Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی به تشریح تاثیر شیوع کرونا بر میزان استقبال مردم از موزه‌های کشور پرداخت. تاریخ انتشار: 11:00 - 31 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۶۶۵

محمدرضا کارگر در گفت‌وگو با میزان به تشریح تاثیر شیوع کرونا در بازدید مردم از موزه‌ها پرداخت و اعلام کرد: با شیوع کرونا توریست خارجی نداریم و تنها مخاطبان موزه‌ها توریست‌های داخلی هستند که آن هم بسته به موزه‌ها به طور میانگین ۳۰ درصد بازدید‌های گذشته است که روز به روز در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با تعطیلی موزه‌ها هزینه سنگینی به این بخش وارد می‌شود و چه تمهیدات مالی برای این مساله در نظر گرفته شده است، اعلام کرد: ما برای نگهداری موزه‌ها از دولت کمک می‌گیریم مگر نه اینکه درآمد‌های ناشی از مراجعات مردمی به موزه کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: در مورد موزه‌های خصوصی هم کمک‌هایی هم به صاحبان شده است تا از این شرایط کرونایی آسیب نبینند.

مدیر کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی در پاسخ سوال دیگری مبنی بر اینکه شیوع کرونا چه تاثیری بر همکاری مشترک ایران با دیگر کشور‌ها در حوزه تبادل آثار تاریخی گذاشته است، تصریح کرد: تفاهمنامه‌ها در این زمینه وجود دارد و همکاری‌های ایران با دیگر کشور‌ها مطرح شده است، اما به خاطر شرایط کرونای در همه دنیا مسکوت مانده است و منتظریم تا این شرایط بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: پروتکل‌هایی که برای بازدید از موزه‌ها باید رعایت کرد

وی ضمن از دعوت برای مراجعه به موزه‌ها خاطرنشان کرد: من از مردم می‌خواهم که به موزه‌ها بیایند و از آثار تاریخی بازدید کنند، اما در عین حال به رعایت نکات بهداشتی توجه داشته باشند و با حفظ فاصله‌اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش از لمس کردن آثار تاریخی نیز خودداری کنند.

کارگر در ادامه با اشاره به استقبال مردم از بازدید مجازی موزه‌ها گفت: در حال فراهم کردن زیرساخت این مساله هستیم و به زودی این مساله را هم گسترش خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موزه ها موزه کرونا شیوع کرونا موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم