Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ۹۵ درصد از کلاس‌های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه آموزش مجازی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از استفاده تمامی ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی خود جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن تشریح اقدامات این دانشگاه در مبارزه با کووید-۱۹ گفت: این دانشگاه علاوه بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی طبق دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا، برای اولین بار اقدام به راه اندازی سامانه آموزشی مجازی کرد و طبق آمار، ۹۵ درصد از کلاس‌های درسی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به خدمات ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: برپایی کارگاه‌های آموزشی تولید ماسک، دستکش بهداشتی و لباس بیمارستانی و تکمیل فرایند ایزوله سازی در مراکز آموزشی از دیگر اقدامات مهم دانشگاه در این ایام بوده است و تولید بیش از ۱۵۰ هزار ماسک N ۹۵، ۲ میلیون ماسک ساده، ۳ هزار گان لباس بیمارستانی و تولید بیش از ۶ هزار لیتر محلول‌های ضدعفونی کننده از مهمترین خدمات ویژه این دانشگاه در سه ماه اخیر بوده است.

بروجردی از همکاری واحد‌های استانی و مراکز تحت نظارت این دانشگاه با تشکل‌های سازمان یافته و مردم نهاد نظیر جمعیت هلال احمر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج برای تب سنجی مسافران در خروجی شهرها، توزیع مواد ضدعفونی کننده بین مردم و ضدعفونی معابر و مشارکت در طرح‌های اجتماعی غم‌گساری آنلاین، لبخند، کمک مومنانه نیز خبر داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با عناوین زندگی شاد و راز‌های موفقیت، رونق کسب و کار سنتی در فضا‌های مجازی در روز‌های شیوع کرونا، کرونا و تغییر فرهنگ یادگیری، جهش تولید و فرصت‌های کرونا و امیدبخشی به جامعه، آسیب‌های اجتماعی پیرامون دوره کرونا و ... تاکید کرد: این کارگاه‌های آموزشی با هدف بررسی پیامد‌های روانی، اجتماعی، اقتصادی کرونا و ارائه راهکار‌های پیشنهادی جهت حل این پیامد‌ها و ایجاد شادی و نشاط در جامعه به صورت مجازی برگزار شده است.

وی در پایان، امکان تورق کتاب به صورت الکترونیک را از دیگر خدمات ویژه دانشگاه در بستر کتابخانه مرکزی دانشگاه توصیف کرد و افزود: برگزاری رویداد‌های علمی غیر حضوری مانند کمپ کارآفرینی و مسابقه طرح کسب و کار و برگزاری استارت آپ‌های مجازی از جمله رویکرد‌های نوین دانشگاه در این ایام خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی کلاس های الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری با اشاره به ایجاد شرایط آموزشی جدید در کمیته تحت مدیریت خود گفت: در ماه های گذشته تلاش من و همکارانم  در جهت بهبود شرایط آموزشی مربیان شاغل در لیگ های مختلف بوده و طبق آمار توانستیم با کمک اهالی فوتبال آمار قابل توجهی را در راستای برگزاری کلاس ها به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما در چند جهت بود. در وهله اول، امور عادی و جاری را مدیریت کردیم. همچنین به دنبال کنترل مدارک و افزایش توان علمی مربیان بودیم. رونمایی از سامانه آموزش فدراسیون و ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی مربیان در تمام نقاط کشور رونمایی شد که کلیه فرآیند از ثبت نام تا چاپ مدرک به صورت آنلاین و الکترونیک از طریق هیات های فوتبال انجام میشود.از سوی دیگر، به دنبال ایجاد تنوع آموزشی رفتیم و همچنین حضور مربیان جوان را در کلاس ها تسهیل کردیم.

شکوری گفت: ما با برنامه تدوین شده وارد کمیته آموزش فدراسیون فوتبال شدیم و از روز نخست به دنبال ایجاد فضای پیشرفت برای استعدادهای آینده مربیگری در سطح فوتبال، فوتسال و فوتبال پایه برای بانوان و آقایان بودیم و تمرکز خود را بر روی توسعه فوتبال در تمامی نقاط کشور و به خصوص شهرها و شهرستانهای کوچک قرار دادیم که میتوان به برگزاری دوره در شهرستان چرام کهگیلویه و بویراحمد ، زابل در سیستان و بلوچستان، اوز فارس و سقز کردستان اشاره کرد.این شرایط در کنار اعتماد قاطعانه ارکان مدیریتی فدراسیون به ما کمک شایانی کرد تا بخشی از برنامه های خود را پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به افزایش سطح ارتباط کمیته آموزش فدراسیون با بخش های مختلف کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد: در سال های اخیر، کرسی های خوبی توسط فدراسیون در AFC به دست آمد که مرهون زحمات مهدی تاج و همه ارکان فدراسیون بود. ما از این فضا استفاده کردیم تا شرایط آموزشی و علمی بهتری در سطح بین المللی برای کمیته آموزش ایجاد کنیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر، کلاس های مربیگری کاملا به روز و بر اساس آخرین سرفصل های  جهانی است. در ادامه این برنامه ریزی ها، در تلاشیم از مدرسان خارجی بین المللی بیشتری برای همکاری و برگزاری کلاس های مدرن علمی در ایران استفاده کنیم. بنده و همکارانم در ماه های گذشته چند کلاس بین المللی و اولین بار در بخش بدنسازی و دروازبانی و مربیگری با حضور استادان بین المللی برگزار کردیم که مورد استقبال مربیان و همچنین توجه رسانه ها و کارشناسان قرار گرفت. در آینده ای نزدیک و بر اساس الزامات AFC در خصوص مجوز حرفه ای باشگاه دوره pro license را برای مربیان الیت و با حضور مدرسانی از اروپا برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در سطح آسیا جز کشور های برتر بوده و همواره مراجعه کنندگانی از سایر کشورهای آسیایی جهت حضور در دوره های ایران وجود دارد. همچنین خدا را شاکر هستیم که تمامی تیمهای ملی در تمامی رده های آقایان و بانوان از سرمبیان با دانش ایرانی استفاده میکنند.

شکوری در پایان گفت: مجموع این شرایط به من و همکارانم در دپارتمان آموزش انگیزه می دهد تا با انرژی بیشتری برای آینده برنامه ریزی کنیم و به صورت هدفمند پیش برویم.

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن