Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجزیه‌ و تحلیل‌های عمده در انگلیس حاکی از آن است که مردم آسیای جنوبی پس از بستری شدن در بیمارستان‌های این کشور به دلیل ابتلا به کرونا با بیشترین خطر مرگ ناشی از این بیماری مواجه‌اند.

به گزارش ایسنا، این تنها گروه قومی است که با خطر مرگ بیشتری در بیمارستان قرار داشته که تا حدودی به دلیل سطوح بالای ابتلا به دیابت در میان آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه بسیار قابل توجه است زیرا داده‌های ۴۰ درصد از کلیه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را در انگلیس ارزیابی کرده است.

محققان می‌گویند سیاست‌هایی مانند محافظت از افراد در هنگام کار و افرادی که واکسن دریافت می‌کنند ممکن است اکنون نیاز به تغییر داشته باشند.

هرچند این مطالعه فقط علل بستری افراد در بیمارستان را توضیح داده و میزان احتمال ابتلای آن‌ها به ویروس را بررسی نکرده است. محققان در این مطالعه عمده پرونده در حدود ۳۵ هزار بیمار کووید-۱۹ را در ۲۶۰ بیمارستان در سراسر انگلیس، اسکاتلند و ولز تا اواسط ماه مه بررسی کردند.

بر اساس این مطالعه مردم آسیای جنوبی با احتمال بیشتری از مرگ ناشی از کرونا در بیمارستان‌های انگلیس مواجه بوده و چنین اثری در بین بیماران سیاه‌پوست دیده نمی‌شود. به بیانی دیگر، افراد متعلق به جنوب آسیا ۲۰ درصد بیشتر از سفید پوستان احتمال مرگ ناشی از کرونا در بیمارستان‌های انگلیس را داشته و سایر اقوام اقلیت میزان مرگ و میر بالاتری ندارند.

یافته‌های این مطالعه هم‌چنین حاکی از آن است که از هر ۱۰۰۰ سفید پوست که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند، ۲۹۰ نفر جان خود را از دست می‌دهند اما از هر ۱۰۰۰ جنوب آسیایی که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند، ۳۵۰ نفر جان می‌بازند.

این مطالعه هم‌چنین تفاوت‌های عمیقی را بر اساس قومیت در افرادی که به بستری در بیمارستان نیاز دارند، نشان داده است. وضعیت جمعیت آسیای جنوبی در بیمارستان‌های انگلیس با جمعیت سفید پوست کاملاً متفاوت است.

جمعیت آسیای جنوبی بستری در بیمارستان‌ها به طور متوسط ۱۲ سال جوان‌تر هستند که این تفاوتی فاحش است و هم‌چنین کمتر زوال عقل، چاقی یا بیماری ریوی بوده اما سطوح بسیار بالایی از دیابت دارند.

در حدود ۴۰ درصد از بیماران کرونایی آسیای جنوبی مبتلا به دیابت نوع یک یا دیابت نوع دو بودند که در مقایسه با ۲۵ درصد از بیماران سفیدپوست تفاوت زیادی دارد.

دیابت تأثیری توام بر افزایش خطر ابتلا به کرونا و آسیب رساندن به اعضای بدن دارد که این امر می‌تواند بر توانایی زنده ماندن فرد پس از ابتلا به کروناویروس تأثیر بگذارد.

تصور می‌شود این عامل اصلی در افزایش میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد متعلق به جنوب آسیا باشد اما هنوز علت دقیق این موضوع مشخص نشده است. محققان می‌گویند توضیحات دیگر می‌تواند فقر یا تفاوت ژنتیکی باشد که خطر ابتلا به عفونت جدی ناشی از کرونا را در افراد افزایش می‌دهد.

محققان اظهار داشته‌اند بر اساس این یافته‌ها در صورت در دسترس قرار گرفتن واکسن کرونا قومیت نیز ممکن است در کنار دیگر عوامل از جمله سن و سایر مشکلات پزشکی باید در الویت‌بندی افراد برای دریافت واکسن مورد توجه قرار گیرد.

این مطالعه تاکید کرده است که در زمان و نحوه رسیدگی و مراقبت از افراد متعلق به قومیت‌های مختلف هیچ تفاوتی وجود نداشته است.

یافته‌های این مطالعه هم‌چنین نشان داد که تمام اقلیت‌های قومی نسبت به افراد سفیدپوست به مراقبت‌های شدید نیاز دارند.

بنا بر گزارش شبکه خبری ‌بی‌بی‌سی، مطالعه قبلی سرویس سلامت همگانی انگلیس نشان داد که مردم بنگلادشی دو برابر بیشتر از سفید پوستان به دلیل ابتلا به کرونا جان می‌بازند، در حالی که سایر اقوام سیاه‌پوست، آسیایی و اقلیت‌های دیگر قومی بین ۱۰ تا ۵۰ درصد با خطر مرگ بیشتری ناشی از کرونا مواجه هستند. اگرچه این مطالعه عوامل دیگری از جمله شغل، مشکلات پزشکی و چاقی را در نظر نگرفته بود.

لینک کوتاه: asriran.com/0034ya

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کروناویروس دلیل ابتلا به کرونا کرونا در بیمارستان بیمارستان ها ناشی از کرونا آسیای جنوبی سفید پوست هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد