Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدمهدی هاشمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به عنوان متولیان صدور اسناد مالکیت؛ مهمترین اولویت خود را حفظ حقوق مالکین و تسریع در این پروسه تعیین کرده است؛ عنوان کرد:  با هدف تثبیت مالکیت قانونی اشخاص بر املاک و اراضی اجرای فرایندهای خدمات رسانی مطابق با استانداردهای موجود را در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده در راستای تسهیل و تسریع در فرایند صدور اسناد مالکیت دفترچه‌ای به کاداستری در سال ۹۹،  فرآیند برون سپاری تعویض اسناد با همراهی دفاتر اسناد رسمی و دفاتر پستی گامی ارزشمند برای سرعت بخشیدن به این فرآیند و حرکت در مسیر خدمات رسانی بهینه به متقاضیان است.

به گفته هاشمی با توجه به صدور ۴۷ هزار سند مالکیت کاداستر در ادارات ثبت استان طی مدت مشابه سال گذشته، علی‌رغم شیوع ویروس کرونا و مراجعات حضوری کمتر افراد به سبب ملاحظات بهداشتی، آمار مطلوبی در صدور اسناد مالکیت کاداستری طی ۳ ماهه اول امسال شاهد بوده‎ایم.

وی  خاطرنشان کرد: فراهم کردن زیر ساخت‌های ارائه خدمات ثبتی الکترونیک به مراجعین از قبیل برون سپاری تهیه نقشه عرصه املاک و استعلامات الکترونیکی دفاتر اسناد رسمی از ادارات امور مالیاتی و شهرداری‌ها گام‌های ارزشمندی در سرعت بخشی به امور مراجعین بوده است.

کاهش 26 درصدی نزاع در سال 99

مدیرکل پزشکی قانونی فارس هم در ادامه این نشست با بیان اینکه استان فارس بیشترین پرونده تشکیل شده متوفیان بعد از تهران را دارد؛  عنوان کرد: در سال ۹۷ در زمینه معاینات بالینی 132 هزار پرونده تشکیل شده است که بخش معاینات بالینی خارج از آن پرونده‌ متوفیان به روز بررسی می‌شود.

علیرضا درودچی با اشاره به اینکه استان فارس میانگین کشوری برای پاسخ دهی در بخش متوفیان را دارد؛ خاطرنشان کرد: درحالی مدت زمان رسیدگی 2ماه و نیم است که در فارس از میانگین کشوری پایین‌تر و ۷۵ روز است.

 وی با اشاره به آمار بالای  جمعیت فارس گفت:5/7 درصد مراجعات کل کشور را پزشک قانونی فارس دارد که میانگین معادل سه استان می‌شود.

درودچی با بیان اینکه در رابطه با آمار نزاع در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ ؛3/6 درصد افزایش داشته‌ایم ؛ تصریح کرد:  همچنین امسال نیز  طی دو ماهه اول سال نسبت به دو ماه سال ۹۸ آمار آمار نزاع  ۲۶ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: در بحث تصادفات با توجه به موضوع کرونا کاهش چشمگیری داشت و حوادث ترافیکی طی دو ماه امسال ۶۵ درصد کاهش داشته است و مجموعو متوفیان در حوادث بیرون شهری ۳۵ درصد و در حوادث درون شهری و برون شهری ۲۹ درصد کاهش داشته ایم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان فارس پزشک ویروس سیدمهدی هاشمی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در دیگر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهر شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال