Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: کفاشیان و تاج مدیرانی بودند که با یک اساسنامه معیوب به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شدند. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالرحمان شاه حسینی، رئیس اسبق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره حرف و حدیث‌های مطرح شده نسبت به کاهش محرومیت علی کفاشیان از ۵ به یک سال گفت: بار‌ها در سال‌های اخیر در بحث ارکان قضایی فیفا تغییراتی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تمام کشور‌های عضو فدراسیون جهانی، انتخاب اعضای کمیته‌های اخلاق، انضباطی و استیناف از سوی رئیس فدراسیون ممنوع است. دلیل این تصمیم درست بین المللی هم این است که وقتی بین رئیس فدراسیون با ارکان کمیته‌های قضایی رابطه رئیس و مرئوسی یا خادم و مخدومی برقرار باشد، استقلال این کمیته‌ها زیر سوال می‌رود.

او افزود: وقتی ارکان قضایی مستقل نباشند، شاهد درگیری‌ها و مصیبت‌هایی هستیم که در زمان ریاست خودم در کمیته انضباطی دیدیم. تشکیل پرونده در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال درباره کفاشیان و عباس ترابیان از مصادیق بارز ایراد قانونی به فعالیت ارکان قضایی فدراسیون است. مردم متوجه شدند که پس از صدور حکم علیه آن‌ها با توجه به شایعاتی که درباره بازگشت دوباره کفاشیان به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مطرح شد، چه تغییراتی در حکم به وجود آمد.

شاه حسینی تصریح کرد: شائبات به حقی درباره این موضوع به وجود آمد که از لحاظ حقوقی هم قابل تجزیه و تحلیل است. در کمیته استیناف فدراسیون یا حتی دادگاه‌های کیفری برای تمام پرونده‌هایی که حکم شان قابل تجدید نظر یا استیناف است، احتمال رقم خوردن ۲ اتفاق وجود دارد. مرجع فرجام خواهی یا استیناف پس از بررسی پرونده به این نتیجه می‌رسد که تخلفی رخ نداده یا داده است. هیچ کمیته یا دادگاهی هم نمی‌تواند بدون ادله لازم به چنین نتیجه‌ای برسد. طبق ماده ۳۷ قانون اساسی کشورمان وقتی اعضای کمیته استیناف به این نتیجه می‌رسند که تخلفی رخ نداده باید حکم برائت افراد را صادر کنند. ما در فوتبال به جای اصطلاح مجازات واژه تنبیه را به کار می‌بریم و اتفاقی که اکنون رخ داده این است که تنبیه کفاشیان و ترابیان تقلیل یافته است که برای من به عنوان یک حقوقدان باکسوت چنین موضوعی قابل پذیرش نیست.

او افزود: رای کمیته استیناف درباره کفاشیان و ترابیان ثابت می‌کند تخلف به وقوع پیوسته، اما آقایان تنبیه آن‌ها را تقلیل داده اند. در وضعیت فعلی فوتبال ایران با این همه ناهنجاری صدور این رای توجیه حقوقی ندارد. برای این حرف دلیل دارم. سال‌ها است برخی مدیران از امتیاز‌های کلان فوتبال استفاده می‌کنند و در طول دوران فعالیت خود بیش از ۲۰۰ سفر خارجی رفته اند. چنین افرادی که قرار است مدیر، مدبر، مبصر و هدایت کننده فوتبال ایران باشند، وقتی تخلفی انجام می‌دهند باید مانند دانه درشت‌های پرونده‌های اقتصادی با شدیدترین برخورد‌ها مواجه شوند و مردم هم چنین توقعی دارند.

شاه حسینی ادامه داد: باید افرادی که فرمان مدیریت فوتبال دست شان است وقتی تخلفی انجام می‌دهند، به شکل شدیدی تنبیه شوند تا برای سایر مدیران درس عبرت شود.

او درباره اینکه کاهش محرومیت کفاشیان مانند مجرمانی است که پس از اعتراض به رای، حکم شان از ۲۰ سال به یک پنجم این زمان یعنی ۵ سال کاهش می‌یابد، توضیح داد: حتی اگر شرایط تقلیل یا تخفیف حکم فراهم باشد، باید حکم کمیته استیناف منطقی و روی اصول باشد و این اتفاق هم به ندرت رخ می‌دهد.

این حقوقدان ورزشی درباره احتمال بازگشت کفاشیان به فدراسیون فوتبال گفت: کفاشیان یا استعفاء داده یا در جلسات هیئت رئیسه غیبت داشته است. وضعیت مهدی تاج هم به این شکل است. اگر استعفای آن‌ها پذیرفته شده است، بازگشت آن‌ها تابع تشریفاتی مانند شرکت در انتخابات و رای آوردن است. اگر هم غیبت کرده اند که فدراسیون خانه خاله نیست تا هر وقت دل شان خواست به آن بازگردند. هیئت رئیسه فدراسیون باید طبق اساسنامه به غیبت آن‌ها رسیدگی کرده و رای لازم را صادر کند.

او افزود: اگر محرومیت آن‌ها تقلیل یافته است هم تاکنون حکم کفاشیان اجرا نشده و باید این نکته را هم لحاظ کرد. باید با صدور دستور موقت مانع فعالیت او شده و پس از صدور حکم کمیته استیناف، این رای را اجرا کنند.

شاه حسینی با اشاره به نارضایتی اهالی فوتبال از مدیریت ۱۰ ساله اخیر فدراسیون گفت: بررسی کنید به جز برخی مدیران که در فوتبال ایران سمت دارند، چند نفر از ۱۰۰ خاک خورده و کارکشته فوتبال از مدیریت فدراسیون در طول این زمان راضی هستند. به استناد صحبت‌های تمام فوتبالی‌ها که صاحب و مالک واقعی این رشته هستند، اعتقاد دارم علی کفاشیان فوتبال ایران را به خرابه و مهدی تاج آن را به ویرانه تبدیل کرد. حالا هم این آقایان قصد بازگشت دارند که این سیر، باطل است. از فوتبال بروید و اجازه بدهید افراد دیگر به آن بیایند. شما چه کار به فوتبال دارید؟ اجازه بدهید جان تازه‌ای در فوتبال ایران وارد شده و نفس تازه‌ای به آن دمیده شود.

او افزود: آقایان زمانی می‌گویند به دلیل بازنشستگی از فوتبال می‌رویم و یک روز دیگر می‌گویند بازنشسته نیستیم و باید در فوتبال فعالیت کنیم. فوتبال که شهر هرت نیست. هر جایی حساب و کتابی دارد. دکترین و اسطوره‌های واقعی فوتبال ایران خانه نشین شده اند. این فوتبال برای آقایان چه دارد که برای ماندن یا بازگشت این همه جنگ و دعوا یا مانور متقلبانه دارند.

شاه حسینی تصریح کرد: با اساسنامه سال ۹۰ که خلاف قانون است دایره‌ای درست کرده اند که طبق آن هرکسی خودشان بخواهند می‌تواند وارد فدراسیون شود. اکنون فیفا به آن اساسنامه ایراد گرفته، اما با همین اساسنامه ۲ فرد با نام‌های علی کفاشیان و مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون، متولد شده اند. سوال من از تمام اهالی فن، مدیران باشگاه ها، فدراسیون و حتی مسئولان فیفا این است چرا در آن زمان فیفا به اساسنامه ایراد نگرفت. چه کسانی هشدار می‌دهند که در مواقع حساس ناگهان سر و کله فیفا پیدا می‌شود.

او افزود: آقایان از چه بحثی احساس خطر می‌کنند که هرگاه دل شان می‌خواهد پای فیفا را به مسائل داخلی باز می‌کنند و هرگاه دل شان نمی‌خواهد به فیفا می‌گویند ساکت باش! من حرف غیرمنطقی نمی‌زنم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی تاج علی کفاشیان فدراسیون فوتبال رئیس فدراسیون کمیته استیناف فوتبال ایران شاه حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!

به گزارش ورزش سه، شاید اعتقاد عمومی بر این باشد که این دو باشگاه با این اقدام از نظر دریافت مجوز حرفه‌ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مشکلی نخواهند داشت اما علی کفاشیان اعتقاد دارد که این دو تیم به دلیل عدم دریافت حق پخش تلویزیونی به مشکل خواهند خورد. 

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در ابتدا در خصوص واگذاری این دو باشگاه می‌گوید: «پیش از این صحبت کرده بودم که تنها راه واگذاری دو باشگاه برگزاری مجمع و واگذاری به بخش خصوصی بود که این کار انجام شد و بالاخره این دو باشگاه واگذار شدند تاAFC  ایرادی در خصوص مالکیت دو باشگاه نگیرد و روند حرفه‌ای‌سازی استقلال و پرسپولیس انجام شود.»

او ادامه داد: «اعتقاد من بر این است شرکت‌هایی که این دو باشگاه به آنها واگذار شده، تنها همانند عابر بانک نباشند و به تمام مسائل ریز و درشت این دو باشگاه ورود کنند تا استقلال و پرسپولیس مشکلات گذشته را نداشته باشند. بدهی‌های انباشته شده یکی از مشکلات این دو تیم بوده که سال‌ها از یک مدیر به مدیر دیگر انتقال می‌یافت. با بحث واگذاری دو باشگاه امید می‌رود تا این دو تیم از نظر مالی سروسامان بگیرند.» 

کفاشیان همچنین درباره حق پخش یادآور شد: «این موضوع مهمی است که با وجود صحبت‌هایی که در خصوص آن شده، تاکنون به نتیجه نرسیده و می‌تواند مشکلاتی برای دو باشگاه در مسیر حرفه‌ای‌سازی ایجاد کند. در واقع با عدم دریافت حق پخش، در تراز مالی دو تیم امتیاز منفی وارد می‌شود. البته پیش از این اقداماتی در خصوص دریافت حق فوتبال از صدا و سیما صورت گرفت و جلوی دوربین‌های صدا و سیما گرفته شد اما در واقع باید قبول کنیم که زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد.»

دیگر خبرها

  • مهدی دادرس: استقلال نمی تواند به محرومیت حسینی اعتراض کند!
  • سید حسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر بخشیده می‌شوند؟
  • دادرس: استقلال بابت حکم کمیته انضباطی نمی‌تواند اعتراض کند/محرومیت حسینی و اسماعیلی فر قطعی است
  • اعتراض استقلال به محرومیت سیدحسین حسینی
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت سیدحسین حسینی در کمیته استیناف
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت حسینی در کمیته استیناف
  • خبری از بخشش حسینی نیست؛خالدآبادی مرد شماره یک نکونام در تبریز
  • کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!
  • فرجام‌خواهی بی‌ثمر استقلال؛ محرومیت حسینی بخشیده نمی‌شود!
  • استقلال، امیدوار به بخشش حسینی در استیناف