Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین لایقی مطلق روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان پایش در همه شهرستان های کهگیلویه وبویراحمدبه ویژه گچساران و باشت انجام شده است.

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط طبیعی و اقلیمی این شهرستان ها که در بیشترین معرض آفت ملخ در کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند اظهار داشت: مناطق بی بی حکیمه،لیشتر، امامزاده جعفر،سرابننیز و پشتکوه از مهمترین مناطق پایش شده پاییز امسال در استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هنوز موردی از آفت ملخ در مزارع و مراتع کهگیلویه و بویراحمد مشاهده نشده است.
لایقی مطلق گفت: ۳۰ کارگروه متشکل از ۱۰۰ نفر کارشناس در حال انجام عملیات ردیابی افت ملخ در مراتع استان هستند.

لایقی مطلق همچنین از انجام طرح ردیابی ملخ های بومی در ۳۰ هزار هکتار از مراتع شهرستان های بویراحمد،دنا و چرام خبر داد و افزود: ۵۰۰ هکتار مبارزه با ملخ بومی نیز در مراتع مناطق سردسیری استان انجام شده است.

وی تاکید کرد: ۳۰ دستگاه سمپاش برای انجام عملیات سمپاشی در اختیار کارشناسان حفظ نباتات کهگیلویه و بویراحمد است.

لایقی مطلق اظهار داشت: ۱۶ دستگاه  سمپاش دیگر نیز با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار خریداری شده و به تجهیزات موجود اضافه می شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سم مورد نیاز برای مبارزه با آفت ها نیز خریداری شده است.

لایقی مطلق ابراز داشت: در سال گذشته کار پایش ملخ های صحرایی در  ۱۲۵ هزار هکتار از مراتع مناطق مختلف استان انجام شد.

ملخ‌های مهاجر که بهمن ماه سال ۱۳۹۷ از کشورهای حوزه شبه جزیره عربستان از جمله امارات، عمان و کشور عربستان وارد برخی استان‌های جنوب شرق کشور شده بود.

 تخم گذاری ملخ به صورت خوشه‌ای انجام می‌شود که در آینده منجر به تولید ۳۰۰ تا ۴۰۰ ملخ می‌شود.

ملخ‌های مهاجم تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می‌تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.

ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.

این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل‌ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

سالانه ۹۱۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.

این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.استان ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد سازمان حفظ نباتات کشور ملخ صحرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد سازمان حفظ نباتات کشور ملخ صحرایی کهگیلویه وبویراحمد سازمان حفظ نباتات کشور ملخ صحرایی کهگیلویه و بویراحمد هزار هکتار ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند