذایی و خدمات درمانی که برای مقابله با وبا و مالاریا ارائه می‌دهیم، وابسته هستند و اکنون کرونا به آن اضافه شده است. تنها یک پاسخ وجود دارد - جنگ باید متوقف شود. یمن همچنان بدترین بحران بشری در جهان را تجربه می‌کند و تقریباً ۸۰ درصد جمعیت این کشور به کمک و حمایت بشردوستانه نیاز دارد.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در حمله روز دوشنبه ائتلاف سعودی به استان صعده در یمن دست کم ۱۲ تن از جمله ۴ کودک کشته شدند. جنگنده‌های متجاوز سعودی روز سه‌شنبه صنعاء پایتخت یمن و شماری از استان‌های دیگر این کشور را به شدت بمباران کردند و استان مرزی صعده نیز آماج حملات شدید موشکی و توپخانه‌ای ارتش رژیم سعودی بود.

گزارش نهاد‌های مختلف بین‌المللی حاکی از آن است که زیرساخت‌های بهداشتی یمن در حال حاضر آمادگی مواجهه با بحران کرونا را ندارند و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در این کشور به شدت از کمبود دارو و تجهیزات پزشکی رنج می‌برند.

اخیرا سازمان پزشکان بدون مرز درباره فروپاشی نظام پزشکی و درمانی در یمن در پی جنگ خونبار در این کشور هشدار داد.

کلر هایدونگ، رئیس ماموریت پزشکان بدون مرز در یمن اعلام کرد بخش عظیمی از نظام مراقبت‌های درمانی این کشور طی چند سال جنگ از بین رفته است.

بیشتر بخوانید

صنعاء: سازمان جهانی بهداشت کیت‌های غیردقیق به یمن فرستاده است افزایش شمار مرگ و میر بر اثر بیماری‌های شبیه به کرونا در یمن

کلر هایدونگ در این باره افزود بسیاری از بیمارستان‌ها در یمن به دلیل نگرانی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا یا به دلایل ناشی از کمبود پرسنل و تجهیزات حفاظتی رو به تعطیل شدن هستند. بسیاری از مردم یمن در اثر کرونا جان خود را از دست خواهند داد، اما نگرانی ما مربوط به مرگ‌های قابل پیشگیری است که در سایه نبود پرسنل درمانی و تجهیزات پزشکی رخ می‌دهد.

سازمان ملل نیز اعلام کرده که یمن با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان‌های مختلف این کشور، در حال حاضر در بدترین شرایط ممکن قرار دارد.

سازمان ملل همچنین اعلام کرد: میانگین آمار مرگ و میر بر اثر بیماری کرونا در یمن به ۲۰ درصد از شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ رسیده است. این در حالی است که میانگین جهانی مرگ و میر بر اثر کرونا به ۷ درصد می‌رسد.

همچنین سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داده که سیستم بهداشت و درمان یمن در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، در آستانه فروپاشی قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ یمن عربستان سعودی انصارالله یمن شیوع ویروس کرونا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • برگزاری رژه اقتدار دریایی در آبراه راهبردی خورموسی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!