Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی المپیک در جریان بازدید از فدراسیون بوکس با رئیس این فدراسیون دیدار و گفت‌وگو کرد. ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰ ورزشی رزمی نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک صبح امروز در محل فدراسیون بوکس حضور یافت و با حسین ثوری رئیس این فدراسیون و دیگر مسئولان به صحبت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مجید کیهانی و علیرضا رحیمی دو عضو هیئت رئیسه نیز حضور داشتند.

صالحی‌امیری در حاشیه این بازدید به سه مشکل و چالش رشته بوکس اشاره کرد و گفت: بوکس با سه چالش مواجه است. نکته اول عبور از مدیریت گذشته به حال و تغییر مدیران زیرمجموعه که بدون هزینه نیست و تقریبا پشت سرگذاشته است. نکته دوم اینکه این رشته محیط ثابت می‌خواهد که متعلق به خودش باشد. جودو، کاراته، تکواندو و ... مربوط به رزمی‌هاست. کار موقتی که انجام دادیم، این بود که در جلسه‌ای با سجادی و قراخانلو تفاهم‌نامه‌ای را امضا کردیم. مجموعه 300 هکتاری با سالن‌های استاندارد و هتل پنج ستاره وجود دارد و ما توافق کردیم که تا بازی‌های المپیک برای اردوهای کشتی و بوکس و رشته‌های توپی و شنا و شیرجه هزینه‌ها را بپردازیم. همچنین دو، سه رشته مشخص شد و تجهیز کردند و گفتیم که اتاق‌ها باید تک‌نفره و با توجه به پروتکل‌ها باشد.

وی ادامه داد: بودجه و منابع مالی و مربی مشکل بعدی این رشته است تا بتوانند رقابت کنند. بوکس برای اولین بار کسب سهمیه کرده و امیدواری ایجاد شد، اما برای رقابت باید سرمایه‌گذاری شود که برگزاری لیگ و آموزش و مربی از جمله آنها است تا از فضای گلخانه‌ای خارج شود. بوکس هم مثل کاراته و شمشیربازی جزو خانواده ما است. با استقرار این رشته در آکادمی نداریم و قرار شد فردا رئیس فدراسیون بوکس با پیمان فخری و علیرضا رحیمی و کیکاووس سعیدی از امکانات مجموعه ورزشی علوم تحقیقات بازدید کنند.

در ادامه ثوری رئیس فدراسیون بوکس نیز گفت: از چیزی که نگران هستم این است که بعد از خودم، لعن و نفرین اهالی این رشته پشت سرم نباشد. همچنین کارهای عمرانی مجموعه اختصاصی بوکس تا 50 درصد انجام شده است. صالحی‌امیری در واکنش به این موضوع عنوان کرد: مذاکراتی برای اتمام این مجموعه انجام می‌دهیم، اما تا زمانی‌که این مجموعه به پایان برسد و جای ثابتی نداشته باشید، میهمان ما هستید.

صالحی‌امیری قرار است در ادامه از فدراسیون‌های نجات غریق و ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای نیز بازدید کند.

صالحی امیری: با تحلیل کرونا می‌توانیم استراتژی تداوم حیات ورزش قهرمانی را تدوین کنیم/ هر ماه از سردیس 5 المپین رونمایی می‌شود

انتهای پیام/

R1351/P/S3,30,33/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بوکس المپیک سید رضا صالحی امیری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بوکس المپیک سید رضا صالحی امیری بوکس المپیک سید رضا صالحی امیری کمیته ملی المپیک فدراسیون بوکس صالحی امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی و به خصوص برگردان کردن خاک است.

محمد تقی یداللهی ۱۲ اردیبهشت در بازدید از مزرعه کشت مستقیم و حفاظتی علی عسکری در روستای ثمرجان بخش مرکزی نیشابور اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی دولت، تأمین محصولات استراتژیک به خصوص گندم است.

وی در ادامه به نقش تشکل‌های قوی و حضور نمایندگان کشاورزان اشاره کرد و افزود: علی‌رغم اینکه از سال ۱۳۸۶ بحث کشت حفاظتی در کشور مطرح شده، ولی متأسفانه هنوز تولید و استفاده از گاو آهن برگردان دار ادامه دارد.

رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اذعان کرد: با برگردان کردن خاک، موجودات مفید خاک و بقایای آلی در معرض تابش و حرارت از بین خواهند رفت تا جایی که ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی به خصوص برگردان کردن خاک است.

وی ایجاد لایه سخت کفه شخم در عمق ۲۵ سانتی‌متری خاک، عدم حفظ رطوبت خاک، مصرف بالای بذر، عدم سبز یکنواخت در سطح مزرعه، ایجاد بانک علف‌های هرز را، از سایر معایب روش شخم برگردان دار عنوان کرد.

یداللهی تصریح کرد: وضعیت کشاورزی با توجه به بحران آب و قطعی‌های برق و افزایش قیمت نهاده‌ها و ادوات کشاورزی، ما را به سمت کشاورزی کم نهاده و اقتصادی که بازدهی مناسبی داشته باشد سوق داده است.

علی عسکری مالک مزرعه در این بازدید ترویجی با اشاره به اینکه در این نوع کشت با صرف کمترین وقت و انرژی، نتایج خوبی برای وی به ارمغان آمده، یادآور شد: کشاورزی بدون عملیات خاک‌ورزی و مستقیم چهار اصل را دنبال می‌کند که کاهش خاک ورزی و حذف شخم برگردان با روش‌های کشت مستقیم و کشت روی پشته‌های دیم، تردد کمتر و کنترل ترافیک و مشخص شدن ترددها، مدیریت بقایای گیاهی و رعایت تناوب زراعی و تنوع محصول با عمق‌های مختلف و ریشه‌های متفاوت جهت استفاده بهتر از عناصر غذایی از مهمترین این اصول می‌باشند.

در پایان این بازدید ترویجی، کشاورزان ضمن بازدید از مزرعه با نحوه کار دستگاه کاملاً آشنا شدند و به سؤالات آنها در این خصوص پاسخ داده شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • رئیس فدراسیون والیبال ایران در سفرش به عمان
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • بازدید پولادگر از اردوی تیم ملی پاراکانو