Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@12:05:48 GMT

درصد ابتلای شما واقعا به کرونا چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۶۱۳۸

درصد ابتلای شما واقعا به کرونا چقدر است؟

یک متخصص ویروس شناسی معتقد است که میزان استفاده شما از ماسک می تواند درصد ابتلای شما به کرونا را بالا و پایین کند.

به گزارش خبرگزاری برنا و به گفته یک متخصص ویروس شناسی ، بر اساس دستاوردهای علمی اگر یک نفر مبتلا به ویروس کرونا باشد و از ماسک استفاده کند تا ۵۰ درصد شانس انتقال ویروس به اطرافیان را کاهش می دهد و اگر اطرافیان نیز از ماسک استفاده کنند، شانس ابتلا به کمتر از پنج درصد می رسد، بنابراین ماسک زدن از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد خوانساری نژاد، با بیان اینکه ماسک زدن در جلوگیری از ابتلا به ویروس بسیار موثر است و با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک می تواند زنجیره انتقال ویروس را تا میزان قابل توجهی کاهش دهد، افزود: نوع ماسک مصرفی به شرایط بستگی دارد، اگر افراد مطمئن باشند که در فضا و شرایط کاملا آلوده قرار دارند بهتر است از ماسک های n95 استفاده کنند، اما اگر در چنین فضایی نباشند ماسک های مورد استفاده در اتاق های عمل(ماسکی که در حال حاضر به صورت معمول توسط مردم استفاده می شود) موثر هستند، در واقع حتی استفاده از ماسک های دست ساز و پارچه ای، از ماسک نزدن بهتر است.

وی تصریح کرد: وجود هر نوع ماسک بر روی صورت و بینی و دهان مشروط بر استفاده درست از آن قطعا در جلوگیری از انتقال ویروس بسیار موثر است، افراد در زمان استفاده از ماسک باید حتما بینی و دهان خود را بپوشانند، در برخی موارد مشاهده می شود که افراد بینی خود را با ماسک نمی پوشانند که مسلما این نوع استفاده از ماسک اثربخشی لازم را نخواهد داشت. اگر ماسک به صورت صحیح استفاده شود قطعا شانس ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را کاهش می دهد.

وی گفت: افرادی که در آزمایشگاه ها فعالیت دارند در واقع جزو نزدیک ترین افراد درگیر با ویروس هستند و تمامی نمونه های مثبت از زیر دست این افراد عبور کرده است، اما خوشبختانه تاکنون حتی یک نمونه مثبت ابتلا به ویروس کرونا در بین همکاران آزمایشگاه های سطح استان گزارش نشده است و این وضعیت نشان می دهد که وسایل حفاظت فردی در پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار اهمیت دارد.

این متخصص ویروس شناسی گفت: در خصوص استفاده از ماسک تئوری های مختلفی وجود دارد، حتی در کشور پیشرفته ای مانند سوئد اعلام می شود که همه افراد باید این ویروس را بگیرند، البته ارزیابی صحت و سقم این نظریه را باید به دست زمان سپرد، اما شاید برخی افراد که ماسک نمی زنند این نظریه را پذیرفته اند، اما واقعیت این است که ماسک از انتقال جلوگیری می کند و قطعا با استفاده از آن می توان زنجیره انتقال ویروس را شکست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا استفاده از ماسک انتقال ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند