Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک تهران با اشاره به نتایج مثبت اجرای فاز اول «طرح مبارزه با توزیع پوشاک قاچاق» گفت: متاسفانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدامات خود برای مقابله با توزیع‌کنندگان پوشاک قاچاق را تکمیل نکرده و با وجود افزایش نرخ ارز، قاچاق پوشاک همچنان ادامه دارد.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، طرح مبارزه با توزیع پوشاک قاچاق در دو سال گذشته با همکاری‎‌ نهادهای نظارتی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار ارائه شده توسط بهرام شهریاری، نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با اجرای این طرح از اواخر سال 1398 تاکنون نزدیک به 700 تا 800 میلیون دلار از مجموع حجم 2میلیارد و 500میلیون دلاری پوشاک قاچاق کاسته شده است. به گفته وی در فاز اول این طرح، فعالیت اکثر برند‌های محرز قاچاق متوقف شده و پوشاک تولید داخل جایگزین برند‌های خارجی در مراکز خرید شدند.

بنابر اظهارت اخیر شهریاری، فروش لجام گسیخته پوشاک قاچاق در فضای مجازی به بهانه شیوع ویروس کرونا، نظارت مبادی ذیصلاح را می‌طلبد. همچنین به گفته حمیدرضا دهقانی‌نیا، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد مرکزی از سال ۱۳۹۷، دفتری را به جهت پیگیری عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی ایجاد کرده و این دفتر تاکنون ۷۳ درگاه فروش پوشاک قاچاق را مسدود و مورد بررسی قرار داده است.

بر اساس اظهارات فعالان صنعت پوشاک، استمرار طرح مبارزه با توزیع پوشاک قاچاق الزامی بوده و کمرنگ شدن فعالیت نهاد‌های نظارتی در مقابله با قاچاق و عرضه کنندگان کالای غیرمجاز در مغازه‌ها و فضای مجازی، وضعیت تولیدکنندگان را بحرانی می‌کند. برای بررسی بهتر این موضوع با مجید افتخاری، عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک تهران به گفت‌و‌گو نشستیم که در ادامه مشاهده می‌کنید.

طرح مبارزه با قاچاق، جان تازه‌ای به پوشاک داخلی بخشید

افتخاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به نتایج مثبت اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق گفت: در فاز اولیه این طرح ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری دیگر نهاد‌های نظارتی توانست به خوبی با 100 مرکز عرضه و فروش برند‌های محرز قاچاق برخورد کند.

عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک تهران ادامه داد: بعد از شناسایی و برخورد با متخلفان در فاز اول طرح مبارزه با توزیع پوشاک قاچاق، تولیدکنندگان داخلی توانستند ظرفیت‌ تولید خود را افزایش داده و محصولات خود را برای تامین بازار داخلی عرضه کنند.

این فعال صنعت پوشاک با انتقاد از عدم پیگیری طرح مبارزه با قاچاق پوشاک در کشور اظهار داشت: متاسفانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدامات تکمیلی خود را برای مقابله با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق انجام نداده است و قاچاق پوشاک با وجود افزایش نرخ ارز همچنان ادامه یافته و از حجم قابل توجهی برخوردار است.

بیشتر بخوانید:

مالکی: مجلس شریک دولت در مقابله نکردن با قاچاق است / ۷۰ درصد قاچاق از تهران به شهرستان‌هاست!

حریری: پولشویی و قاچاق، نتیجه عدم شفافیت

نابودی 500 هزار فرصت شغلی توسط قاچاقیان پوشاک

وی با اشاره به دلایل ادامه نیافتن طرح مبارزه با پوشاک قاچاق گفت: از نظر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه یافتن طرح مبارزه با توزیع پوشاک قاچاق نیاز به ابزار احراز کالای داخلی و تفکیک آن از پوشاک قاچاق دارد که به وسیله آن کالا‌های داخلی و وارداتی( قاچاق) از یکدیگر شناسایی شود و با عرضه کالای قاچاق در بازار و فضای مجازی برخورد شود.

افتخاری با بیان اینکه آمار دقیقی از میزان قاچاق پوشاک وجود ندارد، افزود: از نظر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رقم قاچاق پوشاک در حدود 1میلیارد و 600 میلیون دلار است، این در حالی است که برخی این رقم را تا 5 میلیارد دلار تخمین می‌زنند. البته آمار ارائه شده توسط ستاد نیز کاملا نارحت‌ کننده و خطرناک است چرا که در صنعت پوشاک به ازای هر 5 هزار دلار قاچاق یک فرصت شغلی از بین می‌رود و با توجه به رقم بالای قاچاق کالا می‌توان با محاسبه سرانگشتی فهمید که حدودا نزدیک به 500 هزار شغل در صنعت نساجی و پوشاک به دلیل قاچاق از بین رفته است.

بیشتر بخوانید:

اعتراض ۲۱ تشکل تولیدی پوشاک به افزایش تعداد مناطق آزاد

بهشت پولشویی و فرار مالیاتی / چگونه مناطق آزاد ایران را آبکش کردند؟

منطقه آزاد قاچاق! / مناطق آزاد از چند دولت آزادند؟

مناطق آزاد متهم اصلی قاچاق پوشاک

عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک تهران در پایان با تاکید بر اینکه ایجاد مناطق آزاد جدید در کشور به ضرر تولید ملی خواهد بود، گفت: فعالیت مناطق آزاد ضربه شدیدی بر پیکره صنعت پوشاک کشور می‌زند؛ چرا که این مناطق دریچه اصلی قاچاق پوشاک به کشور هستند. وی ادامه داد: متاسفانه با وجود گذشت 2 سال از تاریخ ممنوعیت واردات پوشاک، هنوز هم برند‌های خارجی، جدید‌ترین محصولات خود را در بازار ایران عرضه می‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز قاچاق پوشاک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشتغال عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک تهران ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق پوشاک مناطق آزاد فضای مجازی صنعت پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ علی اسدالهی امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار کرد: روز گذشته ماموران ایست و بازرسی خمه شهرستان الیگودرز هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور اصفهان - الیگودرز به یک دستگاه کامیون مظنون شدند و آن را متوقف کردند، در بازرسی از این خودرو چهار تن روغن خوراکی قاچاق کشف شد. ارزش این محموله توسط کارشناسان چهار میلیارد ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت

وی ادامه داد: در این رابطه، یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

او با تاکید به لزوم برخورد قاطعانه با قاچاق کالا، افزود: قاچاق کالا باعث وارد شدن ضربه به اقتصاد کشور می‌شود.

اسدالهی تاکید کرد: مردم اخبار و اطلاعات خود را در این زمینه از طریق تلفن ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229193 برچسب‌ها قاچاق کالا

دیگر خبرها

  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • کشف ۴ تن روغن‌نباتی قاچاق در الیگودرز
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی