Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@03:53:35 GMT

ابعاد فساد در ورزش از زبان وزیر ورزش و جوانان

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۸۴۶۸

ابعاد فساد در ورزش از زبان وزیر ورزش و جوانان

وزیر ورزش و جوانان گفت: ابعاد فساد در برخی از رشته‌ها به گونه‌ای بود که ما با استفاده از ابزارها و اطلاعات خود نمی‌توانستیم آنها را ریشه‌یابی کنیم، به همین علت طی نامه‌ای از اطلاعات، نهادهای امنیتی و نظارتی و سازمان بازرسی خواستم که به این موضوع ورود کنند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر در جلسه مشترک رؤسای فدراسیون‌های ورزشی با اشاره مشکلات اقتصادی به دلیل تحریم‌های ناعادلانه و اثرات منفی شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد کشور گفت: شرایط اقتصادی پیش آمده بسیار پیچیده است و امیدوارم با همراهی مردم، کمک و حمایت دولت همانطور که توانستیم موج اول شیوع این بیماری را مهار کنیم، شرایط سخت پیش آمده را پشت سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت بهداشتی و درمانی کشورمان، نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته با تجهیزات پیشرفته‌تر پزشکی نسبت به ایران، شرایط کشورمان را بسیار مطلوب توصیف کرد و عنوان کرد: خوشبختانه ایران عزیز شرایط بحرانی را پشت سر گذاشته است و بی تردید با همدلی و حمایت و اتحاد همانند ۴۱ سال گذشته بحران‌ها را پشت سر خواهیم گذاشت و با سربلندی از این بحران بیرون خواهیم آمد.

وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت تداوم برنامه‌های توسعه‌ای وزارتخانه در حوزه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای توضیحاتی را درخصوص تخصیص اعتبارات به فدراسیون‌ها و بخش‌های دیگر ارائه وحفظ سلامتی مردم و ورزشکاران را اولویت مسئولان کشور دانست و ادامه داد: همانطور که همه دنیا فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود را با شرایط ویروس کرونا با انجام پروتکل‌های بهداشتی تطبیق می‌دهند، ما نیز باید شرایط موجود به ویژه زندگی معیشتی مردم را مدیریت و ساماندهی کنیم.

سلطانی‌فر برگزاری رویدادهای ورزشی در کشور را منوط به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد و گفت: موظف هستیم ضمن اجرای همه تصمیمات اتخاذ شده توسط ستاد ملی مقابله با کرونا، تمامی برنامه‌های خود را مثل سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی هماهنگ و عملیاتی کنیم.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی مجدد فعالیت‌های ورزشی با صلاحدید و رویکرد ستاد ملی مقابله با کرونا خواهد بود، چرا که سلامتی مردم و ورزشکاران در اولویت قرار دارد، ولی مسئولیت برگزاری مسابقات و چگونگی و زمان و ضوابط آن با فدراسیون‌های ورزشی است.

وزیر ورزش و جوانان در این نشست خطاب به رؤسای فدراسیون‌ها ورزش پاک و عاری از هرگونه داروی ممنوعه انرژی زا را مورد توجه قرار داد و با تاکید بر مقابله با دوپینگ در ورزش اظهار داشت: مبارزه بادوپینگ باید در ورزش کشور به طور جدی توسط رؤسای فدراسیون‌ها دنبال شود و جای بسیار خوشحالی است که ستاد مربوطه در کشور مان اقدامات بسیار مؤثر در این رابطه داشته است، چرا که در دنیا این موضوع توسط نهادهای بین‌المللی دقیقاً تحت کنترل است، بنابراین برای مقابله با مسئله دوپینگ از همه ظرفیت‌ها باید استفاده شود.

سلطانی‌فر توضیحاتی در خصوص مبارزه با فساد در ورزش ارائه کرد و گفت: در مقاطع مختلف زمانی اقدامات مختلفی در این باره صورت گرفته، فدراسیون‌های مختلف ورزشی نیز در زمینه مبارزه با فساد اقدامات مناسبی انجام دادند.

وی با تاکید بر اینکه در موضوع مبارزه با اشکال مختلف فساد باید عزم جدی‌تری داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در این باید همه انرژی و امکانات خود را متمرکز کنیم که با فساد به هر شکلی مقابله کنیم. یقین دارم اگر عزم و اراده و همت داشته باشیم، همگرایی و هم‌افزایی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی را نیز خواهیم داشت.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ابعاد فساد در برخی از رشته‌ها به گونه‌ای بود که ما با استفاده از ابزارها و اطلاعات خود نمی‌توانستیم آنها را ریشه‌یابی کنیم، به همین علت طی نامه‌ای از اطلاعات، نهادهای امنیتی و نظارتی و سازمان بازرسی خواستم که به این موضوع ورود کنند، مسائل را مورد بررسی قرار دهند و به نوعی کمک مدیریت ورزش کشور باشند. خوشبختانه وزیر محترم اطلاعات دستور ویژه‌ای روی نامه‌ی ما صادر و مسئولین ذیربط اقدامات لازم را آغاز کردند.

سلطانی‌فر اظهار کرد: آنچه در مبارزه با هر گونه مظاهر فساد در ورزش انجام می‌شود، به هیچ عنوان تبلیغاتی نیست. تمام امکانات‌مان را با بخش‌های دیگر نظارتی در کنار یکدیگر قرار دادیم و تا دستیابی به نتیجه به این همکاری ادامه خواهیم داد.

وی گفت: از زمانی که با عزم و اراده جدی درصدد مقابله با فساد هستیم و از دستگاه‌های امنیتی و نظارتی در این رابطه کمک خواستیم، شاهد هستیم که باندهای فساد در ورزش به کمک برخی از رسانه‌های بی هویت علیه مدیران وزارت ورزش و مدیران ورزش کشور جوسازی‌های فراوانی کردند تا ما را از ادامه مسیر بازدارند، آنها به دنبال این هستند که جریان مبارزه با فساد را به انحراف بکشند. در مبارزه با فساد به هیچ وجه عقب نشینی نخواهیم کرد و با جدیت و جسارت ایستاده‌ایم و در برابر این جوسازی‌ها، داستان‌سرایی‌ها و انگ زنی‌ها و ایجاد استرس بین مردم به هیچ وجه کوتاه نمی‌آییم.

وی تاکید کرد: با قوت و قدرت تا جایی که توان داریم با فساد در ورزش مقابله کنیم و در صدد هستیم صحنه ورزش، صحنه مردانگی، مروت، اخلاق و از خودگذشتگی و انتقال ارزش‌ها از نسلی به نسل دیگر باشد.

کد خبر 429718

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان وزارت ورزش و جوانان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزیر ورزش و جوانان مبارزه با فساد فساد در ورزش فدراسیون ها سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • وزیر ورزش با استقبال سفیر ایران و تاج وارد تایلند شد
  • وزیر ورزش و جوانان مهمان ویژه فینال فوتسال جام ملت‌های آسیا
  • سفر شبانه وزیر ورزش به تایلند
  • سفر وزیر ورزش به تایلند برای تماشای فینال فوتسال آسیا
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران