Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه برای تامین ریل پروژه قطار سریع السیر اصفهان- تهران اعلام آمادگی کرده ایم، گفت: اولویت نخست ذوب آهن، تامین ریل داخل کشور است، اما بعد از تامین تعهدات داخل، به طور صد درصد صادرات ریل خواهیم داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهرداد تولائیان با اشاره به وضعیت تولید ریل ملی، اظهار کرد: طی یک سال گذشته ذوب آهن اصفهان در تولید ریل راه آهن و شمش آن به خودکفایی کامل رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ذوب آهن اصفهان براساس سفارش مشتریان خود سبدی از محصولات همچون ریل، تیرآهن و ... را تولید می کند، گفت: در سال جاری مجموعه ذوب آهن اصفهان ماهیانه بین ۷ تا ۱۰ هزار تن ریل تولید کرده است.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه ذوب آهن اصفهان امکان تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن ریل را دارد، افزود: باتوجه به مشترک بودن کارگاه تولید ریل با برخی محصولات همچون تیرآهن، آرک های معدنی  و ... بسته به نیاز مشتری، خطوط تولید خود را در آن کارگاه تغییر می دهیم.

وی با تاکید بر اینکه ذوب آهن اصفهان در سال ۱۳۹۹ به طور کامل قابلیت تامین ریل مورد نیاز کشور را دارد، تصریح کرد: با توجه به دستور وزیر صمت مبنی بر ممنوعیت واردات ریل، هر مناقصه ای جهت تامین ریل برگزار شود، مجموعه ذوب آهن به عنوان تنها تولیدکننده داخلی در آن شرکت خواهد کرد.

تولائیان خاطرنشان کرد: ذوب آهن اصفهان در جلسه با وزیر صمت وعده داده، با وجودی که انحصار تولید ریل استاندارد کشور را دارد، این عامل هیچ تاثیری در قیمت فروش نداشته باشد و به طور حتم با قیمتی پایین تر از قیمت جهانی ریل را تحویل مشتریان داخلی خواهیم داد.

وی به استانداردهای تولید ریل اشاره کرد و گفت: در دنیا ریل های تولیدی براساس خطوط پرسرعت و با استاندارد EN13-674 تولید می شود و خوشبختانه مجموعه ذوب آهن اصفهان نیز به چنین استانداردی دست یافته است.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه در کشور هنوز تمام خطوط ریلی پرسرعت نیست، تاکید کرد: با توجه به سیاست گذاری راه آهن جمهوری اسلامی، هر کجا خطوط ریلی تعریف می شود، براساس استاندارد جدید است تا در آینده کشور دچار مشکل نشود.

وی با اشاره به اینکه البته برخی معادن برای سیستم های داخلی خود ریل را مطابق استانداردهای قدیمی (فیش ۸۶۰) سفارش می دهند، گفت: شرکت گل‌گهر در قراردادی درخواست تولید ۹ هزار تن ریل با استاندارد قدیمی را به ذوب آهن داد که اکنون حدود ۵۰۰ تن دیگر از این قرارداد باقی مانده است.

تولائیان همچنین به پتانسیل ذوب آهن در تامین ریل خطوط مترو، اشاره کرد و افزود: تامین خطوط مترو کشور همچون بهارستان، براساس استانداردهای روز دنیا در دستور کار ذوب آهن اصفهان است.

وی با اشاره به نیاز کشور به توسعه خطوط ریلی، گفت: با توجه به سیاست های دولت پیش بینی می شود بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تن ریل برای پروژه های عمرانی کشور مورد استفاده قرار گیرد و البته برنامه ذوب آهن تولید ۱۲۰ هزار تن ریل با توجه به سفارش مشتری خواهد شد.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان ریل راه آهن با استانداردهای جدید تولید می شود اکنون در انحصار ذوب آهن اصفهان است، گفت: به غیر از قراردادهای موجود ذوب آهن با شرکت زیرساخت، امسال طی قراردادی با قرارگاه خاتم النبیاء تامین ریل مورد نیاز خطوط راه آهن چابهار - زاهدان در دستور کار این مجموعه است.

وی توضیح داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری جهت توسعه خطوط ریلی، پیش بینی می شود طی ۱۸ ماه، ۹۰ هزار تن ریل خط راه آهن چابهار- زاهدان را تامین کنیم.

تولائیان درباره اینکه آیا ذوب آهن اصفهان تامین ریل قطار سریع السیر اصفهان- تهران را انجام خواهد داد، گفت: هنوز قراردادی در این باره منعقد نشده، اما طی نامه نگاری هایی جهت تامین ریل پروژه قطار سریع السیر اصفهان – تهران اعلام آمادگی کرده ایم.

وی همچنین درخصوص برنامه صادراتی ذوب آهن در تولید ریل، تاکید کرد: اولویت نخست ذوب آهن، تامین ریل داخل کشور است اما بعد از تامین تعهدات داخل، به طور صد درصد صادرات ریل خواهیم داشت و از نظر فنی و استاندارد هیچ مانعی وجود ندارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قطار سریع السیر اصفهان هزار تن ریل تامین ریل خطوط ریلی تولید ریل راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج از افتتاح ایستگاه شهید سلطانی مترو (قطار شهری) این کلانشهر در خردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

خلیل کوزه کنانی مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرج اظهار داشت: به طور معمول ساخت یک ایستگاه مترو بین 30 تا 32 ماه زمان می‌برد اما ما در سازمان حمل و نقل ریلی کرج موفق شدیم با حمایت های استانداری، شورای شهر و شهردار رکود ساخت ایستگاه را بشکنیم به گونه‌ای که ایستگاه شهید سلطانی ظرف حدود 22 ماه ساخته شده است.

کوزه‌کنانی با بیان اینکه هم اکنون خط جنوبی ریل گذاری شده است اضافه کرد: ایستگاه را با انجام تست گرم قطار افتتاح می‌کنیم. 

وی درباره تامین ناوگان مورد نیاز مترو بیان کرد: در این زمینه بسیار پیگیر هستیم. هم اکنون یک قطار موجود است و برای تامین و دریافت قطار دوم از طریق شرکت واگن سازی تهران، پیگیری های مستمری انجام داده شده و می شود.

بازدید خبرنگاران از خط دو قطار شهری کرج/ صرف 6 هزار تن میلگرد برای راه‌اندازی خط متروی کرج

به گفته این مسئول، برای این منظور قطعاتی نیاز است که متاسفانه به دلیل وجود تحریم ها هنوز موفق به تامین آنها نشده ایم. 

کوزه‌کنانی با اشاره به اینکه تامین قطار با دولت است، سهم امسال کرج از واگن های در اختیار دولت را 130 دستگاه عنوان و اضافه کرد: همچنین در اوراق سال 1403 مبلغ 500 میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده و در تلاش هستیم بتوانیم موضوع تامین قطار را از داخل شهر کرج انجام دهیم به گونه‌ای که در بودجه امسال شهرداری ردیف بودجه برای قطار مترو دیده شده است. 

به گفته این مسئول، خوشبختانه همه شهر و سیستم مدیریتی آن به پیشرفت هر چه سریعتر این پروژه کمک می کنند. در کنار این اقدامات با شرکت‌های سازنده چین هم جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم اما هدف ما استفاده از ظرفیت‌های داخلی ست.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهر کرج یادآور شد: پس از تامین قطار دوم باید به سرعت قطارهای سوم و چهارم را هم وارد ناوگان کنیم چرا که برای مردمی که از ایستگاه تهران به کرج می آیند و قصد ورود به داخل شهر را دارند باید به فاصله هر 10 دقیقه یک قطار فعال داشته باشیم.

کوزه‌کنانی خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم با همکاری استانداری و شهرداری تهران، موضوع قطار اجاره ای را هم تا زمان رسیدن به استانداردهای مورد نیاز، مد نظر قرار دهیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران