Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر چین در فرانسه تاکید کرد که کشورش خواستار جنگ سرد و قطع روابط با آمریکا نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سفیر چین در فرانسه روز شنبه در گفت‌و‌گو با شبکه خبری «فرانس-24» تاکید کرد که کشورش خواستار جنگ سرد با آمریکا نیست.

«لو شایه» سفیر چین در فرانسه در این مصاحبه در زمینه شیوع کرونا در پکن گفت: « براساس اطلاعاتی که روزانه دریافت می‌کنم، هنوز ده‌ها مورد مبتلا به کووید-19 گزارش می‌شود،  اما بر اساس گزارش متخصصان اپیدمیولوژیست همه چیز تحت کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین تجربه زیادی در این زمینه دارد و نظام بهداشت و پیشگیری ما اینک کامل شده  است.»

وی درباره روابط چین با آمریکا نیز گفت: «چین خواستار جنگ سرد با آمریکا نیست.»

 سفیر چین در فرانسه توضیح داد: «اگر حتی دولت ترامپ، رئیس جمهور امریکا  در پی قطع روابط باشد، این خواسته ما نیست. ما معتقدیم که قطع روابط با چین محتمل نیست، اما اگر آمریکایی‌ها چنین سیاستی برگزیند، این حماقت آن‌ها را در مخمصه خواهند انداخت.»

همزمان با تشدید تنش بین آمریکا و چین، وزیر خارجه آمریکا روز جمعه با یک مقام ارشد دولت چین در ایالت «هاوایی» دیدار کرد.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در حالی با «یانگ جیچی» مشاور دولت و عضو هیات سیاسی حزب کمونیست چین در پایگاه هوایی «هیکام» در ایالت هاوایی دیدار کرد که وزارت خارجه آمریکا و چین درباره جزئیات و اهداف این دیدار مهم تاکنون به موردی اشاره نکرده‌اند.

پامپئو در روزها و هفته‌های اخیر بارها با اتهام زنی به چین، در زمینه عدم شفافیت درباره ویروس کرونا علیه پکن موضع گرفت. «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز چندی قبل از اقدامات تلافی جویانه علیه چین خبر داد و چین را به دلیل تحمیل یک قانون بحث برانگیز در خصوص هنگ کنگ مقصر دانست. (جزئیات بیشتر)

 انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: چین ترامپ آمریکا فرانسه تست 2 چین ترامپ آمریکا فرانسه حماقت آمریکا سفیر چین در فرانسه قطع روابط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست