Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@15:56:16 GMT

امسال1میلیون و200هزارخودرو تولیدمیشود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۵۱۰۷

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در سال ۹۹ خبر داد. ناطقان: حسین مدرس خیابانی گفت: از اردیبهشت ۹۷ که دو خودروساز کره جنوبی و فرانسوی از ایران خارج شدند کسی فکر نمی‌کرد صنعت خودروسازی ما بتواند همان تیراژ تولید را پیدا کند و روی پای خود بایستد، ولی خوشبختانه این اتفاق افتاد و دو خودروساز ما روند تولیدشان به روز‌های اوج برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما امسال تولید حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را در برنامه داریم.
سرپرست وزارت صمت گفت: طبیعی است که بعد از تیراژ و کمیت باید روی ارتقای کیفیت کار کنیم و برای اینکه در رقابت جهانی و بازار منطقه‌ای تاثیرگذار باشیم، حتما باید به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.

وی افزود: تا پیش از این به دلیل شکاف عرضه و تقاضا ممکن بود که خودروساز‌ها آن چنان به کیفیت بها ندهند، اما برنامه جدی داریم که بعد از تیراژ به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.
سرپرست وزارت صمت گفت: در حوزه‌های مختلف باید بتوانیم کیفیت خودرو را از لحاظ خدمات پس از فروش، فنی، ظاهری و ایمنی ارتقا دهیم و خودروسازان ما در این مسیر گام بر می‌دارند.

وی افزود: با ارتباطی که خودروسازان ما با شرکت‌های دانش بنیان، مراکز دانشگاهی و حتی صنایع پیش رو در این حوزه دارند اطمینان داشته باشید که خودروسازان ما در حوزه کیفیت خودرو هم فعال هستند.
آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هم اکنون صادرات قطعات خودرو داریم، ابراز امیدواری کرد که هم بتوانیم نیاز داخل را تامین کنیم و هم کیفیت خودروی ما قابل رقابت در منطقه باشد.

 

افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماه اول امسال
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماهه اول امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
آقای حسین مدرس خیابانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما، گفت: در این مدت ۵۵ درصد تحویل محصولات ایران خودرو و ۵۰ درصد تحویل محصولات سایپا اضافه شده است.
وی افزود: اکنون به شدت روی تأمین مواد اولیه متمرکز شده ایم تا عرضه خودرو را افزایش دهیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: با وجود وضع اعمال محدودیت‌ها برای ثبت نام خرید خودرو ۵ میلیون نفر از واجدان شرایط در این ثبت نام شرکت کردند.
آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه این حجم از تقاضا معادل تولید خودروی ۲ تا ۳ کشور است، افزود: حتی کشور بزرگ خودروسازی مثل کره جنوبی سالانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو تولید می‌کند، در حالی که ما تنها برای ثبت نام ۵ میلیون نفر متقاضی داشتیم.

وی گفت: برخی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و حتی روزی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برای خرید خودرو ثبت نام کردند و مفهوم آن این است که باید در دو ساعت اول ۲۵ هزار دستگاه تحویل می‌دادیم بنابر این تنها راهش این بود که قرعه کشی کنیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: مراسم قرعه کشی با حضور دستگاه‌های امنیتی و نظارتی و رسانه ملی برگزار شد و همه از این که عدالت در توزیع رعایت شده است، راضی هستند.

آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در بخش فروش فوری ۲۵ هزار خودرو قرعه کشی انجام شد، گفت: در ایران خودرو و سایپا هم ۸۵ هزار خودرو برای فروش یکساله قرعه کشی شد.
منبع: شبکه خبر
برچسب ها: خودرو ، سرپرست ، وزارت صمت ، خیابانی ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خودرو سرپرست وزارت صمت خیابانی ناطقان سرپرست وزارت صنعت مدرس خیابانی معدن و تجارت هزار خودرو قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع نرخ ارز ام الفساد است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد:
تولیدکنندگان باید بتوانند کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت گفت: زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مساله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

علی آبادی بیان کرد: رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است و در این راستا هرساله آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌کند تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان محقق شود.

وی با اشاره به موضوع مغفول ماندن اکتشاف در معادن تاکید کرد: دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد حمایت می‌کند.

علی آبادی افزود: هر ماشین آلات معدنی که در کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست.

وزیر صمت تاکید کرد: چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسائل باید پیش از حل شدن اولویت بندی شود، افزود: به نظر بنده به عنوان یک صنعت گر اولویت اصلی مسائل تحریم نیست و تنوع نرخ ارز ام الفساد است.

علی آبادی تاکید کرد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند و در این راستا رعایت قانون الزامی است.

وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد و قول مساعد داده می‌شود چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

وزیر صمت بیان کرد: به نظر می‌رسد امسال تا ۵۰ هزار دلار ارز تأمین خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

علی آبادی اضافه کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که اگر کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

وزیر صمت در خصوص انرژی و برق بیان کرد: برخی صنایع در کشور به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و اگر انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

علی آبادی با اشاره به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: طبق این فرمایش باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم که این ظرفیت نیز وجود دارد و فعالان اقتصادی باید این ظرفیت‌ها را به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی هستند و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه مشکل اساسی اراک آلودگی هوا است، گفت: نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر اینکه ایران باید صنعتی شود افزود: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شوند.

وی گفت: همچنین کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی بودن حرکت کنند.

کد خبر 6099744

دیگر خبرها

  • تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران