Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: ۷ مدرسه شهر تهران که لغو مجوز شده اند در مرحله رای اولیه هستند و می توانند به رای اعتراض کنند. ما از تعطیلی هیچ مدرسه ای خوشحال نمی شویم.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت ثبت نام دانش آموزان و رعایت پروتکل های بهداشتی و نظارت بر ثبت نام ها گفت: در حوزه ثبت نام و نظارت ها با پیگیری پروتکل های بهداشتی عملاً سال متفاوتی را پشت سر می گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما طبق سنوات گذشته قوانین و مقرراتی که برای ثبت نام داشتیم را خواهیم داشت مثل اینکه موقع ثبت نام نباید شهریه‌ای از ولی دانش آموز اخذ شود. امسال پروتکل های بهداشتی هم اضافه شده و بخشی از ثبت نام ها را سعی کردیم به صورت سامانه‌ای انجام شود تا از تجمع در مدارس جلوگیری شود. ستاد ثبت نام ما امسال در حوزه معاونت ابتدایی شکل گرفته و نظارت در حوزه نظارت و ارزیابی عملکرد. قبلاً دبیری ستاد ثبت نام هم با حوزه نظارت و ارزیابی عملکرد بود اما با این تقسیم بندی کار نظارتی بهتر و بیشتر شده است. البته بحث آماده سازی مدارس برای مهر ماه به معاونت متوسطه سپرده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: در کنار ناظرین از اداره کل آموزش و پرورش ما ناظرین مناطق یک تا شش را داریم و ناظران اداره کل و مناطق هم هستند تا بر روند ثبت نام و خصوصاً بحث شهریه ها نظارت کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که گفته شده حدود ۵۰ مدرسه متخلف در حوزه دریافت شهریه در شهر تهران تذکر گرفته و ۷ مدرسه برند نیز لغو مجوز شده اند، آیا این مدارس که لغو مجوز شده اند دیگر به کار خود ادامه نخواهند داد و در این صورت تکلیف دانش آموزان آنها چه می شود، گفت: پرونده این مدارس مربوط به خرداد سال گذشته است که مازاد شهریه را پس نداده اند. اسنادی به نظارت استان ها هم ارائه نکردند و در نتیجه با رای نظارت استان این مدارس لغو مجوز شدند. اما این رای اولیه است. می توانند مدارس در شورای سیاست گذاری مدارک را ارائه دهند و در حکم تجدید نظر شود.

فولادوند ادامه داد: ما خوشحال نمی شویم که مدرسه‌ای تعطیل شود چون حتماً بخشی از دانش آموزان و اولیا دچار استرس می شوند. همچنین در این مدارس برای شمار زیادی از افراد اشتغال ایجاد شده است. اما ما به وظیفه خود عمل می کنیم و امیدواریم در تجدید نظر مدارک را ارائه دهند و این مدارس تعطیل نشوند. اما کار ما فرهنگی است و باید موسسان بدانند که باید در چارچوب قانون کار فرهنگی انجام شود. ما با این کار در واقع از ۱۸۰۰ موسس که در تهران مشغول به فعالیت هستند تجلیل کردیم. از این تعداد تنها حدود ۵۰ مدرسه متخلف بودند. به هر حال موسسین هم باید بدانند وضعیت مردم خوب نیست و اگر رضایت مردم جلب نشود از این حوزه روی می گردانند.

برای ساخت مدرسه در منطقه ۲۲ خیر هست اما زمین نیست

وی در پایان در پاسخ به پرسشی در خصوص آخرین وضعیت حل مشکلات فضای آموزشی منطقه ۲۲ شهر تهران اظهار کرد: مشکل منطقه ۲۲ شاید مقطعی برای سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ حل شود ولی برای حل دائمی این مشکل نیاز به عزم ملی داریم. بنا به پیشنهاد وزیر محترم آموزش و پرورش در هیات دولت قرار است این موضوع بررسی شود و شاید وزارت راه و شهرسازی و یا شهرداری برای تامین زمین مورد نیاز ساخت مدارس در این منطقه مسئول شوند. برای جمعیت پیش بینی شده این منطقه نیاز به ۲۰۰ مدرسه داریم که در حال حاضر ۵۰ مدرسه در این منطقه داریم و این در حالی است که ظرفیت این منطقه هنوز پر نشده است. نکته اینجاست که ما خیرینی برای ساخت مدارس آماده کار داریم اما معطل زمین مانده اند.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آموزش و پرورش شهر تهران لغو مجوز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت