Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات در مجلس مطرح کرد: در لایه ی دسترسی نسل سوم و چهارم تلفن همراه در حال حاضر تمام شهرهای کشور که حدود 1242 شهر می‌شود را مورد پوشش قرار داده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در ارائه گزارش به نمایندگان در صحن علنی مجلس گفت: محضر نمایندگان عرض سلام و ادب و احترام دارم و از هیئت رئیسه بابت تخصیص این وقت تشکر و قددرانی دارم و برای همه نمایندگان در آغاز دوره مسئولیت‌شان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم طبق گفته رهبری با یک همراهی برادرانه بین دولت و مجلس بتوانیم باری از مشکلات مردم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: رسم است که وزرا در ابتدای حضورشان در مجلس گزارش عملکردی را از وضعیت حوزه کاری‌شان خدمت نمایندگان ارائه می‌کنند من هم به همین جهت در شب گذشته نامه‌ای را به صورت الکترونیکی از طریق دولت الکترونیک و اتوماسیون مجلس برای یکایک نمایندگان ارسال کردم که در کارتابل نمایندگان قرار گرفته و در مانیتورینگ مجلس موجود است و تا دقایقی دیگر به موبایل نمایندگان از طریق همان شماره‌ای که در اختیار پارلمانی وزارت ارتباطات گذاشته‌اید گزارش برایشان ارسال می‌شود و می‌توانید گزارش را دریافت کنید.

وزیر ارتباطات ادامه داد:  یک نسخه از آن را به نمایندگی به صورت فیزیکی تقدیم رئیس مجلس می‌کنم و تلاش می‌کنم در وقت باقی مانده به جای پرداختن به آمار به معرفی حوزه فناروری و ارتباطات بپردازم. در وزارت ارتباطات همانگونه که مستحضر هستید دو حوزه کلیدی و محوری وجود دارد. اولین محور محور مهم شبکه ملی اطلاعات است و مبحث دوم برنامه صلح آمیز فضایی است. همه اقدامات وزارت ارتباطات ذیل این دو برنامه تعریف می‌شود و این دو برنامه مادر ما برای اقدامات پیش رو است.

آذری جهرمی تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات مبحث مهمی است که در سال 84 مطرح شده و در سال 86 به تصویب رسیده است و از سال 86 در حال پیگیری است و اولین گام پیگیری شبکه ملی اطلاعات استقرار یک شبکه ارتباطی مناسب است. تلاش‌های خوبی از سال 86 تا 92 بعد از تصویب شبکه ملی اطلاعات و برنامه پنجم توسعه در مجلس مورد توجه قرار گرفته است اما از سال 92 رشد این موضع چشم‌گیرتر و قابل‌توجه‌تر بوده است. در سال 92 مجموع ظرفیت شبکه ملی اطلاعات عددی معادل 680 گیگابیت بر ثانیه بوده که امروز به 18 هزار میگابیت بر ثانیه رسیده است. در لایه ی دسترسی نسل سوم و چهارم تلفن همراه در حال حاضر تمام شهرهای کشور که حدود 1242 شهر می‌شود را مورد پوشش قرار داده است.

در حال تکمیل .......

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد