Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه فرمانده ناجا به طور جد پیگیر ارائه خدمات هوشمند، آسان و کم هزینه به مردم هستند، گفت: لازم است که ظرفیت‌های فیزیکی جدید را برای ارائه خدمات بهتر به مردم ایجاد کنیم.

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از مرکز تعویض پلاک خودروی میثم وردآورد، اظهار کرد: مدتی است که شرایط ما تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته و برخی از ظرفیت‌ها به لحاظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی و در نظر گرفتن شاخص‌های سلامت برای مردم و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کاهش پیدا کرده است از این رو برای خدمات رسانی مشکلاتی به وجود آمده که در این مرکز طولانی شدن صف‌ها و گلایه مندی مراجعه کنندگان را شاهد بودیم.

وی با تاکید بر اینکه در این راستا رضایت عمومی را باید بالا ببریم و خدمات را به شکل بهتری به مردم ارائه دهیم، عنوان کرد: لازم است با توجه به شرایط موجود ظرفیت های فیزیکی جدید را برای ارائه خدمات به مردم ایجاد کنیم البته این امر به طور ویژه در دستور کار قرار دارد.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه اصلاح قوانین و مقررات در شرایط کنونی تکالیفی را به مراکز تعویض پلاک خودرو تحمیل کرده است، تصریح کرد: اخذ عوارض شهرداری، کنترل بیمه بدنه خودرو، بیمه خودرو و معاینه فنی و ... جزو وظایف سایر دستگاه‌هاست و این مسئولیت‌ها در این مراکز در حال انجام  است؛ اما شرط ما این است که دستگاه ها، بانک های اطلاعاتی خود را در اختیار پلیس راهور قرار دهند تا نیازی به استعلام نباشد.

سردار شرفی در ادامه مطالب فوق به خدمات رسانی به مردم در کوتاهترین زمان تاکید کرد و گفت: یکی از راهکارهای مهم، هوشمندسازی است که پلیس راهور این امر را به خوبی در دستور کار قرار داده، در این راستا لازم است ظرفیت سازی نیز صورت بگیرد؛ سامانه ای که هوشمند عمل می کند و بانک اطلاعاتی در اختیار دارد در ارائه خدمات به مردم به صورت برخط و در مدت زمان کوتاه قطعا تاثیرگذار است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، رسیدگی به شکایات مردمی، پاسخ دادن به سوالات ارباب رجوع و ... از دیگر مواردی است که در این مراکز باید مورد اهتمام قرار بگیرد چه بسا در این بازدید به مسئولان  توصیه هایی هم شده است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار شرفی در خاتمه گفت: سردار اشتری فرمانده ناجا به ارائه خدمات به صورت آسان، کم هزینه ، در مدت زمان کوتاه و به شکل هوشمند را به طور جد پیگیر هستند و ما مکلف به نظارت و انجام دستورالعمل‌ها هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس ارائه خدمات ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود