Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوتان و قهرمانان ملی کاراته استان در نشستی با اصحاب رسانه ضمن غیرقانونی دانستن انتخاب رییس جدید هیات کاراته قم، خواستار برگزاری مجدد مجمع انتخاباتی این هیات ورزشی شدند. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی عموزاده دارنده صاحب نخستین مدال طلای کاراته ایران در مسابقات جهانی در مراسم "نقد و بررسی مدیریت و حاشیه های ورزش کاراته قم" اظهار داشت: دهه هفتاد کاراته کشورمان دوران طلایی داشت ولی این نکته باید مدنظر قرار بگیرد که دوران طلایی ورزش کوتاه است و باید برای آینده برنامه ریزی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از دوران قهرمانی یک مدت کوتاه مسئولین داشتم ولی هیچ گاه از سوی فدراسیون حمایت نشدم،عمر قهرمانی و مدیریت کوتاه است و متاسفانه برخی اجازه ندادند در فدراسیون کاراته مسئولیتی داشته باشم.

سرمربی سابق تیم ملی کاراته ایران تصریح کرد: در کاراته قم برخی افراد زحمات زیادی کشیدند ولی متاسفانه به مشکلات پیشکسوتان استان توجهی نمی شود، بسیاری از کاراته کاران استان می توانستند در زمینه داوری و مربی گری فعالیت داشته باشند ولی توجهی به این موضوع نشد.

8 هزار نفر از کاراته کاران قمی بیمه هستند

عموزاده با بیان اینکه بیش از 8 هزار نفر در استان در زمینه کارته فعالیت می کنند و بیمه هستند، بیان کرد: کاراته یکی از رشته های ورزشی است که باید همه از آن بهره مند شده و خوشحال شوند و اینکه فقط به یک عده خاص در این ورزش توجه کرد درست نیست.

قهرمان ملی کاراته استان گلستان: سال آینده در انتخابی المپیک شرکت می‌کنمصافی: از شرایط بهتری برای قهرمانی سوپر لیگ کاراته برخوردار بودیم/ ایراد قانونی به معرفی 2 تیم قهرمان وجود نداردپایدار: معرفی دو تیم قهرمان یکی از گزینه‌های سازمان لیگ کاراته است/ خواسته باشگاه‌ها خاتمه مسابقات است

وی عنوان کرد: از حجت الاسلام ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس تشکر ویژه می کنم چون به ورزشکاران استان اهمیت می دهند، معمولا نامزدهای مجلس در ایام انتخابات با ورزشکاران دیدار می کنند ولی حجت الاسلام ذوالنور این گونه نیست و همواره برای رفع مشکلات ورزشکاران زمان می گذارد.

صاحب نخستین مدال طلای کاراته ایران در مسابقات جهانی ادامه داد: دکتر مهدی سلطانی یکی از اشخاصی است که واقعا مدیر سالم و تحصیل کرده ای است و در موضوعات مختلف امتحان خود را به خوبی داده است ولی متاسفانه این نیروی زبده در رشته کاراته مسئولیتی ندارد.

سرمربی سابق تیم ملی کاراته ایران تصریح کرد: هیئت کاراته استان از 90 درصد پیشکسوتان شکایت کرده است و این هیئت چگونه می تواند با این افراد کار بکند، مهم ترین موضوع در کاراته ادب است و باید احترام پیشکسوت را رعایت کرد، هیئتی که شکایت می کند شایستگی این موضوع را ندارد که خدمت کند و باید استعفا داده و کار را به دست افراد پیشکسوتان این رشته بدهد.

سیدعلی خلیلی عضو هیئت رئیسه کاراته استان قم و پیشکسوت کاراته در این مراسم بیان کرد: پیشکسوتان از وضعیت کنونی هیئت کاراته رضایت ندارند و انتخابات مجمع که در سال گذشته برگزار شد، مهندسی‌شده بوده و نفراتی که برخی افراد معلوم‌الحال خودشان می‌خواستند سرکار باشند، انتخاب شدند.

وی ادامه داد: حق من و سایر پیشکسوتان بوده است که در این انتخابات حضورداشته باشیم و افرادی که مفید هستند را برای کاراته استان قم را انتخاب کنیم.

خلیلی گفت: بنده جزء اولین افرادی هستم که در استان قم باشگاه‌داری کرده و به‌طور کامل در جریان روند پیشرفت کاراته استان قم بوده و هستم.

وی ادامه داد: اکثر این مربیان و داورانی که در استان هستند حاصل زحمات پیشکسوتانی هستند که امروز در جمع ما حاضر هستند و از وضعیت موجود گلایه دارند.

پیشکسوت کاراته استان قم عنوان کرد: ما مخالفت خودمان را اینجا اعلام می‌کنیم و از این روند انتخابات گلایه داریم و باید اصلاح شود، مجمعی که برای انتخابات رئیس هیئت کاراته استان برگزار شد غیرقانونی بود و وزیر ورزش و جوانان نیز این موضوع را تأیید کرده‌است.

خلیلی گفت: درواقع این انتخابات نبوده و انتصابات بوده است و باید این انتخابات دوباره برگزار شود، مسئولان ورزش و جوانان استان قم باید به این روند غیرقانونی پایان بدهند و همه موارد به‌صورت قانونی پیگیری و اجرایی شود.

وی تصریح کرد: انتصابات کنونی که در هیئت صورت می‌گیرد غیرقانونی است و باید این اقدامات تا برگزاری مجمع متوقف شود و نکته جالب دیگر این‌که رئیس فعلی هیئت کاراته از اکثریت پیشکسوتان شکایت کرده است که در تاریخ بی‌نظیر است.

محسن بیطرفان از پیشکسوتان کاراته در این مراسم اظهار داشت: خدمت مدیر کل رسیدیم و گفتیم که سال ها است دارای مشکلات زیادی هستیم و صحبت و مشکلات ارائه شد ولی متاسفانه جلسه را ترک کرده و از ایشان گله داریم.

وی افزود: متاسفانه هیئتی که به ما تحمیل شده است در راستای رفع مشکلات اقدامی نمی کند، مدیر کل ورزش استان قم به ما گفت که مشکلات پیشکسوتان را رئیس فدراسیون کاراته باید رفع کند.

مشکلات هیئت کاراته قم به بحران تبدیل‌شده است

این پیشکسوت کاراته بابیان این‌که هیات کاراته قم سال‌ها مشکل داشته و این مشکل‌ها جمع و به بحران تبدیل‌شده است، گفت: این مشکلات را با مدیرکل ورزش و جوانان در میان گذاشته‌ایم ولی متأسفانه نسبت به این دغدغه‌ها بی‌توجهی شد.

وی با تأکید بر این‌که هیات جدید کاراته به جامعه کاراته قم تحمیل‌شده است گفت: ما در این زمینه نسبت به عملکرد فدراسیون کاراته و مدیرکل ورزش و جوانان انتقاد داریم؛ آینده کاراته قم درخطر است و کسی نیز جوابگوی این موضوع نیست.

مهدی ده پرور از پیشکسوتان کاراته قم در این جلسه بیان کرد: از سال 56 در مسابقات کاراته شرکت کردم، در دنیا اساتید و ورزشکاران بزرگی همچون عموزاده و بیطرفان نداریم و دارای جایگاه بسیار بالایی هستند.

وی بیان کرد: سال 63 عضو تیم تخت جمشید تهران بودم و پس از آن در سال 64 خدمت استاد بیطرفان به عنوان مربی در سالن شهید حیدریان فعالیت کردم که مدیر کل سابق ورزش آقای عابدی از جمله هنرجوهای من بود.

پیشکسوت کاراته قم تصریح کرد: نخستین مسئول هیئت کاراته استان وهمچنین نخستین مسئول داوران استان قم بودم، در طول تاریخ استان قم شخصی که قهرمان کاتای کاراته شده باشد وجود ندارد ولی برادران سلطانی قهرمانان کاتا به ایران فرستادند.

ده پرور عنوان کرد: یک روز در کلاس هایی که برگزار می کردیم بالاترین تعداد داوران را داشتم که 12 داور فعال در کلاس هایم شرکت می کردند و باشگاهی تاسیس کردم که به نونهالان کاراته آموزش می دادم.

وی گفت: از مدیر کل این سوال را می پرسم که چرا پیشکسوتان کاراته استان باید اینقدر مشکلات داشته باشند وتوجهی نسبت به رفع آن نشود، این اعتراض ناشی از دغدغه نسبت به کاراته قم است و هیچ منفعت شخصی در این زمینه وجود ندارد.

پیشکسوت کاراته قم ادامه داد: قم دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که قهرمانان و ورزشکاران برجسته‌ای را به کشور تقدیم کرده است که باید نسبت به وضعیت این هیات رسیدگی سریع شود.

ده پرور بابیان این‌که خانه کاراته متعلق به تمام کاراته‌کاران استان است، بیان کرد: به‌جای پاسخگویی و شفافیت هیات کاراته نسبت به عملکرد مالی این هیات با شکایت این هیات مواجه شده‌ایم.

وی با تاکید بر این‌که متأسفانه به ما به‌عنوان پیشکسوتان کاراته قم اجازه مطالبه گری از عملکرد هیات داده نشده است، گفت: برای اداره کل ورزش و جوانان قم، جای تاسف است که جمعی از پیشکسوتان هیات کاراته و کسانی که عمر خود را در این رشته ورزشی سپری کرده‌اند، با شکایت این هیات ورزشی به پاسگاه برده شوند.

مجید عبدالحسینی قهرمان لیگ ستارگان جهان کاراته نیز اظهار داشت: خواهان شفاف سازی در زمینه برخی از حساب های مالی در رشته کاراته بودیم ولی توجهی به این موضوع نشد.

وی افزود: زمانی که ما قهرمان می‌شدیم اصحاب رسانه نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کردند که انتظار داریم این حمایت‌ها در این ایام که کاراته استان به یک بحران جدی روبرو شده است، ادامه یابد.

قهرمان لیگ ستارگان جهان کاراته با انتقاد از روند برگزاری انتخابات مجمع هیئت کاراته استان گفت: در تاریخ 25 دی‌ماه سال گذشته مجمع انتخاباتی برگزار شد و در این انتخابات 15 نفر به‌عنوان اعضا انتخاب شدند که در رأی‌گیری صورت گرفته دو کاندید این انتخابات نتوانستند آرای لازم را کسب کنند.

عبدالحسینی افزود: بااین‌وجود دو روز بعد آقای برخورداری را به‌عنوان رئیس هیئت کاراته انتخاب کردند درحالی‌که وی حدنصاب لازم را به دست نیاورد و قرار بود یک ماه دیگر انتخابات دوباره برگزار شود.

وی با اعلام مخالفت با این روند بی‌قانونی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته توانسته‌ایم دستور وزیر ورزش و جوانان را برای انتخابات دوباره بگیریم اما مدیرکل ورزش و جوانان هنوز بیان می‌کند که این دستور به ما ابلاغ نشده است.

قهرمان کاراته جهان عنوان کرد: حتی این افراد در خصوص واجدین شرایط رأی دادن نیز تخلف کردند به‌طوری‌که باشگاهی که در سال‌ها از پروانه فعالیتش گذشته بود را در عرض دو روز مجوزش را تمدید و به‌عنوان نماینده‌ای باشگاه‌ها در جلسه رأی داد که برخلاف موازین است.

عبدالحسینی خاطرنشان کرد: درخواست اهل ورزش استان استعفای رئیس هیئت کاراته قم است، تا آخرین لحظه برای اجرای قانون پافشاری کرده و خواستار احقاق حق خودمان و پیشکسوتان و علاقه‌مندان این رشته ورزشی هستیم.

انتهای پیام/452/ ت

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هیئت کاراته استان پیشکسوتان کاراته کل ورزش و جوانان کاراته استان قم پیشکسوت کاراته کاراته ایران هیات کاراته ملی کاراته کاراته قم مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!

به گزارش خبر آنلاین از اهواز، مسابقات قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در بخش کومیته رده‌های سنی نوجوانان، جوانان، زیر ۲۱ سال و بزرگسالان پسران طی روزهای ۲۶ الی ۳۱ فروردین و در بخش دختران نیز طی روزهای یک الی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان همدان برگزار شد.

۴۲۸۱ ورزشکار برای حضور در این رقابت ها ثبت نام کرده بودند که از این آمار ۲۱۷۳ ورزشکار دختر و ۲۱۰۸ ورزشکار پسر هستند.

پس از ۱۲ روز رقابت در دو بخش آقایان و بانوان تنها یک مدال نصیب کاراته خوزستان شد؛ سورنا مرادی در وزن ۶۷ کیلوگرم بزرگسالان موفق به کسب مدال نقره شد تا تک مدال این استان به نام وی ثبت شود، همچنین در بخش بانوان خوزستان هیچ مدالی نتوانست کسب کند.

در بخش آقایان ۸۸ شانس مدال و در بخش بانوان ۷۶ شانس مدال که مجموعا در هر دوبخش ۱۶۴ شانس مدال وجود داشت که متاسفانه سهم خوزستان پرتانسیل تنها یک مدال بود.

لازم به ذکر است رئیس هیات کاراته استان خوزستان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایرنا در مهرماه سال ۱۳۹۹ جمعیت سازمان‌یافته این رشته در دو بخش آقایان و بانوان استان خوزستان را بیش از ۱۲ هزار نفر ذکر کرده است، در این میان سؤالاتی از این قبیل مطرح می‌شود؛ چه دلیلی باعث شد در جمعیت چند هزارنفری کاراته در استان خوزستان این رشته ناموفق ظاهر می‌شود؟ آیا در انبوهی از نیروی انسانی این رشته؛ ورزشکارانی که بتوانند در سطح کشوری رقابت کنند وجود ندارد یا مدیریت ضعیف تاثیر مستقیمی بر نتایج اسفناک این رشته دارد؟

عملکرد بسیار ضعیف کاراته خوزستان در ادوار گذشته و اعتراضات گسترده‌ای ورزشکاران این رشته بر علیه ریاست وقت کاراته استان باعث شد تغییراتی در رأس کاراته استان صورت بپذیرد و کادر جدید برای تغییر و احیای کاراته استان بر روی کارآمد.

تغییری که حالا باگذشت حدود ۴ سال مشخص شد چیزی شبیه سقوط از چاله به چاه بوده است چرا که بررسی عملکرد هیات جدید در همه ابعاد نشان از اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه، بی‌نتیجه و شبهه‌ناک دارد.

مهم‌ترین مسئله در این میان بی‌تفاوتی مسئولان ورزش استان نسبت به نتایج بسیار ضعیف این رشته در سطوح مختلف است، رشته‌ای با پتانسیل و نیروی انسانی بسیار بالا که می‌تواند با مدیریت صحیح در سطح کشور و حتی سطوح بین‌المللی حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.

کابوس ازبین‌رفتن استعدادها و پتانسیل‌ها برای یکی از رشته‌های پرطرفدار خوزستان از هر زمان دیگری نزدیک‌تر است و در این وضعیت باید دید چه تصمیم یا تصمیماتی می‌تواند کاراته خوزستان را از بحران نجات دهد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899673

دیگر خبرها

  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • مجوز برگزاری مجمع انتخاباتی دوومیدانی صادر شد
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • ژیمناستیک ایران، آماده خروج از دوران برزخ