Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبی اله بختکی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،با بیان اینکه کنترل آفت‌ها و بیماری‌های گیاهی برای تامین امنیت غذایی بسیار مهم است، افزود: گاهی اوقات خسارت ناشی از برخی آفت ها، از بین رفتن ۱۰۰ درصد محصول مزارع است.  
او با بیان اینکه در سال زراعی جاری مبارزه با سه آفت عمده سن گندم، علف‌های هرز و ملخ در مناطق مختلف استان در دستور کار است، اظهار داشت: خوشبختانه عملیات کنترل آفت ملخ  صحرایی در منطقه طارم موفقیت آمیز بوده و تاکنون خسارت قابل توجهی به محصولات زراعی و باغی استان زنجان وارد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بختکی گفت:در حال حاضر پنج اکیپ از کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بطور شبانه روزی در حال شناسایی و مبارزه شیمیایی با این آفت خطرناک هستند.

او ادامه داد: تا کنون عملیات مبارزه با این آفت در ۲۱ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی و باغات زیتون طارم انجام شده که ۲ هزار و  ۵۶۰ هکتار  بوسیله طعمه مسموم  و مابقی به شکل محلول پاشی صورت گرفته است.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: با توجه به بالدار شدن ملخ‌ها غالب مبارزه به شکل توزیع طعمه مسموم  در بین بهره برداران جهت پخش در حاشیه باغات و مزارعشان انجام می‌شود.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی ملخ صحرایی سن گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند

مهرور بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و گفت: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت های ممکن، فراهم کردن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه ها و مسیلهای فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده های کوهستانی ویاهرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاههای امدادی، شرکتهای خدماتی ( آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه, ثابت و آب منطقه ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محلهای پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف درحریم رودخانه ها، مکانهای مرتفع و تپه ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله ها، فنس های فلزی و پهنه های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.
وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک های اولیه، برف پاک کن، بهمراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی ، کنترل دما, رطوبت و تهویه در گلخانه ها، مرغداری ها، دامداری ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه ها و برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی بعمل آید.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران