Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ابوالفضل مکرمی‌فر شنبه ۳۱ خرداد افزود: در خردادماه جاری نیز این دو بخش وضعیت خوبی را تجربه نکرده‌اند و میزان خسارت در این ماه نیز باید به مبلغ یاد شده افزوده شود.

وی ضمن دعوت از مدیران تاسیسات گردشگری و کارگاه‌های صنایع‌دستی برای ثبت‌نام دریافت تسهیلات خسارت کرونا در سامانه کارا گفت: باید برای دریافت تسهیلات اعلام شده متقاضیان به آدرس kara.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir مراجعه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: ۳۱ خردادماه آخرین مهلت ثبت‌نام دریافت تسهیلات در زمینه خسارت ناشی از کروناست، این تسهیلات برای جبران خسارت ناشی از کرونا به تاسیسات گردشگری شامل هتل، متل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی، موسسات آموزشی گردشگری، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، خانه مسافرها، مجتمع‌های گردشگری و واحدهای پذیرایی بین راهی و دیگر تاسیسات گردشگری دارای پروانه بهره‌برداری از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تعلق می‌گیرد.

مکرمی‌فر افزود: در مورد پرداخت تسهیلات به راهنمایان گردشگری و اقامتگاه‌های بومگردی که افراد شاغل در آنها بیمه‌پرداز تامین اجتماعی نیستند نیز در حال حاضر امکان پرداخت تسهیلات از طریق سامانه کارا وجود ندارد و پیگیری‌های لازم در این خصوص ادامه دارد که در صورت‌نتیجه بخش بودن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی ادامه داد: خراسان رضوی دارای بیش‌از دو هزار و ۵۰۰ موسسه گردشگری است که تاکنون ۲۱۵ موسسه در بخش گردشگری و صنایع‌دستی به سامانه کارا برای دریافت تسهیلات جبران خسارت کرونا مراجعه کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی درباره میزان خسارت وارده به تاسیسات گردشگری هم گفت: خسارت وارد شده در بخش گردشگری برای سه ماهه اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ مبلغ ۱۰ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال بوده است که با توجه به این‌که در خرداد ماه نیز تاسیسات گردشگری وضعیت مطلوبی نداشته‌اند حدود ۳۰ درصد برای خسارت‌های این ماه به مبلغ خسارت اضافه می‌شود.  

مکرمی‌فر درباره پرداخت تسهیلات جبران خسارت به کارگاه‌های صنایع‌دستی استان خراسان رضوی نیز گفت: کارگاه‌های گروهی و انفرادی صنایع‌دستی می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند که البته تاکنون تعداد متقاضیان دریافت این تسهیلات بسیار اندک بوده است.

وی ادامه داد: خسارت واردشده به بخش صنایع‌دستی خراسان رضوی ۳۷۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی درباره میزان تسهیلات پرداختی اظهار داشت: به ازای هر فرد بیمه‌شده در تاسیسات گردشگری یا کارگاه‌های صنایع‌دستی مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می‌شود که این تسهیلات دوره‌ای سه ماهه از زمان دریافت تنفس دارد و از مهرماه به بعد زمان بازپرداخت تسهیلات آغاز خواهد شد و طی دو سال تسهیلات برگشت خواهد کرد.

مکرمی‌فر افزود: با توجه به مشکلاتی که در سامانه وجود داشته، جلسه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، معاونان گردشگری استان‌ها و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات استان‌ها برگزار و مشکلات بررسی شده است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۰۰ هزار و ۲۶۲ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان ۹ هزار و ۳۹۲ تن را در کشورمان گرفته است.  

همچنین تاکنون ۱۵۹ هزار و ۱۹۲ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

کد خبر 523301 برچسب‌ها سفر - گردشگری كرونا در ايران استان خراسان رضوی صنایع دستی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری كرونا در ايران استان خراسان رضوی صنایع دستی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تاسیسات گردشگری دریافت تسهیلات پرداخت تسهیلات میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی