Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره ادبی «ما ام‌اس داریم» با اعلام پایان مراحل داوری این جشنواره گفت: برندگان این جشنواره پس از دو مرحله داوری مشخص شده‌اند و آثار راه‌یافته به مرحله نخست داوری در کتابی با همین نام منتشر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقا از روابط عمومی جشنواره « ما ام اس داریم»، نخستین جشنواره «ما ام‌اس داریم» به‌صورت مشترک از سوی انجمن ام اس ایران و انتشارات هزاره ققنوس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره 90 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.  

مریم پیمان، دبیر جشنواره درباره روند داوری توضیح داد: در مرحله نخست، 27 اثر و در مرحله دوم 10 اثر برای بررسی نهایی تعیین شدند و از میان 10 اثر منتخب، سه اثر رتبه‌های نخست تا سوم را کسب کردند و یک اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شد. برگزیدگان به ترتیب نفر اول تا سوم، میترا شاهسونی، کیمیا کریمی و فریبا فقیهی هستند و راضیه مهدی‌زاده نیز شایسته تقدیر معرفی شد. هیات داوران همچنین از علیرضا فتحیان و نسرین امامی‌زاده برای ارسال شعرهای زیبا درباره بیماری ام.اس تقدیر کرد.

وی افزود: در میان آثار ارسالی به جشنواره، نوشته‌هایی از مبتلایان به بیماری ام‌اس و خانواده‌های آن‌ها و نیز نویسندگان و اهالی ادبیات دیده می‌شد و نسبت حضور زنان به مردان نیز سه به یک بود که مشابه میزان ابتلای به بیماری در زنان و مردان است. باید گفت آثار نویسندگان حرفه‌ای عموماً تصویری نادرست از مبتلایان ارائه می‌کرد و به این دلیل این دسته آثار حائز رتبه نشدند، زیرا جشنواره به دنبال ترسیم چهره‌ای واقعی از بیماری است. آثار ارسالی نشان می‌دهد که بیشتر نویسندگان با جست‌وجوهای شتابزده در فضای مجازی به اطلاعاتی نادرست درباره بیماری دست یافته بودند و تصویر اغراق‌شده‌ای از بیماری را ارائه کرده‌اند، اما بیماران براساس تجربه شخصی واقعیت‌های آن‌را نوشته بودند.»

دبیر جشنواره، علت برگزار نشدن مراسم اختتامیه را شیوع بیماری کرونا دانست و بیان کرد: هیأت داوران منتظر اعلام نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا برای برگزاری مراسم اختتامیه بود و به همین دلیل نتایج را دیرتر از زمان موعود اعلام کردند. اما در نهایت به دلیل شیوع بالای بیماری و نگرانی از شرایط ویژه بیماران مبتلای علاقه‌مند از برگزاری حضوری این برنامه منصرف شد. از این‌رو با اعلام اسامی برندگان، واریز وجه جوایز آن‌ها به حساب سه برنده و ارسال لوح تقدیر به نشانی آن‌ها به کار خود در این مرحله از سوی انجمن ام‌اس، دوماهنامه پیام ام‌اس و انتشارات هزاره ققنوس پایان داد.

انتشارات سفیر اردهال 27 اثر برگزیده و برخی از آثار درخشان منتشر شده در بخش «ما ام‌اسی‌ها» دوماهنامه‌ی پیام ام.اس را در کتاب جشنواره به چاپ خواهد رساند. نویسندگان این آثار به ترتیب الفبا عبارتند از: الهه آقابیگلو، نسرین امامی‌زاد، معصومه امیری، میثمه پرآور، مهدی پیرهادی، ریحانه حاجی‌محمدی، محسن حسینخانی، رؤیا خلجی، زهرا خوش‌زبان، سمیرا رجایی، نوید رحمانیان، میترا شاهسونی، الهام شهرابی‌فراهانی، مرتضی صارمی، سیده سهیلا صفری، فاطمه صفری، علیرضا فتحیان، معصومه فرمانی، فریبا فقیهی، کیمیا کریمی، معصومه کلهر، محمدجلیل مظفری، راضیه مهدی‌زاده، بارانا میرعزتی و گلچهر یاوری.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشنواره ادبی برگزیدگان ما ام اس داریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی

ایسنا/خراسان رضوی جشنواره ملی «تیتر ۱۳» به‌عنوان نقطه عطفی در زمینه رونق نشریات دانشجویی از فردا به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز می‌شود.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر ۱۳» است‌.

برای برگزاری این جشنواره در مرحله اول، فراخوانی منتشر شد و براساس آن دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شدند.

در اختتامیه جشنواره نیز که با حضور مسؤولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

همچنین براساس اخبار منتشرشده از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، هر کدام از فعالان نشریات و تشکل‌ها که اولویت خود را حل مسائل دانشگاه قرار دهند، از حمایت ویژه این معاونت برخوردار خواهند شد. 

مهمترین کارکرد نشریات دانشجویی، آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است و فرصت تعامل دانشجویان با جامعه را فراهم می‌کند. بنابراین ضروری است دانشگاه‌ها از ظرفیت نشریات دانشجویی بهره کافی را ببرند. 

آن‌طور که برگزارکنندگان جشنواره «تیتر ۱۳» اعلام کرده‌اند، این جشنواره نقطه عطفی در نشریات دانشجویی ایجاد خواهد کرد و باعث می‌شود امسال، سال پررونقی در حوزه نشریات دانشجویی باشد. 

جشنواره ملی رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت‌ ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • بدرود آقای پل استر