Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@12:24:47 GMT

مشکل کمبود تخت بیمارستانی در شهرستان های تهران

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۴۲۸۳

مشکل کمبود تخت بیمارستانی در شهرستان های تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل کوهپایه زاده، در نشستی با حضور جمعی از خیرین سلامت، اظهار کرد: پنج میلیون و ۳۵۰ هزار نفر از جمعیت در استان تهران تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارند و از این نظر بعد از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رتبه دوم در استان تهران را داریم.

وی با بیان اینکه پنج شهرستان بهارستان، شهریار، ملارد، رباط کریم و قدس در حوزه این دانشگاه قرار دارند، افزود: در حال حاضر هیچ تخت بیمارستانی در ملارد و شهر قدس وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کوهپایه زاده گفت: پیرو گفتگوهای قبلی با مسئولان مجمع خیرین سلامت، بنا داریم اولویت های دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه توسعه فضای بهداشتی و درمانی و همچنین تجهیزات و اقلام مصرفی پزشکی به اطلاع خیرین رسانده شود.

وی افزود: امیدوارم با همراهی مجمع خیرین بتوانیم وظیفه خود را در تحقق نیت ارزشمند خیرین به خوبی انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با اشاره مشکل عدیده در خوابگاه های دانشجویی، گفت: واقعیت این است که ساختمان خوابگاه ها با وجود بازسازی های انجام شده از استانداردهای لازم برای یک خوابگاه دانشجویی، دور هستند و عموما با تغییر کاربری به خوابگاه تبدیل شده اند.

وی ادامه داد: در مجموع سیزده خوابگاه دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی ایران وجود دارد که ۸۰ تا ۹۰ درصد آنها فرسوده اند.

در ادامه این نشست، معین خیاط مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی گزارشی از وضعیت سی پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران شامل ساخت بیمارستان، پایگاه ها و مراکز بهداشت، کلینیک های ویژه، بخش اورژانس و...، ارائه داد.

به گفته وی، بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی سوختگی تهران، بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی شهریار، بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهدای هفتم تیر شهرری، بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی روانپزشکی ایران و بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در محوطه بیمارستان فیروزآبادی به عنوان پنج پروژه عمرانی مهم دانشگاه علوم پزشکی ایران به ترتیب ۶۰، ۸۰، ۱۵، ۳۴ و ۹۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و برای اتمام آنها در سال ۱۴۰۰ نیاز به تامین منابع مالی است.

همایی مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز، گفت: هزینه تهیه اقلام حفاظت فردی مرتبط با کرونا روزانه حدود ۲۰۰میلیون تومان برآورد می شود که این اقلام شامل ماسک، البسه، دستکش و محلول ضدعفونی هستند.

وی افزود: تجهیز بیمارستان های فیروزآبادی در شهرری، سردار سلیمانی در شهر قدس، گل نرگس در ملارد و امام خمینی در شهریار در اولویت برنامه های دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد.

همایی با بیان اینکه ۱۸۰ میلیارد تومان نیز برای توسعه مراکز درمانی فعال در سال ۱۳۹۹ پیش بینی شده، خاطر نشان کرد: حدود نیمی از این بودجه برای افزایش ۱۰۰ تخت ICU به دلیل کرونا در نظر گرفته شده است.

در ادامه این نشست، سید رضا محسن زاده نماینده مجمع خیرین سلامت، خاطر نشان کرد: ما در مجمع خیرین سلامت با توان مضاعف و بیشتر از قبل در کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران هستیم.

وی با بیان اینکه تکمیل شدن این تعداد پروژه عمرانی و تهیه این حجم تجهیزات، نیازمند توجه و حمایت بیشتری از سوی خیرین دارد، افزود: سعی می کنیم نیازها را به درستی منتقل کنیم تا مثل همیشه از همراهی خیرین برخوردار شویم.

بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز ضمن تشکر از مجمع خیرین سلامت، اظهار کرد: برخی پروژه ها در حوزه بهداشت در مقایسه با پروژه های درمانی خیلی پرهزینه نیستند اما توجه به آنها می تواند هزینه درمان را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه توجه به کلینیک های رفتاری می تواند کمک بزرگی به افراد آسیب دیده به ویژه زنان بکند، افزود: خرید یک آپارتمان ۲۰۰ تا ۲۵۰ متر مربعی با حمایت خیرین می تواند بسیاری از مشکلاتی که به واسطه استیجاری بودن مرکز خورشید ایجاد کرده، برطرف کند.

نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اهمیت تکمیل پروژه های بیمارستانی در شهرستان های تهران، گفت: راه اندازی بیمارستان های شهرقدس، شهریار و ملارد، خدمت بزرگی به مردم این مناطق است که در حال حاضر مجبورند برای دریافت برخی خدمات درمانی به تهران بیایند.

وی تاکید کرد: با توجه به نوسانات ارزی باید برای خرید تجهیزات مورد نیاز و اولویت دار، سریع اقدام شود.

کد خبر 4953016

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران تخت بیمارستانی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کووید 19 علیرضا زالی سازمان نظام پزشکی تعرفه های پزشکی سرطان بیماری های قلبی و عروقی دارو تغذیه رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی ایران مجمع خیرین سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید