Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:03:23 GMT

کرسی ریاستی که کسی دنبال فتح آن نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۷۳۳۵

کرسی ریاستی که کسی دنبال فتح آن نیست

در اواخر تیر سال گذشته با حکم رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، «سیروان احمدی»  به عنوان سرپرست هیات استان کردستان تا زمان برگزاری مجمع، انتخاب شد اما با تمدید دوره سرپرستی و انتخاب فرد جدید برای این مسوولیت اینک برای چهارمین بار فراخوان انتخاب رییس هیات اعلام شد اما پس از اتمام مهلت،  فقط یک نفر (خانم زندی سرپرست فعلی) کاندیداتوری خود را اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قانون، افراد بیش از سه ماه هم نمی‌توانند سرپرست باشند و تنها برای یک بار می‌توان سرپرستی یک نفر را تمدید کرد.

سرپرست سابق: به تعهدات عمل نشد

سیروان احمدی سرپرست قبلی هیات گفت: از سال ۷۶ در این رشته فعالیت می‌کنم و هدفم برای حضور در سرپرستی هیات خدمت به این رشته بوده است و تا جایی که توانستیم از جیب و آبروی خود مایه گذاشتیم اما از فدراسیون، اداره ورزش و جوانان استان و دیگر دستگاه‌ها انتظار حمایت می‌رفت که آن حمایت مورد نظر را ندیدیم.

وی با بیان اینکه کوهنوردی دیگر رشته‌ای المپیکی شده و باید بیشتر مورد توجه حمایت قرار گیرد، اضافه کرد: کردستان از نظر جغرافیایی برای این رشته مناسب است ضمن اینکه کردستانی‌ها هم فیزیولوژی بدنی خوبی برای فعالیت در این رشته دارند.

احمدی با اشاره به اینکه کردستان تنها استان در کشور بدون دیواره سنگ‌ نوردی بلند است، یادآور شد: برای ساخت یک دیواره بزرگترین شرکت دیواره سازی ایران را به سنندج آوردیم که به مرحله قرارداد هم رسید و با پیگیری‌ها توانستیم پرداخت هزینه کلی ۱۸۰ میلیون تومان ساخت آن را به چهار مرحله تقسیم کنیم اما امکان تهیه ۴۰ میلیون تومان اولیه بدلیل اینکه اداره ورزش و جوانان اعلام کرد اعتبار لازم را ندارد، فراهم نشد.

وی با اشاره به اینکه به هیچ تعهدی به این هیات عمل نشد، اظهار داشت: اگر کسی از شرایط خبر داشته باشد و مشکلات را بشناسد دست و دلش برای پا پیش گذاشتن می‌لرزد و به همین دلیل استقبال از ریاست هیات نمی‌شود.

احمدی با بیان اینکه وقتی هیات را تحویل گرفتیم دفتر هیات سه سال بسته بود و با هزینه ۱۲ میلیون تومان از جیب خود دفتر را راه‌اندازی کردیم، تاکید کرد: با اینکه فعالیت‌های زیادی از جمله برگزاری اولین مسابقات دوی کوهستان و کلاس‌های آموزشی انجام شد اما یک ریال هم از حساب هیات کوهنوردی برداشت نکردیم.

وی یادآور شد: معلوم نیست چه می‌گذرد که بعد از سه ماه از فعالیت سرپرست جدید، تنها چند روزی آن هم در میانه اعلام فراخوان ریاست هیات کوهنوردی اطلاع رسانی صورت می‌گیرد.

اعتبارات محدود پارسال مانع ساخت دیواره سنگ‌نوردی در سنندج

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم گفت: استقبال از ریاست هیات کوهنوردی در دوره‌های قبل هم کم بوده و در این دوره هم بارها از سرپرست قبلی و کنونی خواسته‌ایم به عنوان کاندیدای ریاست پیشقدم شوند.

حامد جولایی افزود: بعد از دو دوره متوالی نمی‌توانیم همان فرد را هم برای بار دیگر به عنوان سرپرست انتخاب کنیم.

وی در رابطه با گلایه سرپرست سابق هیات اظهار داشت: سال گذشته به دلیل محدودیت اعتبارات تعمیر و تجهیز با اینکه پرداخت هزینه ساخت دیواره بلند سنگ نوردی در سنندج به شیوه پرداخت چند قسط تغییر کرد اما از تامین آن باز ماندیم.

جولایی یادآور شد: به ورزشکاران این رشته قول داده‌ایم که این بار با توجه به اعتبارات،  دیواره را راه‌اندازی کنیم.

سرپرست هیات: تمایل به کاندید شدن دارم

سرپرست کنونی هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی کردستان هم در رابطه با احتمال حضور خود در انتخابات ریاست هیات گفت: با توجه به اینکه بخشی از کارها ناتمام مانده تمایل دارم که شرکت کنم اما مسوولیت ریاست هیات بیشتر از سرپرست است.

شیوا زندی افزود: کوهنوردی طیف گسترده‌ای را در بر می‌گیرد و مخاطب زیادی در حوزه‌های سنی مختلف دارد که همه مایل به اظهار نظر در مورد هیات هستند که فعالیت را دشوار می‌کند.

وی اظهار داشت: برداشت مردم هم از کوهنوردی به شکلی است که مطلع نیستند که می‌تواند رشته‌ای حرفه‌ای و قهرمان‌پرور باشد و این نگاه تا حدودی به دستگاه‌های دولتی هم تعمیم پیدا کرده است.

زندی با تاکید بر اینکه کوهنوردان به شرایط سخت عادت کرده‌اند اضافه کرد: اما گاهی مشکلات و موارد بسیار ساده‌ای دست به دست هم می‌دهند که مانع پیشروی امور شوند.

وی در رابطه با فعالیت‌هایی که در مدت حضورش در هیات انجام شده است گفت: فدراسیون برای پیشبرد امور جاری هیات و آماده کردن شرایط برای برگزاری مجمع سرپرست انتخاب می‌کند و ما هم با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی ادارات نتوانستیم برخی از امور اداری کار را پیش ببریم.

زندی افزود: با توجه به اینکه از چهارم خرداد اجازه برخی فعالیت‌ها داده شد آموزش را تا جایی که توانستیم پیش بردیم.

سرپرست هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی کردستان با اشاره به اینکه آموزش‌های کوهپیمایی را نیز آغاز کردیم، یادآور شد: سنجش‌های لازم برای انتخاب ورزشکاران به منظور حضور در المپیادهای برتر در رشته صعودهای ورزشی انجام شد و چهار نفر در سنین ۱۴ تا ۱۷ ساله انتخاب شده، تیمی تشکیل شد و اکنون در حضور مربیان به تمرین می‌پردازند.

کوهنوردی اگر به صورت حرفه‌ای پیگیری شود رشته‌ بسیار هزینه بری است که به این ترتیب هیات این رشته ورزشی هم نیاز به هزینه‌های زیادی دارد. به دلیل نبود راه‌های درآمدزایی که برای دیگر رشته‌های ورزشی بویژه رشته‌هایی که در داخل سالن فعالیت می‌کنند وجود دارد، رشته کوهنوردی و صعودهای ورزشی برای پیشبرد امور خود با موانع بیشتری از سایر رشته‌ها مواجه است.

امکانات ابتدایی و ساختار لازم برای فعالیت وجود ندارد

رییس کانون کوهنوردان استان کردستان هم گفت: لوازمات ابتدایی و ساختار لازم برای فعالیت در هیات وجود ندارد به همین دلیل فعالین از قبول مسئولیت دوری می‌کنند.

صلاح حقیقیان افزود: این رشته یک خانه کوهنوردی، سالن مستقل یا دیواره صخره‌نوردی ندارد و نمی‌تواند حتی ابتدایی‌ترین خواسته‌های ساکنین مرکز استان را برآورده کند.

وی اضافه کرد: توقع و انتظارات زیادی از هیات وجود دارد و هر کس که ریاست هیات را برعهده می‌گیرد تا میزان محدودی می‌تواند از جیب خود هزینه کند.

حقیقیان اظهار داشت: علاوه بر نبود امکانات، آن همدلی و همراهی از سوی دستگاه‌های مرتبط هم وجود ندارد، مسئولین مربوطه هم به دنبال مدال آوری هستند اما چون زیرساخت‌ها فراهم نیست این هدف هم دست یافتنی نیست و در یک دور تسلسل اعتباراتی هم به این رشته که مدال نیاورده است داده نمی‌شود.

وی تاکید کرد: نباید کوهنوردی را فقط از جنبه مدال آوری و قهرمان ‌پروری دید بلکه این رشته ورزشی با طبیعت و محیط زیست هم عجین است و قابلیت‌های زیادی دارد.

این ورزشکار افزود: هر نهالی که به سختی هم کاشته می‌شود نیاز به مراقبت دارد تا بتواند پا بگیرد که این رشته ورزشی هم باید مدتی مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان کردستان فدراسیون های ورزشی فدراسیون کوه نوردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان کردستان فدراسیون های ورزشی فدراسیون کوه نوردی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان کردستان فدراسیون های ورزشی فدراسیون کوه نوردی کوهنوردی و صعودهای ورزشی هیات کوهنوردی ورزش و جوانان ریاست هیات یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با قاریان اعزامی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳ در تبیین نکات و موارد ضروری و اثرگذار در گردهمایی بزرگ مسلمانان اظهار داشت: با گذشت سالیان شرایط تغییر یافته و حج امروز نسبت به دوره‌های پیشین با تغییراتی همراه بوده است. یکی از این موارد هم حضور «کاروان قرآنی نور» است که منسجم، هدف‌گذاری شده و ویژه و میزبان معنوی ضیوف الرحمن است.

وی با اشاره به عنایت مقام معظم رهبری به قاریان قرآن، تصریح کرد: حضور در کاروان قرانی نور و خادم قرآن بودن سخت است ولی  حفظ این عنوان با توجه به اینکه در بین مردم چهره می‌شوید سخت تر و شرایط برای شما متفاوت خواهد بود. 

وی با اشاره به اینکه برخی از این زائران ثبت نامی تا زمان اعزام حدود ۳۰ سال در نوبت حج خواهند بود، میانگین سنی 35 سال برای قاریان حج امسال را یادآور شد و گفت: افرادی که در سال ۸۵ برای حج سپرده گذاری کرده‌اند همچنان در صف هستند و بسیاری از آنها چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند ولی شما که با قرآن معامله کرده اید برای این سفر انتخاب شده‌اید. 

وی با بیان اینکه این سفر برای بسیاری از افراد دست نیافتنی است، حضور قاریان را در جمع زائران خانه خدا در حج از عنایات الهی توسط مقام معظم رهبری دانست و خطاب به حاضران گفت: قدردان حضور در سرزمین وحی باشید و از فرصت‌ها استفاده کنید. 

وی افزود: استفاده هرچه بهتر و بیشتر از وقت و فرصتی که در اختیاردارید شکرگزاری است برنامه خود را از خود ایران آغاز کنید و درهمایش هایی که برای زائران در شهرهای نزدیک به محل اقامت شما برگزار می شود حضور پیدا نموده و آنها را با آیات وحی و حج آشنا کنید که بسیار مفید و موثر است.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه قصد و اخلاص در نیت کلید کار است، ادامه داد: در راز و نیازهایتان شاکر خداوند باشید که این لطف را شامل حال شما کرده تا به سرزمین وحی مشرف شوید، مسئولیت و وظیفه ای را که بعهده دارید با اخلاص انجام بدهید تا خدا هم مقام شما را افزون کند. 

وی برلزوم توجه به ویژگی های مخاطبان را در انتخاب آیات و قرائت تاکید کرد گفت: متناسب با شرایط سنی، صنفی، تحصیلات و ... زائران قرائت داشته باشید. خوب است که در مدینه آیات مدنی را بخوانید، به عبارت دیگر اینکه در انتخاب آیات و محل نزول آن به ویژگی تطبیق مکانی توجه داشته باشید. 

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب لزوم تعامل قاریان اعزامی به حج ابراهیمی با زائران را یادآور شد و گفت: بهتر است با زائران به وسیله توضیح آیاتی که می‌خوانید ارتباط برقرار کنید. این کار باعث افزایش اشتیاق زائران برای شنیدن قرآن خواهد شد.

همچنین پیش از قرائت با سخنران هماهنگ باشید. وقت‌تان را به شکلی مدیریت کنید که بیشترین استفاده را از آن ببرید و صدا و حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید؛ خدا هم به این کار بزرگ برکت خواهد داد. 

وی با اشاره به اینکه هر زائری در نزد خدا جایگاه خود را دارداظهار داشت: اگر در جایی زائری به کمک نیاز داشت این کار را انجام بدهید چونکه بر اساس آیات، جبران خدمت با ثواب نیست بلکه با خدمت مشابه از جانب مخدوم وخداست. خدا رحمت کند حاج آقا ابوترابی را، او در عین حال که یک خادم بود به دیگران هم کمک می‌کرد حتی دست شکنجه‌گر خود را در اسارت گرفت و با خود هم‌مسیر کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه اعزام کاروان‌های حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و پایان حضور در سرزمین وحی دهه اول ماه محرم خواهد بود از قاریان خواست که برای موسم حج برنامه ریزی کنند تا حضوری  کاربردی و تاثیر گذارداشته باشند. 

برپایه این گزارش، در ابتدای این دیدار ، محمدتقی میرزاجانی رئیس دبیرخانه کمیته اعزام با تشکر از حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت برای فراهم کردن مقدمات حضور کاروان قرآنی نور در حج پیش رو، اظهار داشت: این کاروان متشکل از برخی استان های کشور است  و تعدادی برای نخستین بار به حج اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه این نخبگان قرانی پس از آزمون ها و ارزیابی‌های متعدد انتخاب شده اند و  و در مدینه منوره و مکه مکرمه قرائت قرآن و اجرای تواشیح خواهند داشت، ادامه داد: متوسط سنی قاریان در حج امسال، ۳۵ سال است که نشان دهنده نشاط و آماده به خدمت بودن آنها است و سه قاری هم حافظ کل قرآن هستند. ما در این کاروان قاری برجسته، حافظ قرآن و گروه تواشیح داریم.

وی افزود: سال گذشته در حوزه بین الملل فعالیت‌های قرآنی خوبی رقم خود و برنامه داریم که امسال  بهتر از سال گذشته در سرزمین وحی حضور داشته باشیم.

در پایان این دیدار سید کریم موسوی از قاریان برجسته کشورمان به ابتهال خوانی پرداخت و اعضای کاروان قرآنی نور به یادگار با حجت‌الاسلام والمسلمین نواب عکس گرفتند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است