Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد جای خالی نظارت فدراسیون فوتبال و فدراسیون پزشکی- ورزشی روی تست‌های کرونای اهالی فوتبال مشهود است. شاید بهتر بود فدراسیون فوتبال و پزشکی- ورزشی با کمک ایفمارک گرفتن تست کرونا از تیم‌ها را زیر نظر خود انجام می‌دادند تا هیچ باشگاهی نتواند ادعای دروغین درباره کرونایی بودن یا نبودن اعضای تیمش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ فوتبال ایران این روزها بیشتر از هر چیز دیگر با «کرونا» درگیر است. این ویروس ناشناخته و مرموز سایه بزرگی بر سر فوتبال باشگاهی کشورمان افکنده و همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داده است. بعد از بهتر شدن وضعیت و کنترل نسبی ویروس کرونا در کشور، ستاد مبارزه با کرونا اجازه آغاز تمرین و در ادامه برگزاری مسابقات را برای تیم‌های لیگ برتری و لیگ دسته اولی صادر کرد. اعلام این خبر همان و اعتراض‌ها و درگیری‌ها همان... در ابتدا باشگاه‌های تراکتور، ماشین‌سازی، شهرخودرو و نساجی مازندران با صدور نامه‌ای خطاب به وزارت ورزش خواستار لغو کامل مسابقات لیگ برتر شدند و هفته گذشته هم سه باشگاه پیکان، پارس جنوبی و نفت مسجدسلیمان هم به گروه معترضان اضافه شدند.

در روزهای ابتدایی که قرار شد مسابقات لیگ برتر برگزار شود، روند گرفتن تست کرونا از بازیکنان, کادر فنی و سایر اعضای تیم هم آغاز شد. تست‌هایی که در برخی باشگا‌ه‌ها برای عده‌ کمی از اعضا نتیجه مثبت به همراه داشت و برای برخی‌ باشگاه‌ها کاملاً منفی بود, آن‌هم در حالی که نتیجه تست‌های مرحله اول با مرحله دوم تفاوت داشت!

در این بین حرف و حدیث‌ پیرامون تست‌ها و ایرادات این کار بالا گرفت و حتی حرف از عمدی اعلام کردن نتیجه مثبت آزمایش‌ها از سوی مخالفان ادامه لیگ به میان آمد. شایعات حاکی از این بود که برخی از تیم‌های لیگ برتری و حتی لیگ یکی که مدام ادعا می‌کردند شماری از بازیکنان آنها مبتلا به کرونا شده‌اند با آزمایشگاه‌ها لابی کرده‌اند تا به دروغ تست اعضای آنها مثبت اعلام شود. در کمال تعجب هم می‌دیدیم بازیکن کرونایی کمتر از یک هفته بعد از مثبت شدن تست کرونایش، بدون داشتن هیچ‌گونه علائمی در تمرینات تیمش شرکت می‌کند. ضمن اینکه همین تیم‌هایی که مخالف آغاز لیگ بودند و تعداد کرونایی‌هایشان هم مثبت بود، هم تمرین می کردند هم تدارک بازی دوستانه می‌دیدند.

با این حال ماه پشت ابر پنهان نماند و در دور اول «کرونا نمایی» مشخص شد بعضی از تیم‌ها آمار‌های دروغین از تعداد کرونایی‌های خود داده‌اند تا جو را به سمت تعطیلی مسابقات ببرند. چه بسیار آماری که دروغ از آب درآمد و چه کرونایی‌هایی که در عرض ۲، ۳ روز ناگهان خوب شدند تا دست پدیده «کرونا نمایی» برای همه اهالی فوتبال رو شود. در واقع باشگاه‌هایی که در لیگ برتر و لیگ دسته اول به هر دلیلی مخالف برگزاری لیگ هستند و منفعت‌شان در تعطیلی لیگ است، با سوءاستفاده از کرونا می‌خواستند فدراسیون را وادار به تعطیلی لیگ کنند اما در نهایت اراده فدراسیون بر برگزاری لیگ به دروغ‌ها و ادعاهای «کرونا نمایان» چربید.

البته عکس این جریان هم این روزها در فوتبال ایران وجود دارد. باشگاه‌هایی هم هستند که از ترس برگزار نشدن بازی‌هایشان و برای اینکه بتوانند با سایر تیم‌ها بازی های دوستانه داشته باشند تست‌های مثبت را اعلام نمی‌کردند. از طرف دیگر گران بودن تست کرونا و ناتوانی برخی از باشگاه‌ها در تامین هزینه‌های این تست باعث شده آنها فقط به گرفتن آزمایش خون از بازیکنان و اعضای تیم خود اکتفا کنند.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد جای خالی نظارت فدراسیون فوتبال و فدراسیون پزشکی- ورزشی روی تست‌های کرونای اهالی فوتبال مشهود است. شاید بهتر بود فدراسیون فوتبال و پزشکی- ورزشی با کمک ایفمارک گرفتن تست کرونا از تیم‌ها را زیر نظر خود انجام می‌دادند تا هیچ باشگاهی نتواند ادعای دروغین درباره کرونایی بودن یا نبودن اعضای تیمش داشته باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال کرونا فدراسیون فوتبال باشگاه ها تست کرونا اعضای تیم تیم ها تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، دیدار فوق العاده حساس پرسپولیس و سپاهان از هفته بیست و پنجم لیگ برتر، یک حاشیه پررنگ‌تر از متن بازی داشت؛ ویدیویی از پیرمردی اصفهانی در جمع هواداران سپاهان در ورزشگاه آزادی که اظهارات توهین‌آمیز نسبت به بانوان پرسپولیسی داشته و با توجه به روشنایی روز احتمالا حدود دو ساعت قبل از شروع بازی ضبط شده، جنجال زیادی برپا کرده و واکنش همه سرخ‌پوشان از مدیریت باشگاه گرفته تا مربیان، بازیکنان و پیشکسوتان را به دنبال داشته است. این اتفاق در ادامه باعث شد تا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علیه این هوادار حکمی را صادر و او را به مدت 10 سال از حضور در ورزشگاه‌های فوتبالی محروم کند.

احسان محمدی، رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال، در گفت‌وگویی که با «شهروند» داشت، درخصوص اتفاقات پیش آمده و حکمی که توسط کمیته انضباطی صورت گرفت، صحبت‌های مختلفی را به میان آورد. او معتقد است که از ابتدای کار نباید این بازنمایی صورت می‌گرفت و باید ورزشگاه‌های کشور به سمتی برود تا «دوستدار خانواده» شود. گفت‌وگوی «شهروند» را با احسان محمدی می‌خوانید:

- آقای محمدی در ابتدا فکر می‌کنید اظهارات توهین‌‌آمیز هوادار منتسب به سپاهان چه آسیب‌ها و چالش‌هایی را به همراه داشته است؟
این موضوع محصول بازتاب این رفتار است. اگر همکاران رسانه‌ای این اتفاق را پوشش نمی‌دادند، اینقدر درگیری پیش نمی‌آمد. ما وقتی این مسائل را بازتاب می‌دهیم، دو نکته مهم را به همراه می‌آورد. مسئله اول این است که ما در ابتدای امر واقعیت سکو را متوجه می‌شویم و در ادامه یک رفتار ناپسند را بازنمایی می‌کنیم. نمی‌توانم به اهل خبر بگوییم این کار را نکنید، اما در اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ای بهتر است که وارد چنین مسائلی نشویم، چون افراد به هر قیمتی دوست دارند دیده شوند. در فوتبال اروپا وقتی جیمی جامپ وارد زمین می‌شود، دوربین آنها را نشان نمیِ‌دهد، چون افراد دیگر تشویق نشوند که این کار را انجام دهند.

- حکم محرومیت 10 ساله برای این هوادار اصفهانی چقدر می‌تواند برای جلوگیری از این اتفاقات بازدارنده باشد؟
من تشکر می‌کنم برای واکنش‌هایی که صورت گرفت اما فراتر از این، می‌خواهم سوالی بپرسم. وقتی که این ممنوعیت را برای این هوادار رقم می‌زنیم، او چه چیزهایی را از دست می‌دهد؟ در فوتبال انگلیس، معمولا هواداران بلیت 38 بازی را از قبل پیش‌خرید می‌کنند و به نوعی وقتی این محرومیت برای او پیش می‌آید،‌ یک ضرر مالی قابل توجهی را متحمل می‌شود. وقتی فرد ببیند که کار او ضررده است، این کار را انجام نمی‌دهد. ما باید به نوعی عوامل بازدارنده خود را تقویت کنیم.

- در پایان برای گسترش فرهنگ درست هواداری و جلوگیری از این اتفاقات،‌ چه رویکردهایی می‌تواند برای بهتر کردن شرایط اثربخش باشد؟
چیزی که من را در بازخوردها اذیت کرد، اما و ولی آوردن برای این پدیده بود. اینکه بگوییم اول آنها شروع کردند، توجیه درستی نیست. اگر رفتاری زشت است، باید آن را بپذیریم و عذرخواهی کنیم و این انتظار را شکل دهیم که بقیه باشگاه‌ها هم رعایت این مسائل را صورت دهند. تا زمانی که بردن به هر قیمت ارزش تلقی شود، شاهد این پدیده‌ها در ادامه نیز خواهیم بود. اگر ما مخالف این رفتار هستیم، همه باید محکم روبه‌روی آن بایستیم. مسئله من، یک مسئله کلی است و اگر این زشتی علنی شده است، همه کسانی که در ساختار فوتبال هستند، باید مقابل این پدیده بایستند. همه باید از فوتبال لذت ببرند، به سمت ورزشگاه‌های دوستدار خانواده برویم و از گسترش این نوع اتفاقات جلوگیری کنیم.

دیگر خبرها

  • وقتی روبات دروازه بان توپ ستارگان فوتبال را مهار می کند ولی از پوتین گل می خورد / فان
  • نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد
  • عنایتی: مثل رضا عنایتی دیگر پیدا نمی‌شود!
  • سرمربی تیم فولاد: مگر چه گفتم که اینگونه جریمه کردند
  • ویسی: چه گفتم که جریمه‌ام کردند؟
  • نظارت داور ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • واکنش طحان نظیف به ادعای حسن روحانی درباره رد صلاحیت خود | ظاهرا برخی وقتی تایید می شوند .... | ویدئو
  • نظارت شکوری در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • وقتی مسی را تعویض کردم، خبر از عواقبش نداشتم!