Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@11:08:42 GMT

باتری غول ‌پیکری که با هوای فشرده کار می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۳۲۳۷

به گزارش ایسنا و به نقل از فیوچریسم، یک شرکت انگلیسی فعال در حوزه انرژی برای کارآمدتر ساختن انرژی تجدیدپذیر، به ابداع تاسیسات بزرگی برای ذخیره انرژی مشغول است که از هوای فشرده برای ذخیره انرژی استفاده می‌کند و عملکرد یک باتری غول پیکر را دارد.

این شرکت موسوم به "هایویو پاور" (Highview Power) قصد دارد پس از کامل شدن این تاسیسات، الکتریسیته زیادی را برای فشرده کردن مخزن بزرگی از هوا به کار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس هوا می‌تواند از حالت فشرده خارج شود تا قدرت مورد نیاز یک توربین غول پیکر را تامین کند و به مردم ساکن آن ناحیه امکان دهد تا از انرژی پاک استفاده کنند.

 با وجود این فناوری، حتی اگر پنل‌های خورشیدی یا توربین‌های بادی نتوانند الکتریسیته بیشتری تولید کنند، امکان استفاده از انرژی پاک وجود خواهد داشت. این باتری غول پیکر که دولت انگلستان، ۱۲.۴۲ میلیون دلار بوجه به آن اختصاص داده است، در صورت موفقیت می‌تواند به ذخیره میزان قابل توجهی از انرژی کمک کند.

پروژه‌هایی از این قبیل می‌توانند به درک ارزش انرژی‌های تجدیدپذیر و رونق خانه‌ها و کارها با کمک انرژی پاک کمک کنند و این امکان را حتی هنگامی که خورشید نمی‌تابد و باد نمی‌وزد، فراهم کنند.

شرکت هایویو پاور برای ساخت این باتری غول پیکر، از مهندسان باسابقه حوزه نفت و گاز کمک خواسته تا در زمینه تامین انرژی‌ تجدیدپذیر با یکدیگر همکاری کنند.

"خاویر کاوادا" (Javier Cavada)، مدیرعامل این شرکت گفت: هدف ما در واقع فناوری‌های ذخیره‌سازی نیستند، بلکه هدف ما این است تا امکان استفاده از انرژی تجدیدپذیر را به صورت گسترده در ساختمان‌ها و خانه‌ها فراهم کنیم.

منبع: الف

کلیدواژه: باتری غول غول پیکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)

عصر ایران - پژوهشگران دانشکده طراحی سوئیسی ÉCAL به تازگی مجموعه جالبی از مبلمان با بسته بندی تخت را معرفی کرده اند. آیتم های این مجموعه جذاب باید در آب غوطه ور شده تا به فرم نهایی خود برسند.

این مجموعه مبلمان که به نام "محلول های زیر فشار" (Under Pressure Solutions) یا به اختصار یو پی اس (UPS) شناخته می شود، از ورقه های نازک و فشرده ای از اسفنج سلولزی ساخته شده اند که امکان قرارگیری محصول در بسته بندی تخت را فراهم می کند. در حقیقت، برخی از اقلام این مجموعه به اندازه کافی فشرده هستند تا درون صندوق پست قرار بگیرند و از این طریق حمل و نقل کارآمدتر را تسهیل می کنند.

تبدیل ورقه اسفنج به مبلمان کاربردی با کمک آب!

محصولات این مجموعه مبلمان باید در آب خیس شوند که به آنها اجازه می دهد در چند ثانیه تا حدود 10 برابر اندازه اصلی خود بزرگ شوند. سپس، آب اضافه اسفنج از طریق اعمال فشار گرفته شده و باید اجازه دهید تا خشک و سخت شود. در نهایت، فرمی از مبلمان محکم و بادوام تشکیل می شود که تحمل وزن انسان را دارد. این مجموعه مبلمان اسفنجی از نظر دوام نسبت به فوم پلاستیک معمولی عملکرد بهتری دارد.

به گفته کریستوف گوبران، پژوهشگر و طراح صنعتی ÉCAL، سلولز بخشی از طبیعت است، از این رو، مانند یک درخت، می تواند انعطاف پذیر و در عین حال قوی باشد. این اسفنج از طریق چوب تراشی استخراج می شود و استحکام آن از همان الیاف سلولزی که یک درخت برای تقویت تنه و شاخه های خود استفاده می کند، سرچشمه می گیرد.

برای ایجاد اسفنج، سلولز از طریق چوب تراشی حاصل می شود. سپس سلولز به صورت شیمیایی حل شده و با کمک فرآیندی که برای تولید ویسکوز و دیگر منسوجات سلولزی استفاده می شود، برای ایجاد ورق ها بازسازی می شود. سپس، نمک گلوبر به ترکیب اضافه می شود که در ایجاد منافذ اسفنج نقش داشته و توانایی سلولز برای جذب آب را افزایش می دهد. این ماده به عنوان ورق های استاندارد فروخته می شود که سپس فشرده شده و پسابیده می شود تا پشتیبان حمل و نقل راحت و آسان باشد.

با افزودن مقداری آب، قطعات مختلف مبلمان می توانند بار دیگر انعطاف پذیر شده و با هموار کردن هر گونه فرورفتگی قابل تعمیر هستند. هنگامی که چرخه عمر این مبلمان به پایان می رسد، می توان آن را بازیافت یا کمپوست کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی مبلمان را این شکلی لوکس و زیبا می داند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی