Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-06@15:23:34 GMT

اتمام ساخت بزرگترین مخازن ذخیره نفت خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۰۸۸۶

اتمام ساخت بزرگترین مخازن ذخیره نفت خاورمیانه

طرح بلندپروازانه عمان برای ساخت بزرگترین تاسیسات ذخیره سازی نفت در خاورمیانه با گذشت هفت سال از زمان اعلام آن سرانجام در حال پیشرفت است.

 

شرکت عمان تنک ترمینال (OTTCO) تقریبا کار ساخت هشت مخزن برای نگهداری نفت خام برای یک پالایشگاه جدید نزدیک شهر الدقم را تمام کرده است. منابع آگاه به بلومبرگ اظهار کردند که این شرکت اکنون به دنبال ساخت مخازن دیگری است که می‌توانند توسط شرکت‌ها و بازرگانان نفت مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه ظرفیت نگهداری نفت در شهر الدقم به حداقل ۲۵ میلیون بشکه خواهد رسید.

 

پارک نفت خام راس مرکز می‌تواند گزینه‌ای برای بازرگانان و صادرکنندگان انرژی فراهم کند که تمایل دارند از تنگه هرمز اجتناب کنند. این تاسیسات عمانی ۹۶۶ کیلومتر از این آبراه فاصله دارد. بندر فجیره که بزرگترین هاب منطقه خاورمیانه با ظرفیت نگهداری نفت خام به میزان ۱۴ میلیون بشکه است، در کمتر از ۱۰۰ مایلی تنگه هرمز قرار دارد.

 

بر اساس گزارش بلومبرگ، الن گلدر، نایب رییس بازارهای پالایش، شیمیایی و نفت خام در شرکت مشاوره وود مک‌کنزی در این باره اظهار کرد: مخازن نگهداری نفت که می‌توانند خارج از تنگه هرمز مورد استفاده قرار گیرند احتمالا گزینه خوبی هستند. عراق و کویت که در این پالایشگاه سرمایه‌گذاری کرده‌اند ممکن است الدقم را محل جذابی برای نگهداری نفت خود خارج از منطقه خلیج فارس ببینند.

برچسب هاخبرگزاری بلومبرگ (Bloomberg) عمان

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: عمان آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نگهداری نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)

ایتنا - محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.
محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.

به گزارش ایتنا، باتری‌های موجود دارای محدودیت‌هایی مانند توان خروجی کم، ظرفیت ذخیره سازی محدود و زمان شارژ طولانی هستند.

محققان تلاشی را برای افزایش اثربخشی سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی یون سدیم آغاز کردند که منجر به توسعه یک نمونه اولیه پیشگام شد.

به گزارش وب‌سایت livescience، از مهم‌ترین مشخصات باتری جدید، ظرفیت بالا و قابلیت شارژ سریع است. این امر پتانسیل کاربرد آن را در بخش‌های مختلف از جمله دستگاه‌های تلفن همراه، وسایل نقلیه الکتریکی و فناوری‌های هوانوردی را افزایش می‌دهد.

این باتری که به شکل یک سکه است، بر پایه سدیم و با استانداردهای عملکردی بی‌سابقه و با ترکیب مواد شیمیایی شناخته شده برای توانایی ذخیره و تحویل انرژی با نرخ‌های فوق‌العاده بالا طراحی شده است.

سلول‌های سوختی هیبریدی "یون سدیم" جدید به عنوان یک رقیب قوی برای "یون لیتیوم" شناخته می‌شوند. 

 
باتری های نوآورانه یون سدیم
باتری‌های سدیم یونی در مقایسه با لیتیوم تا 1000 برابر سدیم فراوانی دارند و این باتری‌ها در تولید مقرون به صرفه و پایدار در نظر گرفته می‌شوند. این امر به طور بالقوه محدودیت‌های منابع مرتبط با باتری های لیتیوم یون رایج در برنامه‌های فعلی را کاهش می‌دهد.

زمانی که سلول کامل مونتاژ شد، ظرفیت ذخیره انرژی چشمگیر ۲۴۷ وات ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) را نشان داد و انرژی را با نرخ چشمگیر ۳۴۷۴۸ وات بر کیلوگرم (W/kg) تحویل داد.

این اعداد نشان دهنده یک جهش بزرگ است که بیش از 100 برابر از استانداردهای عملکرد باتری‌های هیبریدی سدیم یون فعلی فراتر رفته است.

به گزارش ایتنا، آزمایشات نشان داد که این باتری، بازده و عملکرد بهینه را در طول 5000 چرخه شارژ و دشارژ حفظ کرده است. که دوام و ماندگاری آن را تایید می‌کند.

همانطور که جهان به سمت آینده‌ای سبزتر و پایدارتر پیش می‌رود، نوآوری‌هایی مانند باتری‌های سدیم-یونی با شارژ سریع در آستانه عصر جدیدی از ذخیره انرژی هستند.

دیگر خبرها

  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای استان کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • حجم ذخیره آب مخازن سد‌های کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • ساخت نوع جدیدی از مواد متخلخل که می‌توانند گازهای گلخانه‌ای را ذخیره کنند
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین