Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، با اشاره به تصمیمات ستاد مدیریت کرونا در راستای معرفی تمامی خدمات غیرحضوری دستگاه به صورتی که از مراجعه مردم به ادارات و بانکها بکاهد، گفت: آگاه سازی مردم نسبت به خدمات غیرحضوری می تواند در کاهش مراجعه عموم به واحدهای اداری و نهایتا کاهش شیوع بیماری موثرباشد که با این هدف ارائه خدمات به بهره برداران بخش کشاورزی به صورت مراجعه غیر حضوری و از طریق میز خدمت الکترونیکی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، علی اصغر خلیلی با اشاره به اینکه براساس تصمیمات ستاد مدیریت کرونا، تمامی دستگاههای اجرایی و اداری بایستی در جهت تامین و ارائه خدمات خود به صورت غیر حضوری تلاش نمایند، اظهار کرد: بنا به اعلام ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا دستگاههای اجرایی و اداری بایستی با هماهنگی صداوسیما و استفاده از ظرفیت های فضای مجازی ورسانه ای استان نسبت به معرفی تمامی خدمات غیرحضوری دستگاه به صورتی که از مراجعه مردم به ادارات و دستگاهها و بانکها بکاهد اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آگاه سازی مردم نسبت به خدمات غیرحضوری می تواند در کاهش مراجعه عموم به واحدهای اداری و نهایتا کاهش شیوع بیماری موثرباشد، افزود: سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان نیز در راستای کاهش شیوع بیماری کرونا 36 خدمت انجام داده است.

سخنگوی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، در خصوص 36 خدمت میز الکترونیکی در این سازمان اظهار کرد: خدمات درخواست صدور شناسه و شناسنامه دام ، اموزش و نظارت بر فعالیت مامورین شبکه تلقیح مصنوعی دام، صدور مجوزها و پروانه های دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی، درخواست صدور مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغ مادر گوشتی، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغ مادر تخمگذار، درخواست دریافت غرامت حوادث غیرمترقبه ،مدیریت توزیع سوخت در زمینه بهره برداری کشاورزی (سوخت چاههای آب کشاورزی)، اعطای تسهیلات به متقاضیان دربخش مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی،  دریافت کمک بلاعوض دولت (یارانه) طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری ، درخواست اصلاحات ارضی (جهت پرداخت هزینه و صدور شناسه)، درخواست حفظ کاربری اراضی کشاورزی (تبصره 4)، درخواست دریافت واگذاری اراضی، درخواست رفع تداخلات از طریق سامانه ، درخواست صدور مجوزهای تغییر کاربری، دریافت شناسه پرداخت هزینه های کارشناسی امور اراضی، دریافت خدمات مربوط به مراحل مختلف برگزاری مزایده ومناقصه، دریافت تسهیلات بانکی بخش باغبانی کشاورزی، دریافت خدمات جهت صادرات  محصول سیب، دریافت تسهیلات سرمایه در گردش صادرات محصولات کشاورزی و صنایع وابسته، تعیین و پرداخت مشوقهای صادراتی محصولات و فرآورده های کشاورزی، دریافت تسهیلات بانکی بخش زراعت کشاورزی ودرخواست تمدید مجوز تاسیس صنایع تبدیلی در میز خدمت الکترونیکی سازمان جهادکشاورزی انجام می شود.

خلیلی در ادامه درخواست تمدید مجوز تاسیس صنایع تبدیلی، درخواست صدور پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی، درخواست صدور موافقت اولیه صنایع تبدیلی ، اعطای تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی، اعطای تسهیلات بانکی از محل خط اعتباری مکانیزاسیون، اعطای تسهیلات بانکی  از محل تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی، متقاضی گذراندن دوره  کارورزی، اعطای تسهیلات بانکی از محل  رونق تولید (تامین مالی بنکاههای کوچک و متوسط)، اعطای تسهیلات بانکی از محل اشتغال  فراگیر ، اعطای تسهیلات بانکی از محل اشتغال پایدار روستایی، رسیدگی به درخواست های مردمی از طریق سامانه سازمان بازرسی کشور، رسیدگی به درخواست های مردمی از طریق سامانه سامد و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات را از دیگر خدمات میز خدمت الکترونیکی سازمان جهادکشاورزی معرفی کرد.

وی همچنین گفت: الکترونیکی کردن خدمات میزخدمت ، اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی،اتوماسیون اداری، بیلبرد و اطلاعیه های گوناگون، ضدعفونی محیط اداری ، توزیع مواد ضدعفونی و ماسک و ....در راستای کاهش مراجعات مردمی به این دستگاه و کاهش شیوع بیماری کرونا انجام شده است.

این مسوول ادامه داد: نمایندگان تمامی ادارات زیرمجموعه بخش کشاورزی جهت تسهیل امورات ارباب رجوع و عدم مراجعه آنان به سازمان و ادارات تابعه در میز خدمت این سازمان مستقر هستند.

وی ابراز داشت: تمامی خدمات بدون گردش ارباب رجوعان در سازمان و ادارات تابعه به صورت یکجا در میز خدمت سازمان جهاد کشاورزی به بهره برداران بخش کشاورزی ارائه می شود.

خلیلی با اشاره به دولت الکترونیک و تکریم ارباب رجوع افزود: درخواست های ارباب رجوع در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها ثبت و توسط کارشناس مربوطه پیگیری می شود

سخنگوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ابراز داشت: جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از تحویل نامه به ارباب رجوع و اعزام وی به سازمان جهادکشاورزی هرمزگان و پیگیری حضوری خودداری می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خدمات الکترونیک سازمان جهادکشاورزی کاهش شیوع بیماری خدمات غیرحضوری درخواست صدور صنایع تبدیلی بخش کشاورزی ارباب رجوع میز خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد