Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، عباس مسجدی آرانی در نشست خبری امروز با خبرنگاران ضمن گرامی‌داشت یاد شهدا گفت: در آستانه آغاز هفته قوه قضاییه هستیم و از فردا  شروع می شود. ما در سازمان در هفته قوه قضاییه افتتاح پروژه هایی را در برخی از استان های کشور از جمله هرمزگان و مرکزی و مازندران داریم و سه پروژه مهم ماست.

وی افزود:  در سال گذشته ۱۶ پروژه مهم و ۲۰ مرکز را افتتاح کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای روز یکشنبه حدود ۱۰ هزار مترمربع به فضاهای فیزیکی ما اضافه می شود. از مهمترین برنامه‌های ما که از زمستان سال گذشته آغاز شد برنامه طرح تحول است.

رییس سازمان پزشکی قانونی گفت: از جمله کارهای مهم در سال ۹۸ که ادامه دارد دسترسی به پرونده بیماران است. در یزد و تهران و برخی از استان‌های دیگر به پرونده بیماران دسترسی داریم و از تردد بیماران جلوگیری می شود.

وی افزود: ما ۳۰ درصد از پست‌هایمان اشغال است  و کمبود نیرو داریم. توانستیم برای سال ۹۹ مجوز را اخذ کنیم و در شرف برگزاری آزمون هستیم و تا پایان سال ۲۰۰ نفر پزشک اضافه خواهد شد.

مسجدی آرانی خاطرنشان کرد: ما در سراسر کشور ۱۰ ازمایشگاه ژنتیک داریم و ۹۲ هزار نمونه کشف و ۲۰ هزار پروفایل احصا و ۱۶ هزار داده بارگذاری شده است.  ما در حوزه قصور پزشکی ۹۸۸۴ پرونده داشتیم که تعداد ۴۰۰۱ محکومین و  ۵۲۸۳ تبرئه  را داشتیم.

وی افزود: بیش از  ۱۲ هزار پرونده برای سقط داشتیم که ۲.۶ کاهش داشتیم. دادستان کل ماموریت یافته که جلسه ای با وزارت بهداشت و سازمان پزشکی و ... داشته باشیم و آمار رشد سقط های جنایی  بررسی شود.

مسجدی آرانی افزود: در حوزه اخلال جنسیتی در سال گذشته ۵۸۰ پرونده بوده که  ۴۰۰ پرونده مربوط به  خانم‌ها بوده و تغییر جنسیت در خانم‌ها افزایش یافته و ۱۰۳ مورد آن تایید شده است و ۱۸۰ پرونده مربوط به آقایان که ۵۶ مورد آن تایید شده است.

وی گفت: سال گذشته ۲۸ و ۹ دهم درصد افزایش پرونده شخصیت هم برای عفو و هم عدم تحمل کیفر را داشتیم که بسیار مهم بود البته محدودیت‌هایی را در حوزه تخصصی و مالی داریم که نتوانستیم برای همه آنها پرونده تشکیل دهیم که ان‌شاءالله رفع خواهد شد.

رییس سازمان پزشکی قانونی افزود: در سال ۹۸ متوفیان ناشی از الکل را داشتیم که  ۶۲۷ مورد در سال گذشته بود و نسبت به سال‌های گذشته ۱۴۲ درصد رشد را شاهد بودیم.

مسجدی آرانی تصریح کرد: راهبرد امسال قوه قضاییه  مبارزه با فساد و تکریم و حمایت از جهش تولید است.  از جمله کارهای دیگر ما این است که  فعالیت‌های ما شفاف است. ما در شرف راه اندازی شورای حل اختلاف برای کمیسیون های خودمان هستیم. سیستم نوبت دهی الکترونیک را راه اندازی کردیم و در تلاشیم از مراجعات مکرر به سازمان جلوگیری کنیم.

وی گفت: استفاده از خیرین مهم است و  ۳۸۳ مرکز که در اختیار ماست  ۱۸۵ تا تملیکی و ۹۷ امانی است و ۴۷ استیجاری و ۴۳ تا در مطب است و این امر  نشان می دهد که در حوزه پشتیبانی و فیزیکی دچار محدودیتیم و  ۱۸۵ ساختمان ما  در سراسر کشور قدمت بالای ۳۰ سال دارند. از مجلس می خواهیم در حوزه فیزیکی و اعتبارات و  نیروی انسانی دست ما را بگیرند.

رییس سازمان پزشکی قانونی تاکید کرد: در حوزه تصادفات آمار تکان دهنده است و باید به این موضوع توجه شود.

مسجدی آرانی افزود: ۸۵ هزار و ۴۲۰ مورد همسر آزاری در سال گذشته گزارش شد. داد زدن، فحش دادن، انداختن بار زندگی روی دوش همسر، حصار کشیدن دور همسر، تحقیر، بداخلاقی و انعطاف ناپذیری و علل فرهنگی و فقر فرهنگی از جمله مصادیق همسر آزاری است.

وی افزود: در حوزه کودک آزاری نیز ۲۴۸۸ پرونده با رشد ۱۲/۵ درصدی داشتیم و  عوامل مهم کودک آزاری ناشی از وضعیت خود کودک، پیش فعالی، نامشروع بودن کودک، مشکلات اقتصادی، عدم دسترسی به بهداشت و آموزش، عریان پوشی است. عریان پوشی زمینه کودک آزاری را افزایش می‌دهد. مشکلات محیط‌های آموزشی و انتظارات بیش از حد از کودک و همچنین اشتغال مادر در این مسائل تأثیرگذار است. شایع‌ترین نوع کودک آزاری غفلت است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به تصادفات  گفت: رشد منفی ۵/۶ درصدی را در این زمینه داشتیم که امیدواریم ادامه داشته باشد. همچنین ۲۸ هزار و ۲۰۸ مورد حادثه کار را در سال گذشته داشتیم. همچنین ۱۸۵۴ مورد سوختگی و ۱۲۷۵ مورد فوتی ناشی از غرق شدگی را داشتیم.

وی افزود: ۱۶ هزار و ۹۴۶ مورد فوت ناشی از تصادفات داشتیم که  ۱۱ هزار و ۸۵ مورد فوتی برون شهری داشتیم.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت:  تهران، فارس و البرز بیشترین تعداد پرونده قصور و  پزشکی و ایلام، لرستان و هرمزگان کمترین میزان قصور پزشکی را داشتند.

وی افزود: سازمان پزشکی قانونی در بحران‌ها حضور فعال دارد که می‌توان به حوادث آبان ماه، سقوط هواپیما، فوت شدگان تشییع جنازه سردار سلیمانی اشاره کرد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: راه اندازی بانک ژنتیک و سند پژوهشی از جمله اقدامات ما بوده است و حدود ۲ میلیون پرونده‌ قضایی به سازمان ما ارجاع شد و از این میان ۹۰ درصد مربوط به معاینات بود و حدود ۳۳ درصد مربوط به ادعای نزاع، ۲۰ درصد حوادث رانندگی و ۲۰ درصد معاینات مجدد بوده است.  در فصل تابستان بیشترین آمار با ۲۹ درصد و در فصل بهار ۲۵ درصد، پاییز ۲۴ درصد و زمستان ۲۰ درصد بوده است.

مسجدی گفت: در حوزه تشریح رشد و در حوزه آزمایشگاه کاهش داشتیم که این موضوع باعث کاهش هزینه‌ها و بهبود عملکرد همکاران ما شده است و در سال گذشته توانستیم ارتباط داده‌ای با مرکز هویت ناجا داشته باشیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه  در خصوص حوادث آبان ماه سال ۹۸ چرا شبهاتی در خصوص پزشکی قانونی مطرح شد علی الخصوص  نامه جعلی که در خصوص این سازمان مطرح شد؟  گفت:  دستگاه قضایی و سازمان پزشکی براساس مر قانون عمل می کند و  دشمنان خارجی و عناصر داخلی شان آن را دنبال می کنند و دنبال  سوء استفاده هستند. نامه جعلی را  دیدید و شتاب زده و عجولانه و غیر فنی بود.

رییس سازمان پزشکی قانونی افزود: ما براساس دستوراتی که از مرجع قضایی داریم نظرات را اعلام می کنیم.  شورای امنیت کشور مسئول اعلام حوادث بود و  با دولت و وزیر کشور است و ما از روز اول با تمام احترام به ارباب رجوعان به سازمان، گفتیم که مسئولش آنها بودند.

وی افزود: بیش از آن چیزی که باید توجه کرد سو استفاده دشمنان است.  خوشبختانه وزیر کشور آمار را  شفاف اعلام کرد و با مردم صحبت شفافی داشت و نامه های جعلی را دیدید که خنده‌آور بود. سازمان ما شفاف و براساس قانون عمل می کند.

مسجدی در پاسخ به سوالی درباره اهدای جسد گفت: اهدای پیکر کار خداپسندانه است زیرا تعداد دانشجویان پزشکی که می توانند از یک پیکر استفاده کنند زیاد است و یک پیکر را در اختیاریک دانشگاه قرار می دهیم و  تعداد افراد زیادی از جسد می توانند استفاده کرده و یاد بگیرند برای نجات جان دیگر انسان‌ها.  کار ارزشمند و فرهنگی  است.  ما ریالی دریافت نمی کنیم و در سال گذشته  ۱۵۰۰ مورد اهدای جسد را داشتیم ولی باید باز هم فرهنگ سازی شود.

اخبار مرتبط تلفات و خسارات حوادث آبان ماه کولیوند: در حوادث آبان فقط وزارت کشور مقصر نبود، وزارت‌خانه‌های دیگری هم مقصر بودند در مدت باقی مانده از مجلس دهم نتیجه‌ی تحقیق در مورد حوادث آبان را اعلام کنید سخنگوی دولت: آمار کشته‌شدگان حوادث آبان ماه تا چند روز دیگر اعلام می‌شود گزارش تفصیلی حوادث آبان ماه آماده شده است یکی از متهمان حوادث آبان ماه به 3 ماه حبس و کتابخوانی محکوم شد استاندار تهران: تعداد کشته شده‌های حوادث آبان ماه تهران را اعلام ‌می‌کنم

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا تغییر جنسیت حوادث آبان ماه افزایش تغییر جنسیت آمار حوادث آبان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رییس سازمان پزشکی قانونی حوادث آبان ماه سال گذشته مسجدی آرانی کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، افزود: حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز، گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین