Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@10:11:06 GMT

استفاده از تلفن هوشمند برای تشخیص احتقان ریه

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۴۷۱۳

استفاده از تلفن هوشمند برای تشخیص احتقان ریه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تجزیه و تحلیل صوت با استفاده از برنامه تلفن هوشمند، احتقان ریه را در بیماران نارسایی قلبی مشخص می کند و اجازه می دهد تا مداخلات اولیه قبل از وخیم شدن وضعیت آنها انجام شود.

این مطالعه کوچک درHFA Discoveries که بستر علمی انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) است ارائه شد.

نارسایی قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر است؛ بیش از 26 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده و عامل اصلی بستری در آمریکا و اروپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظارت دقیق بیماران می تواند بستری در بیمارستان و مرگ و میر را کاهش دهد.

در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی، عملکرد پمپاژ قلب عادی عمل نمی‌کند. شایعترین علامت آن تنگی نفس است که در اثر احتقان آب در ریه ها ایجاد می شود. احتقان تهدید کننده زندگی و شناسایی زودهنگام آن بسیار مهم است.

احتقان ریه باعث ایجاد تغییرات ظریف در الگوهای گفتاری می‌شود که ممکن است ابزاری برای ارزیابی وضعیت بالینی باشد. این مطالعه توانایی برنامه جدید موبایل را برای تمایز بین حالات احتقان و غیر احتقان مورد بررسی قرار داده است.

انفجار سلول های ایمنی در ریه‌های موش پس از تولد ممکن است به محافظت در برابر عفونت‌ها کمک کند.

این مطالعه شامل 40 بیمار بستری به علت نارسایی حاد قلبی و احتقان ریه در بیمارستان بود. از بیماران خواسته شد که هنگام ورود و قبل از ترخیص پنج جمله را در تلفن هوشمند معمولی ضبط کنند. مدت زمان هر ضبط 2-5 ثانیه بود. محققان دریافتند که این فناوری با موفقیت بین وضعیت احتقان در هنگام پذیرش و حالت غیر احتقان در هنگام مرخص شدن، تفکیک برقرار کرده است.

پروفسور امیر گفت: این سیستم می تواند برای نظارت بر نارسایی قلبی در خانه استفاده شود. بیماران آن را در تلفن هوشمند خود بارگیری کرده و ضبط صدا را هنگامی که احساس خوبی دارند ارائه می دهند تا برنامه بتواند یک مدل سالم شخصی ایجاد کند. هر روز بیماران صدای خود را ضبط می کنند و برنامه آن را با مدل سالم مقایسه می کند. انحرافات کوچک نشانگر شروع تجمع مایعات است که هشداری را ایجاد می کند.

پروفسور امیر اعلام کرد افرادی که علائم اولیه احتقان ریه را دارند می توانند درمان خود را تعدیل و از این طریق از نیاز به بستری جلوگیری کنند. هرچه نمونه‌های گفتاری بیشتر به دست آید این مدل به طور فزاینده ای نسبت به تغییرات حساس‌تر می‌شود.

انتهای پیام/

178 / 336 برنامه تلفن هوشمند نارسایی قلبی انجمن قلب و عروق اروپا پمپاژ قلب عفونت‌ احتقان ریه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برنامه تلفن هوشمند نارسایی قلبی پمپاژ قلب عفونت احتقان ریه نارسایی قلبی تلفن هوشمند احتقان ریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: وضعیت بازار ارز بررسی می‌شود

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تأثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تأثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر: 1228414 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • ۳۲۰۰ کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در کرمانشاه نصب‌ شد