Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان آمریکایی و چینی نسبت به امکان ابتلای شدید کسانی که یک بار به بیماری کووید 19 مبتلا شده‌اند، هشدار دادند. این مطالعات مشخص کرد ابتلا به کرونا سبب مصونیت دائمی نشده و امکان ابتلای فرد پس از بهبود وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دانشمندان شواهدی مبنی بر احتمال خطر بالای ابتلا به بیماری کووید 19 را در بین بیماران بهبود پیدا کرده از این بیماری، تأیید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشمندان پس از انجام آزمایش‌های مربوط به آنتی بادی‌ها روی پرسنل پزشکی که در پاک‌سازی و درمان بیماران در ووهان، اولین مکان از شیوع بیماری کووید 19 در جهان، شرکت داشتند، به این نتیجه رسیدند که امکان ابتلای شدید به ویروس کرونا برای کسانی که قبلاً به آن مبتلا شده‌اند، وجود دارد.

بر اساس این مطالعات مشخص شد افرادی که به ویروس کرونای جدید آلوده و به بیماری کووید 19 مبتلا شدند، پس از بهبودی، ممکن است دوباره آن را با شدت بیشتری بگیرند. از آنجا که بسیاری از افرادی که در چین در گروه پرخطر آزمایش شده‌اند آنتی بادی مناسب ندارند، احتمال ابتلای دوباره با شدت بالاتر در آنها وجود دارد.

طبق این گزارش، دانشمندان پس از انجام آزمایش‌های مربوط به آنتی بادی‌ها روی پرسنل پزشکی که در کنترل و درمان ویروس کرونا در ووهان، به عنوان نخستین مکان از شیوع بیماری کووید 19 در جهان شرکت کرده بودند، به این نتیجه رسیدند که تنها 4درصد از 23 هزار پزشک آزمایش شده دارای مصونیت واضح بوده، در حالی که یک چهارم از آنها مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

به گفته یکی از کارشناسان، بعید است، افرادی که به بیماری کووید 19 مبتلا شده و بهبود پیدا کردند، بدنشان آنتی بادی‌های محافظتی طولانی مدت در برابر ویروس کرونای جدید تولید کنند.

از نظر آماری، در کشور چین، سرزمین اصلی شیوع ویروس کرونای جدید، 94/11 درصد از افراد آلوده، بهبود پیدا کرده اند. تعداد مبتلایان به این بیماری از دسامبر سال 2019 میلادی بیش از 83 هزار و200 نفر بود. از 15 آوریل سال 2020 میلادی، این کشور به طور رسمی هیچ تلفاتی (به جز موارد اضافه شده در نتیجه ابتلایان پیشین) ثبت نکرده است. میزان مرگ و میر در این مدت 5/56 ٪ (بیش از 4600 کشته) بود.

هفته گذشته در پکن شیوع بیماری کووید 19 برای اولین بار در دو ماه گذشته دوباره ثبت شد. مقامات این کشور اقدامات بسیار سخت‌گیرانه‌ای را برای محدود کردن رفت و آمد در بسیاری از مناطق مسکونی، کنترل دقیق حمل و نقل و همچنین انجام آزمایش صدها هزار نفر با استفاده از آزمایش‌های اسیدهای نوکلئیک را اعمال کردند.

در نهایت، در بیش از شش روز، 158 مبتلا به کووید 19 در پایتخت چین شناسایی شدند و همچنین 15 نفر که بدون علائم به این بیماری مبتلا بودند، به آمار مذکور اضافه می‌شوند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا بیماری کووید 19 امکان ابتلای ویروس کرونا آنتی بادی مبتلا شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!