Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@00:23:00 GMT

انعقاد ۳۴۰ قرارداد اولویت‌دار در سامانه ساتع

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۰۱۶۷

انعقاد ۳۴۰ قرارداد اولویت‌دار در سامانه ساتع

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از انعقاد ۳۴۰ قرارداد همکاری دانشگاه و صنعت به ارزش ۱۱۵۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ خبر داد و گفت: این قراردادها از جمله اولویت‌های پژوهشی در سال گذشته بوده که در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به ثبت رسیده است.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی پاکزاد گفت: در راستای اجرای بند (ح) تبصره (۹) قانون بودجه کل کشور، در مجموع ۱۰۷۴ اولویت پژوهشی در سال ۱۳۹۸ در سامانه ساتع به ثبت رسیده که در مقایسه با تعداد اولویت­­‌های ثبت شده در سال قبل افزایش قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حجم قراردادهای سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ تعداد ۴۸۱ اولویت پژوهشی از میان متقاضیان فناوری و مراکز علمی و پژوهشی در سامانه ساتع به ثبت رسیده بود.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف اعتبار قراردادهای منعقد شده در سال ۱۳۹۸ را مبلغ ۱۱۵۰ میلیارد ریال دانست و یادآور شد: این مبلغ برای سال ۱۳۹۷، برابر ۶۷۰ میلیارد ریال بوده است و بر اساس اعلام خزانه­‌داری کل کشور، در سال ۹۸ مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال توسط مشمولین بند قانونی مذکور برای اجرای این قراردادها تأمین اعتبار شده است.

پاکزاد در خصوص مبالغ پرداخت شده به پروژه‌­ها، توضیح داد: با توجه به اینکه پرداخت مبالغ بر اساس میزان پیشرفت پروژه­‌ها بوده و پس از تأیید متقاضی فناوری به عنوان کارفرما انجام می­‌گیرد، مبلغ ۳۸۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ به قراردادها پرداخت شده که این مبلغ نیز نسبت به رقم سال گذشته افزایش قابل ملاحظه­‌ای داشته است.

وی ادامه داد: از میان مراکز علمی و پژوهشی که در سامانه ساتع ثبت نام کرده­‌اند، ۷۴ مرکز علمی و پژوهشی در سال ۱۳۹۸ و مجموعاً ۸۶ مرکز در طی سال­‌های ۹۷ و ۹۸ موفق به انعقاد قرارداد با متقاضیان فناوری شده­‌اند که این مراکز در ۲۸ استان کشور مستقر هستند.

بر اساس اعلام دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، معاون اجرایی دبیرخانه شورای عتف با بیان اینکه شرکت­‌های مستقر در استان تهران بیش از ۸۱ درصد از مبلغ کل قراردادهای منعقد شده در راستای بند (ط) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ و بند (ح) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ را به خود اختصاص داده­‌اند، ابراز امیدواری کرد که با اجرای موفقیت­ آمیز این بند قانونی گامی مؤثر در برقراری ارتباط میان عرضه و تقاضا و حل مشکلات کشور با استفاده از توان و ظرفیت داخلی برداشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عتف قرارداد ارتباط دانشگاه با صنعت دبیرخانه شورای سامانه ساتع میلیارد ریال سال ۱۳۹۸ سال ۱۳۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»

به گزارش قدس آنلاین، طبق آمار ارائه شده از معاونت مسکن و ساختمان این وزارتخانه، در ۴۰ روز ابتدایی سال ۱۴۰۲ در سامانه «ایران املاک» ۸۰ هزار و ۱۸۶ قرارداد ثبت شده بود، در حالی که در مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۳ در سامانه خودنویس ۱۱۲ هزار و ۸۶۴ قرارداد ثبت و کدرهگیری صادر شده است که نشان از رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده دارد.

بر طبق بررسی‌های انجام شده،آمار یکم فروردین تا دهم اردیبهشت ۱۴۰۳ از مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۲ هزار و ۶۷۸ قرارداد بیشتر است. این در حالی است که در سال ۱۴۰۲ ثبت قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری فقط از طریق مشاوران املاک امکان‌پذیر بوده است، درحالیکه با راه اندازی سامانه خودنویس مردم می‌توانند بر اساس قانون، خودشان نیز قراردادهای اجاره را ثبت کنند.

روند مراجعه مردم به سامانه خودنویس هر روز در حال رشد است و برخی مشکلات گزارش شده از سوی مردم به سرعت رفع شده است.

توجه به این نکته که بیش از ۸۷ درصد قراردادهای ثبت شده تا کنون توسط مالکان یا مستاجران انجام شده، نشان داد که همه مردم توانمند هستند و فقط با ذکر نکات قانونی و یادآوری الزامات قرارداد اجاره ملک همه می‌توانند خودشان این کار را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود
  • مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • وزارت راه: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس