Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ما در اوج کسب سهمیه بودیم اما یک وقفه جدی ایجاد شد، این فضا نیاز به مدیریت دارد.

به گزارش  فارس، سیدرضا صالحی‌امیری در جریان بازدید از فدراسیون بوکس در جمع خبرنگاران گفت: ما در اوج کسب سهمیه بودیم اما یک وقفه جدی ایجاد شد، این فضا نیاز به مدیریت دارد. ما پیش‌بینی می‌کنیم تعداد سهمیه‌ها افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از رشته‌هایی که برای ما امیدوارکننده است، بوکس است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم بین 60 تا 70 سهمیه برای المپیک کسب کنیم. یکی از رشته‌های امیدوارکننده ما برای المپیک بوکس است. امروز بوکس با کسب 2 سهمیه نشان داد ظرفیت خوبی برای درخشش دارد. البته فراموش نکنیم این رشته رقبای جدی هم دارد. در این بین چند مشکل هم هست که باید برطرف شود. نخستین مسئله موضوع مدیریتی بود. بوکس شرایط پرتنشی داشت که حالا به آرامش رسیده است. در واقع ثوری موفق شد شرایط را مدیریت کند.

صالحی‌امیری خاطرنشان کرد: موضوع دوم مربوط به اختصاص سالن و مجموعه و فضای اداری است که باید تکمیل شود. باید کمک کنیم بوکس صاحب فضای مستقل شود تا آن زمان ما تعهد داریم از این رشته حمایت کنیم. با مجموعه علوم تحقیقات هماهنگی کردیم تا بوکس تمرینات خود را در آنجا پیگیری کند. ما تعهد داریم به بوکس کمک کنیم در آکادمی یا سالن‌های دیگر تمرین کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک همچنین با اشاره به فعال شدن لیگ بوکس، عنوان کرد: نکته دیگر حمایت‌های مالی و منابع بوجه‌ای است. نیاز است روی سرمربی، مربی و روی سطوح پایه سرمایه‌گذاری شود. رئیس فدراسیون قول داده بوکس لیگ فعالی داشته باشد چرا که این موضوع به تیم ملی کمک می‌کند. نکته اخر اینکه بوکس در فضای فعلی نیاز به آرامش و ثبات دارد. تمرکز همه باید روی بازی‌های المپیک توکیو باشد. این رشته 2 سهمیه گرفته و باز هم امکان افزایش سهمیه وجود دارد. حضور ما هم در اینجا حمایت از این رشته است.

رئیس کمیته المپیک درباره اینکه شما اعلام کردید بوکس رشته المپیکی است و یکی از دغدغه‌های جدی این رشته بحث استقرار است، اگر دانشگاه آزاد توافق نکند برنامه چیست، یادآور شد: آکادمی در حال بازسازی است. سیستم‌های برق هم در حال تعمیر است. ما الزاما باید رشته‌های رزمی را به سالن شماره 9 ببریم تا بازسازی صورت بگیرد. الزام داریم فضای جدید داشته باشیم.

وی ادامه داد: مجموعه ظرفیت‌های کمیته ملی المپیک عمومی است نه اختصاصی. یعنی کشتی، رشته‌های توپی، شمشیربازی، کاراته و .. هستند اما اینکه بگوییم یک فضای اختصاصی برای یک رشته باشد این غیرممکن است. ما تا زمان استقرار بوکس در یک فضای متعلق به خودش به آنها تعهد داریم. از نظر سالن مشکلی نداریم الان هم آنها حق انتخاب دارند. آنها می‌توانند در فضایی که پیش‌بینی کرده‌ایم تمرین کنند چون فضای مناسبی دارد یا اینکه در یکی از سالن‌های آکادمی که در حال بازسازی است باشند. بوکس عضو خانواده ورزش و از رشته‌های المپیکی ماست و ما خود را موظف به حمایت می‌دانیم.

صالحی‌امیری همچنین درباره اینکه آیا این تعهد مربوط به کمیته ملی المپیک به بوکس است گفت: این تعهد حقوقی است و مربوط به شخص نیست. ما به صورت دائمی به کاراته و شمشیربازی، رشته‌های رزمی و توپی سرویس می‌دهیم و این امری کاملا طبیعی است.


وی افزود: سالن فارسی به صورت رایگان در اختیار تمام فدراسیون‌های ورزشی قرار دارد و تمام مجمع و سایر برنامه‌ها آنجا برگزار می‌شود. کمیته ملی المپیک هر نوع تبادل مالی را منع کرده و خدمات رایگان است. حتی رستوران کمیته المپیک که در اختیار بخش خصوصی است را ثوری با هنری که دارد، با آنها تعهد ایجاد می‌کند و پایان سال این تعهد را ما اجرا می‌کنیم. سال گذشته حدود 400 میلیون تومان خارج از تعهد بودجه‌ خود به بوکس پرداخت کردیم تا با پیمانکار تسویه کند. بوکس عضو اصلی خانواده المپیکی است و نگاه وزارت ورزش هم همین است. ناممکن است که یک عضو خانواده نادیده گرفته شود.

صالحی‌امیری عنوان کرد: ورزشکاران و مربیان بوکس مجاز هستند تا مثل کاراته و شمشیربازی در یکی از سالن‌های آکادی ملی المپیک مستقر شده و یا اینکه به واحد علوم و تحقیقات بروند. تاکید می‌کنم مجموعه امکانات کمیته ملی المپیک متعلق به همه فدراسیون‌های ورزشی با اولویت المپیکی‌هاست و امکانات اختصاصی نداریم.

وی درباره شرایط تیراندازی گفت: تیراندازی امکانات و سالن‌های خوبی در مجموعه آزادی دارد. کمپ تیراندازی هم بازسازی شده و هیچ گله‌ای در این مورد مطرح نشده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0034zu

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صالحی کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک صالحی امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم