Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@19:02:43 GMT

تولید ۱۵۰ تن زباله در کلاردشت در فصول گردشگری

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۴۹۳۷

تولید ۱۵۰ تن زباله در کلاردشت در فصول گردشگری

مسئول پسماند شهرداری کلاردشت گفت: مقدار زباله‌ای که در روزهای عادی در این شهرستان تولید می‌شود ۲۵ تن است و در حالی که این رقم در فصول گردشگری به مقدار ۱۵۰ تن رسیده است.

به گزارش ایمنا، حسین بیگلریان اظهار کرد: از سال ۱۳۸۱ منابع طبیعی قطعه زمینی به گستره حدود سه هزار متر از محدوده عرصه جنگلی تحت عنوان "کشک" واقع در ضلع شمالی حد فاصل حدود ۱۰ کیلومتری بدون نظر کارشناسی محیط زیست و طراحی مهندسی برای دفن زباله کلاردشت به شهرداری این شهر واگذار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با گذر زمان و در پی آن توسعه سکونتگاه‌های حوزه روستایی و شهری و نیز تولید چند برابری زباله این عرصه توان جذب و تجزیه حجم انبوه زباله تولیدی حوزه شهری و روستایی این شهرستان را نداشت به طوری که با انتقال زباله به این مکان و تلنبار شدن آن گستره‌ای حدود ۲ هکتار از عرصه‌های جنگلی و مرتعی این منطقه را در برگرفت.

مسئول پسماند شهرداری کلاردشت ادامه داد: مقدار زباله‌ای که در روزهای عادی در این شهرستان تولید می‌شود ۲۵ تن است و در حالی که این رقم در فصول گردشگری به مقدار ۱۵۰ تن رسیده است؛ بنابراین با افزایش چند برابری زباله و ادامه دار بودن این وضعیت فاجعه بار باعث شد که تا سال ۱۳۹۵ مساله دفن زباله به مرز بحران برسد.

بیگلریان گفت: با بررسی وضعیت و فشارهای مضاعف حفاظت محیط زیست و دیگر دستگاه‌های دست‌اندرکار از این بحران پیش آمده از سال ۱۳۹۵ گام‌هایی برای سرو سامان دادن زباله در این منطقه برداشته شد و تنها کاری که صورت گرفت این بود که ۳۰۰ تن زباله بیش از یک دهه گذشته که سال‌ها در این مکان تلنبار شده بود به شکل فشرده سازی تبدیل و با خاک رس پوشانده شد.

وی با ابراز نگرانی از دفن زباله به این شیوه و احتمال خطرات آتش سوزی در جنگل‌های این منطقه افزود: زمانی که حجم انبوهی از زباله زیرخاک دفن می‌شود و از حالت هوازی به بی هوازی تبدیل می‌شود به خاطر برخورداری از دی اکسید کربن و گازهای تولیدی آن احتمال دارد روزی انفجاری در این منطقه رخ دهد و با گرمایش هوا گستره‌ای از جنگل‌های این منطقه نیز دچار آتش سوزی و به خاکستر تبدیل شود.

مسئول پسماند شهرداری کلاردشت تولید شیرابه و حفر مکانی برای هدایت آن را از دیگر معضلات در این حوزه برشمرد و گفت: اگرچه در سال‌های گذشته مقدار قابل توجهی از شیرابه زباله به حوزه آبخیز شهرستان عباس آباد و رودخانه کاظم رود منتهی به دریای خزر می‌شد و از این معضل جلوگیری به عمل آمد اما در جوار زمین زباله گودالی کنده شده و شیرابه‌ها به آن گودال هدایت می‌شود و این وضعیت نیز ظاهری نازیبا به طبیعت این منطقه بخشیده است.

بیگلریان با اشاره به آنکه برای تصفیه شیرابه به حدود پنج هزار متر زمین در پیرامون مکان دفن زباله این منطقه نیاز است، گفت: این موضوع با منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه مکاتبه و پی گیری شده و وعده‌ای هم برای رفع این نیاز داده اند که امیدوارم به زودی این خواسته برآورده شود.

کد خبر 429514

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری مدیران شهری شهرداری شهر شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دفن زباله زباله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و این تصمیم باعث شد تا منطقه هفت حوض درصدی از مردم شرق مشهد را به سمت خود بکشاند. 

امیر رمضانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد، اظهار کرد: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

رمضانی با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • کندوان یکطرفه شد
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول