Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:36:43 GMT

بسیج اساتید انسجام داشته باشد/ دانشگاه جبهه اسلامی

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۵۷۳۶

بسیج اساتید انسجام داشته باشد/ دانشگاه جبهه اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر علیزاده برمی شامگاه شنبه در نشست با اساتید بسیجی دانشگاه دامغان به مناسبت ۳۱ خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در دانشگاه دامغان، ضمن بیان اینکه بسیج اساتید سازمان یافتگی و انسجام داشته باشد، بیان کرد: دانشگاه برای جبهه اسلام است و دشمنان دانشگاه‌ها به عنوان مرکز علمی و آموزشی هدف قرار داده و باید تلاش کنیم دشمنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه‌ها افسران و فرماندهان جنگ نرم هستند و برای تحقق منویات رهبری معظم انقلاب که یک حقیقت است برای مقابله با ترفند و توطئه دشمنان بکوشیم، گفت: تمام مسئولان کشور خروجی دانشگاه‌ها هستند لذا آینده کشور را می‌توان از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تشخیص داد از سوی دیگر اساتید بسیجی ما باید زمان شناس باشند و دانشگاه‌ها برای کمک به رشد و توسعه کشور در تمامی ابعاد با برنامه باشد.

عضو خانه ملت با تاکید بر اینکه تمام پیشرفت کشور مدیون مراکز آموزش عالی است، اظهار داشت: دانشگاه‌ها در روند بهبود زندگی مردم نقش مهم و تأثیرگذار دارند همچنین یکی از کارهایی که دانشگاه‌ها باید به آن توجه و بیش از گذشته به آن بپردازند تقویت ارتباط با مراکز صنعتی و کشاورزی است که باید برای این کار وارد صحنه شوند.

علیزاده با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید پژوهش محور باشند، افزود: مطالعه و پژوهش محور بودن در دانشگاه‌ها یک اصل مهم است که باید سمت و سوی آن به موضوع تقویت شود و در تحقق این امر گام برداشت.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران افزود: این شهید یک دانشمند واقعی بود و زندگی خود را در راه جهاد و دفاع از کشور گذاشت و به آرزوی خود رسید همچنین باید گفت شهید چمران الگوی خوبی برای اساتید دانشگاه‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، ۸۵ نفر از اساتید دانشگاه دامغان عضو کانون بسیج اساتید هستند.

کد خبر 4953904

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مصطفی چمران خانه ملت دامغان ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان استانداری سمنان بیرجند آتش سوزی ایلام یاسوج صنایع دستی خطبه های نماز جمعه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۵۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • عملیات‌های طوفان‌الاقصی و وعده صادق، تحولات عظیمی را در دنیا ایجاد کردند
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد