Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:30:10 GMT

به انزوا رفتن تولیدکنندگان صنایع‌دستی تویسرکان

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۹۴۳۶

به انزوا رفتن تولیدکنندگان صنایع‌دستی تویسرکان

ایسنا/همدان نبود بازار مناسب و فروش محصولات و تولیدات حاصل دست هنرمندان و ‌صنعتگران تویسرکانی باعث به فراموشی و انزوا رفتن این صنایع و هنرمندان و صنعتگران این منطقه شده است.

شهرستان تویسرکان از پیشینه و سابقه ای درخشان و غنی در حوزه تولید صنایع دستی برخوردار است و بیش از ۲۳ درصد تولید صنایع دستی استان همدان را به خود اختصاص داده اما اکنون نبود بازار فروش بزرگترین مشکل تولیدگران این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدات حوزه صنایع دستی و به ویژه صنایع مبل منبت شهرستان تویسرکان از آوازه ملی و حتی فراملی برخوردار است اما این روزها بازار فروش این تولیدات چنگی به دل نمی زند و برخی از فعالان این بخش برای سامان بخشی به کسب و کار خود مجبور به مهاجرت از تویسرکان می شوند.

برندسازی مهمترین نیاز تولیدات صنایع دستی تویسرکان

فرماندار شهرستان تویسرکان در این‌باره در گفت‌وگو ‌با ایسنا، اظهار کرد: برندسازی و تلاش در جهت معرفی بیش از پیش تولیدات صنایع دستی، مهمترین نیاز این بخش در شهرستان تویسرکان است.

سیدرسول حسینی افزود: معرفی و تبلیغات تولیدات صنایع دستی شهرستان تویسرکان آن گونه که باید فراگیر و برجسته نشده و بسیاری از مردم ایران با این تولیدات آشنا نیستند.

وی بیان کرد: تویسرکان از دو عنوان «شهر ملی منبت ایران» و «نشان جغرافیایی مبل منبت» برخوردار است اما همچنان نیاز به برندسازی در این حوزه احساس می شود.

حسینی تصریح کرد: باید از هر فرصتی برای معرفی و ایجاد بازارهای فروش مقطعی مانند نمایشگاه های غیردائمی در داخل و خارج از شهرستان مانند شهرستان های دیگر استان همدان برای معرفی و فروش تولیدات صنایع دستی تویسرکان استفاده کنیم.

وی افزود: از ابتدای اجرای اختصاص تسهیلات اشتغالزای روستایی و فراگیر تاکنون، نزدیک به ۱۷ میلیارد تومان تسهیلات به شاغلان حوزه صنایع دستی شهرستان تویسرکان اعطا شده است.

برندسازی مؤثرترین راهکار برای شناسایی بازارهای فروش

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تویسرکان نیز در همین راستا به خبرنگار ایسنا گفت: تولیدات صنایع دستی تویسرکان باید تا حد امکان و توان برندسازی و شناسنامه دار شوند تا شاهد جذب بیشتر بازارهای فروش به آنها باشیم.

اسحاق ترکاشوند اظهار کرد: شهرستان تویسرکان بیش از ۵۶۰۰ کارگاه تولید صنایع دستی دارد که از این تعداد، ۴۷۵۱ کارگاه مربوط به مبل منبت است و ۲۳ درصد از تولیدات صنایع دستی استان همدان را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: علاوه بر مبل منبت، صنایعی مانند میناکاری، معرق کاری، مرواربافی، چرم دوزی و تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و سبدبافی در تویسرکان فعال است اما از شناسنامه تجاری معتبر برخوردار نشده اند.

ترکاشوند با تأکید بر اینکه باید تلاش برای برندسازی و ایجاد زنجیره کامل تولید تا فروش صنایع مبل منبت در تویسرکان تداوم داشته باشد، اعلام کرد: در حال حاضر نزدیک به ۸۵۰۰ تولیدگر و هنرمند در حوزه صنایع دستی شهرستان تویسرکان مشغول به کار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع دستی مبل منبت صنعتگر برند صنایع دستی تویسرکان تولیدات صنایع دستی شهرستان تویسرکان مبل منبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی مهدی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های صادراتی واحد‌های صنعتی است بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با حضور واحد‌های تولیدی و صنعتی با قابلیت‌های لازم برای امور صادراتی و رقابت در عرصه‌های بین المللی برگزار شده است تا توانمندی‌های تولیدی صنعتگران و تولیدگان کشور را در معرض دید فعالان اقتصادی داخلی و خارجی قرار دهد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصت ایده‌آل و بسیار مناسبی برای واحد‌های تولیدی صادرات محور است تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات با قابلیت رقابت خود را معرفی و در معرض رقابت و دید مشتریان قرار دهند.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولیدی استان در امر صادرات اظهار کرد: بسیاری از محصولات با کیفیتی که تولیدکنندگان خوزستانی در نمایشگاه عرضه کردند قابلیت‌های لازم برای حضور در بازار‌های مختلف بین‌المللی و رقابت را دارا هستند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان اضافه کرد: تولیدکنندگان خوزستان می‌توانند در نمایشگاه‌های مختلف، دیگر تولیدکنندگان سراسر کشور را با مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم نظیری که استان به لحاظ فضای صادراتی دارد آشنا کنند تا دیگر فعالان اقتصادی صادرات خود را از مجاری متعدد این استان انجام دهند.

وی با اشاره به زیر ساخت و موقعیت جغرافیایی خوزستان در امر صادرات ادامه داد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و بین المللی، برخورداری از چندین فرودگاه بین المللی، دسترسی به شبکه راه‌های اصلی و اتصال به راه آهن سراسری و وجود ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی از جمله ظرفیت‌های استان خوزستان برای حوزه صادرات است.

مهدی پور اظهار کرد: این موارد همه بیانگر آن است که استان خوزستان بهترین شرایط را برای فعالیت‌های صادراتی واحد‌های صنعتی دارد.

۱۵ واحد صنعتی از خوزستان در این نمایشگاه ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان را معرفی کردند.

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی