Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «اخبار (مدنی) سیره نبوی در صحیحین متون تاریخی سه قرن نخست هجری» به همت گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و با تألیف حجت الاسلام والمسلمین حسین مرادی نسب و محمدامین ایزانلو منتشر شد.

این کتاب که در بهار ۹۹ و در ۳۳۴ صفحه منتشر شده است براساس دو کتاب حدیثی معتبر نزد اهل سنت (صحیح بخاری و صحیح مسلم) و متون تاریخی سه قرن نخست هجری پایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرح این کتاب آمده است: صحیحین پس از قرآن، نزد اهل‌سنت از جایگاه رفیعی برخوردار و مورد توجه آنان است. در این دو کتاب حدیثی و منابع تاریخی اخباری درباره پیامبر اعظم (ص) است که با ساحت قدسی آن حضرت در تضاد است. برخی دیگر از مؤلفان از ذکر فضائل اهل‌بیت (ع)، به‌ویژه امیرالمؤمنین علی (ع) خودداری کرده وگزارش‌های خود را براساس انگیزه‌های تعصبی سیاسی و مذهبی آورده‌اند و بخشی از واقعیت‌های تاریخی مربوط به سیره نبوی (ص) را کتمان یا تحریف کرده یا گفته‌اند که برخی از سخنان پیامبر اعظم (ص) را فراموش کرده‌اند که می‌توان به حدیث غدیر اشاره کرد.

گاه در یکی از صحیحین، اخباری مانند حدیث ثقلین و حدیث کساء آمده است که در صحیح دیگر نیست. از این‌رو نمی‌توان به تمام اخبار در هریک از این متون اعتماد کرد و برای آنکه به سیره واقعی پیامبر اکرم (ص) دست یابیم، افزون بر منابع حدیثی، تاریخی و سیره‌ای، باید از آیات قرآن و علوم دیگر از جمله تفسیر، رجال، فقه، ادبیات و مانند آن بهره گرفت. دیگر آنکه اخبار را از جهت متن و سند براساس فرایندی علمی مورد بازبینی قرار داد تا واقعیات کتمان شده یا تحریف شده، نمایان گردد.

کد خبر 4953092

منبع: مهر

کلیدواژه: سیره پیامبر معرفی کتاب پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ویروس کرونا معرفی کتاب کنفرانس بین المللی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دکتر علی شریعتی شهادت امام صادق ع فعالیت های قرآنی قرآن سازمان تبلیغات اسلامی سید جواد میری مهدویت مجمع عالی حکمت اسلامی انجمن علوم سیاسی ایران مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • عکس/ مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری