Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: محققان دانشگاه "تکنیون" (Technion) یک ماسک جدید ابداع کرده‌اند که با استفاده از گرمای تولیدشده توسط یک شارژر موبایل می‌تواند کروناویروس‌ها از بین ببرد.


به گزارش میزان، این ماسک صورت که قابل استفاده مجدد است، با یک درگاه یواس‌بی (USB) طراحی شده است که می‌توان از آن برای اتصال به یک منبع تغذیه مانند شارژر استاندارد تلفن همراه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این ماسک از یک نوآوری استفاده می‌کند که در آن، یک لایه داخلی از الیاف کربن تا ۱۵۸ درجه سلسیوس گرم می‌شود و این همان درجه حرارتی است که گفته می‌شود برای از بین بردن کروناویروس جدید و سایر ویروس‌ها کافی است.

پروفسور "یائر این-این"، یکی از محققان این مطالعه گفت: مسئله اصلی ما کمک به خدمه پزشکی بود تا امکان استفاده چندین باره از چنین ماسکی را داشته باشند.

محققان توضیح دادند فرآیند ضد عفونی و ویروس‌کُشی در این ماسک حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و استفاده‌کنندگان از این ماسک نباید آن را در حالی که به منبع تغذیه یا همان شارژر موبایل وصل شده است، بپوشند.  

وجود یک دریچه در قسمت جلوی ماسک و بند‌های آن باعث شده تا نمونه اولیه این ماسک شبیه به ماسک N ۹۵ باشد.

اگرچه این ماسک نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه دارد، اما تیم محققان دانشگاه "تکنیون" می‌گویند که اغلب ماسک‌ها با محیط زیست و همچنین جیب مردم سازگار نیستند. آن‌ها گفتند: دنیای پزشکی همیشه به سمت توسعه مواد و وسایل یک‌بار مصرف پیش می‌رفت؛ اما وقتی دچار یک بحران هستید که در آن به ۵ میلیارد ماسک در سراسر جهان نیاز دارید، باید بدانید که این امری اقتصادی یا سازگار با محیط زیست نیست؛ بنابراین باید ماسک‌ها را قابل استفاده مجدد و سازگار با محیط زیست کرد و این راه حل ماست.

این محققان ادعا می‌کنند که ماسک ابداعی آن‌ها حداقل ۲۰ بار قابل استفاده مجدد است، بدون اینکه تأثیری در اثر آن داشته باشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا ماسک صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند