Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده سرافراز وکیلی که این روزها شرایط سخت زندگی را توام با فقر و بیماری می‌گذرانند امیدشان بعد از خدا به دستان پر مهر خیرین و مردم نیکوکار است.

خبرگزاری فارس چاروسا؛ سید حسن آرمند- این روزها، روزهای سختی برای بسیاری از خانواده‌هاست که عضوی از خانواده به یک بیماری سخت یا صعب‌العلاج مبتلا باشد.

اما کمتر خانواده‌ای را سراغ داریم که تمام اعضای خانواده با بیماری دست و پنجه نرم کنند اما داستان خانواده محروم و بیمار و رنج دیده چاروسایی با همه متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هستند خانواده‌هایی که اعضای آن به یک بیماری دچار شده‌اند و بسیاری از این خانواده‌ها یا با تمکن مالی خود یا نزدیکان و خویشاوندان و یا خیران نیکوکار می‌توانند همراه با پیشرفت علم پزشکی درد و آلام بیماری را به حداقل رسانده و برای درمان عضو یا اعضای بیمار خانواده کاری کنند، اما اگر فقر در کنار بیماری باشد دیگر نمی‌توان کاری کرد.

داستان امروز ما در خصوص خانواده بیمار چهار نفره چاروسایی در یکی از روستاهای دور افتاده این بخش است که به یک بیماری کلیوی دچار می‌شوند و در کنار بیماری فقر و نداری نمود بیشتری دارد.

خانواده سرافراز وکیلی ساکن روستای دولاب تلخ چاروسا در 10کیلومتری شهر قلعه‌رئیسی به سمت دیشموک دارای چهار فرزند دو پسر و یک دختر به همراه همسر است که به بیماری کلیوی گرفتار می‌شوند و در حال حاضر زندگی این خانواده نگران کننده و جانکاه است.

سرافراز وکیلی کارگر ساده که همراه با دو پسر و یک دختر دانش آموز در یک منزل اجاره‌ای روستایی زندگی می کنند در دو ماه گذشته پسر بزرگتر که از درد کلیه به خود می پیچید به پزشک مراجعه می کند و پزشک دهدشت او را به شیراز جهت آزمایشات کلیوی ارجاع می‌دهد مشخص می شود که این جوان به بیماری ژنتیکی کلیویی دچار شده است.

عارف وکیلی پس از آزمایشات مختلف در بیمارستان ابوعلی سینا شیراز متوجه می شود که هر دو کلیه خود را از دست داده و یک بیمار دیالیزی است و این روزها به جای حضور در امتحانات دانشگاه در یاسوج در بیمارستان ابوعلی‌سینای شیراز در روزگار سخت بیماری به سر می‌برد.

آرش وکیلی دیگر فرزند این خانواده هم در ابتدای خرداد ماه هر دو کلیه خود را از دست می دهد و جهت دیالیز به شیراز اعزام می شود تا شاید بتوان با پیوند کلیه کاری کرد.

درد کلیه رعنا وکیلی دختر خانواده هم از دو ماه گذشته آغاز شده که با توجه به آزمایشات صورت گرفته تا سه ماه آینده هر دو کلیه خود را از دست خواهد داد.

مادر خانواده پرگل مجیدی هم به دلیل ژنتیکی بودن پروتئین دفع می کند و هر دو کلیه جوابگوی زندگی او نخواهد بود.

 

دکتر شفائی متخصص کلیه در شهرستان کهگیلویه با تایید بیماری این خانواده عنوان کرد: مجموعه بررسی‌ها انجام شده با توجه به مشکلات به وجود آمده در خصوص دفع پروتئین این نوع بیماری در تمام اعضای خانواده یک زمینه ژنتیکی دارد.

وی گفت: این بیماری کلیوی هزینه بر است چرا که به دیالیز ختم می شود و امیدواریم کسانی که توانایی کمک دارند به این خانواده کمک کنند.

حالا خانواده سرافراز وکیلی که این روزها شرایط سخت زندگی را توام با فقر و بیماری می‌گذرانند امیدشان بعد از خدا به دستان پر مهر خیرین و مردم است تا شاید بتوان گوشه‌ای از مشکلات زندگی آنها که این روزها به بیمارستان‌های شیراز و دهدشت ختم می شود را برطرف کرد.

 سرپرست خانواده که کارگری ساده است توان پرداخت هزینه داروی یک عضو خانواده که تنها یک بسته دارو بیش از 480 هزار تومان است را ندارد.

سرافراز وکیلی پدر خانواده زجر کشیده و بیمار در این خصوص گفت: هر کسی برای یک بار هم جهت درمان فرزندش به بیمارستان رفته باشد متوجه می شود که فردی با 3 فرزند بیمار و یک مادر و با دست خالی حتی توان پرداخت کرایه ماشین تا شیراز را هم ندارد.

وی افزود: در روستای دولاب تلخ چاروسا در یک منزل چوبی و قدیمی زندگی می‌کنیم شاید بتوان درد فقر را به نحوی تحمل کرد اما درد یک خانواده کامل بیمار در کنار فقر بسیار سخت و کشنده است و تنها امیدمان پس از خدا به دستان نیکوکار مردم است.

وکیلی با بیان اینکه پسر بزرگم بیش از سه ماه در شیراز بستری است تصریح کرد: در شیراز و در روزهای سخت کرونایی به دلیل فقر و نداری در محوطه بیمارستان‌ها و درون پارک استراحت می‌کردیم در حالی که توان پرداخت هزینه یک قرص و دیالیز فرزندمان را هم نداشتیم.

پدر خانواده خاطرنشان کرد: اگر شرایط به این نحو پیش رود که در هر هفته چندین روز باید یک عضو خانواده را به شیراز منتقل کنم دیگر توان پرداخت هزینه آنها را نداشته و منتظر هر اتفاقی هستم.

وی با تقدیر از همه افراد و نهادهایی که تا امروز دستشان را گرفته‌اند یادآور شد: در این شرایط سخت زندگی از همه کسانی که توانایی کمک کردن دارند می‌خواهیم که جهت رضای خدا کمکی کنند تا شاهد حادثه ناگوار برای خانواده‌ای نباشیم که علت آن فقر است.

به گزارش فارس؛ وقتی جهت تهیه گزارش و دیدار با این خانواده به روستای دولاب تلخ رفتیم اشک‌ها و ناله‌های جانسوز مادر بیمار خانواده گواه بر این بود که این روزها درد بیماری خود و غم بیماری فرزندان چه سخت است.

دردآورتر از همه درخواست‌های دختر و پسر جوان خانواده از مردم برای کمک به پدرشان در این مهلکه جانکاه است، اینک این خانواده جهت درمان نیازمند توجه شما مردم و خیرین است.

مردم و همه کسانی که قصد کمک به این خانواده نیازمند را دارند می توانند در تماس با شماره 09166717329 این خانواده مظلوم و درد کشیده را یاری کنند.

انتهای پیام/82021/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده بیماری فقر درد خانواده بیماری فقر درد شیراز خبرگزاری فارس قلعه رئیسی کلیوی سرافراز وکیلی توان پرداخت دو کلیه یک بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۹۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)

دوش سودای رخش گفتم ز سر بیرون کنم
گفت کو زنجیر تا تدبیر این مجنون کنم

قامتش را سرو گفتم سر کشید از من به خشم
دوستان از راست می‌رنجد نگارم چون کنم

نکته ناسنجیده گفتم دلبرا معذور دار
عشوه‌ای فرمای تا من طبع را موزون کنم

زردرویی می‌کشم زان طبع نازک بی‌گناه
ساقیا جامی بده تا چهره را گلگون کنم

ای نسیم منزل لیلی خدا را تا به کی
ربع را برهم زنم اطلال را جیحون کنم

من که ره بردم به گنج حسن بی‌پایان دوست
صد گدای همچو خود را بعد از این قارون کنم

ای مه صاحب قران از بنده حافظ یاد کن
تا دعای دولت آن حسن روزافزون کنم

تفسیر :

به تازگی کار جدیدی را شروع کرده اید که نباید آن را نیمه تمام رها کنید. از ناکامی ها و رنج هایی که در مسیر زندگی پیش می آید ناامید نشوید.

برای موفقیت در هر کاری باید با ریزبینی نقاط ضعف خود را پیدا کرده و برای رفع آن ها بکوشید. زندگی پستی بلندی های فراوانی دارد، از شکست ها ناراحت نشوید و به خداوند توکل داشته باشید.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)

دیگر خبرها

  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • هشدار به افراد مشهور و خانواده‌شان در زمان اجرای طرح حجاب | فیلم
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)