Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، جلسه‌های ستاد تسهیل به‌ صورت هفتگی برای بررسی مشکلات شهرستان‌ها در استانداری تهران برگزار می‌شود و تاکنون برنامه‌هایی در محورهای مختلف به ۱۶ شهرستان استان اعلام شده است. این محورها شامل پیشران‌های محرک، اقتصاد مقاومتی، واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا و میدانی نگاه کردن در پروژه‌های تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه شامگاه شنبه ۳۱ خرداد، ستاد تسهیل و رونق تولید استان تهران که با حضور برخی مسئولان و مدیران بانک‌ها در استانداری تهران برگزار شد، شاخص‌هایی نظیر مشکلات بیمه، مصوبات مالیاتی و بخش‌نامه‌ها و ابلاغیه‌های متعددی که برای حمایت از تولید در نظر گرفته شده بود اعلام و بررسی شد.

انتقاد استاندار تهران از عملکرد بانک‌ها

استاندار تهران در این جلسه با انتقاد از عملکرد ضعیف بانک‌ها گفت: برای سرمایه در گردش، نوسازی، بهسازی و فعال کردن واحدهای تولیدی، باید همکاری تنگاتنگی با بانک‌ها ایجاد شود تا واحدهای تولیدی که نیازمند تزریق نقدینگی هستند، بتوانند با دریافت تسهیلات مشکلات خود را حل کنند.

«انوشیروان محسنی بندپی» بر لزوم هر چه سریع‌تر ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها به طرح‌های اشتغال‌زایی مصوب شده تاکید کرد و افزود: تاکنون ۱۵ طرح اشتغال‌زایی در کمیته تخصصی استانداری تهران مصوب شده، اما متاسفانه بانک‌ها به آنها تسهیلات ارائه نداده‌اند.

معرفی ۱۷۰۰ میلیارد تومان طرح به بانک‌ها

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این ستاد گفت: ۱۷۰۰ میلیارد تومان طرح اشتغالزایی به بانک های معرفی شده است، اما بانک‌ها عملکرد قابل قبولی در ارائه تسهیلات به افراد نداشته‌اند.

یدالله صادقی افزود: ۸۳۵ واحد راکد اقتصادی در استان تهران وجود داشته که تاکنون ۲۷۵ واحد فعال شده و ۵۶۰ واحد اقتصادی غیرفعال برای  احیادر دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین درباره واحدهای راکد و فعال شده در بخش‌های مختلف استان تهران تا پایان سال ۹۸ گفت: در حوزه صنعت و معدن، ۲۱۷ واحدهای اقتصادیی راکد وجود داشت که ٣١ واحد آن فعال شده  و در بخش کشاورزی هم ۶۱۵ واحد اقتصادی راکد  وجود داشت که که ٢٤٣ واحد آن احیا شده است. همچنین این برنامه‌ها شامل بخش خدمات نیز می‌شود که در این رابطه ۳ واحد راکد وجود داشت که یک مورد آن فعال شده است.  

بررسی مشکلات واحدهای تولیدی 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران نیز در این جلسه گفت: برنامه ۱۶ شهرستان در محورهای مختلف از جمله محرک شهرستان‌ها، پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، واحدهای تولیدی آسیب دیده از شرایط کرونا و واحدهایی که مشکلات عمومی دارند به صورت میدانی بررسی می‌شود تا رفع مشکلات آنها در دستور کار قرار گیرد.

حشمت الله عسگری اضافه کرد: ۱۳۷۸ میلیارد تومان سهم استان از تبصره ۱۸ است و طرح‌هایی که از طریق دبیرخانه معرفی شده، بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان بوده است، اما مسئولان بانک‌ها عملکرد خوبی در این زمینه نداشتند که تذکر لازم به آنها داده شد.

بخشودگی جریمه‌ها از ٨٠ تا صد درصد

رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران هم در این ستاد گفت: براساس مصوبه مالیاتی برای بخشودگی جریمه‌های مودیان حقیقی و حقوقی تا سقف ۵ میلیارد تومان و بیش از این میزان اگر مانده بدهی تا پایان دی‌ماه بین ٨٠ تا ٩٠ درصد از جریمه‌ها مودیان حقیقی و حقوقی و بعد از یک اسفندماه صددرصد مشمول جرائم بخشودگی می‌شود.

محمدرضا نوری تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا در بحث مالیات برعملکرد، مالیات بر درآمد در نظر گرفته می‌شود و چنانچه فردی به دلایل مختلف نظیر کرونا درآمدی نداشته باشد مالیات در نظر گرفته برای وی کاهش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخش امور مالیاتی، بخش‌نامه‌های متعددی از سوی سازمان‌ها و نهادها نظیر پرداخت تسهیلات با فرجه ۳ ماهه و به تعویق افتادن اقساط در نظر گرفته شد.

ثبت نام ۲۵۰۰ نفر در سامانه کارا

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری تهران هم گفت: تاکنون ۲۵۰۰ نفر از واحدهای تولیدی و کارگران فصلی در سامانه کارا ثبت نام کرده‌اند که ۱۳۸۷ میلیارد تومان آن سهم استان تهران از تبصره ۱۸ است.

فریدون عطایی خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات پیش‌روی بانک‌ها ۱۴۰۰ طرح از سوی دبیرخانه استانداری تهران به بانک‌ها ارسال شده است.

وی بیان کرد: تولیدکنندگان آسیب دیده از ویروس کرونا می‌توانند برای بهره‌مندی از تسهیلات مربوط به حمایت از مشاغل آسیب‌ دیده از کرونا در سامانه کارا ثبت نام کنند. در این سامانه حتی انتخاب بانک نیز به عهده کارفرما گذاشته شده است.

١٤ سال تعویق برای برای ساخت شهرک پوشاک

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهرک های صنعتی تهران هم در این نشست گفت: ایجاد شهرک پوشاک، یکی از مهم‌ترین شهرک‌های استان تهران است که با مصوبه هیات دولت بعد از گذشت ۱۴ سال با وجود اخذ مصوبه دولت در سال ۱۳۸۵، مصوبه کارگروه امور زیربنایی و مجوز تبصره یک از جهادکشاورزی به دلایل متعدد به تعویق افتاده است.

صابر پرنیان تصریح کرد: تاکنون جلسه‌های متعددی در این خصوص برگزار شده و به دلیل اختلاف سلایق تاکنون این شهرک ایجاد نشده است.

وی ادامه داد: با تدبیر استاندار و مسئولان جهادکشاورزی تهران، واقع شدن این شهرک در دو بخش از دام‌گستر و بخش کشاورزی حدود ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی در مجاورت این زمین قرار دارد و اقداماتی با ضابطه و بدون ضابطه تصمیماتی گرفته شده اما تاکنون اجرا نشده است.

پرنیان گفت: شهرک پوشاک از سوی بخش خصوصی ایجاد می‌شود و هزینه ای برای دولت در بر ندارد.

وی اضافه کرد: با بهره‌مندی از این شهرک ۱۵ هزار اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود و زنجیره کامل این شهرک از تولید و توزیع می‌تواند اشتغال چشمگیری را به دنبال داشته باشد.

در این جلسه مقرر شد مصوبه این شهرک به شهرک‌های دولتی ابلاغ شود ۲۰۸ هکتار زمین که عرصه کمتر از ۱۵ درصد یعنی بیش از ۳۸ هکتار برای ایجاد کارگاه صنعتی تولید پوشاک در نظر گرفته شده است و با توجه به نزدیکی آن با فرودگاه اگر این شهرک ایجاد شود تا ۴۰ درصد مشکلات عمده در زمینه پوشاک کشور حل می‌شود.

کد خبر 523777 برچسب‌ها صنعت كرونا در ايران تهران استان تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صنعت كرونا در ايران تهران استان تهران استانداری تهران واحدهای تولیدی میلیارد تومان استان تهران فعال شده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند

 آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار اعضای کمیسیون هماهنگی بانک‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۳ تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: چندین سال است که شعار سال در حوزه اقتصاد انتخاب می‌شود و رهبر معظم انقلاب هر بار از یک زاویه به این موضوع می‌پردازند و عنوان کردند که توجه به شعار سال تنها محدود به یک سال نیست و در طول سال باید مد نظر قرار بگیرد.

️وی افزود: دولت ارائه تسهیلات را در برخی حوزه‌ها مصوب می‌کند، اما زمانی که کار به بانک می‌رسد این تسهیلات پرداخت نمی‌شود که در این صورت مردم بانک را مقصر می‌دانند و لازم است تا مسوولان بانکی برای اعاده حیثیت خود کاری کنند و اقناع عمومی داشته باشند.

️امام جمعه زاهدان ادامه داد: باید مشخص شود که جهت گیری کلی بانک‌ها درآمدزایی است یا حل مشکل مردم؟ هر چند که بانک باید پول و سرمایه داشته باشد تا بتواند مشکلی از مردم را حل کند، اما اگر تنها به فکر منافع خود باشد یک آسیب است و باید جهت گیری خود را مشخص کند.
وی بیان کرد: دولت‌های مختلف در حوزه فعالیت‌های اقتصادی آمار‌های زیبایی ارائه، اما کمتر آن را در زندگی مردم مشاهده می‌کنیم.
آیت‌الله محامی با اشاره به معضلات پیش روی متقاضیان دریافت تسهیلات گفت: جمع زیادی از مردم از سختی و طولانی بودن فرآیند دریافت وام اشتغال و وام ازدواج گلایه دارند و لازم است تا بانک‌ها در این جهت تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

️وی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در حوزه وام‌های اشتغالزایی این است که بانک‌ها باید نظارت لازم را صورت دهند و این گونه نباشد که تسهیلات ارائه شده جهت ایجاد اشتغال در حوزه‌های دیگر مصرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود