Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مراسم یادبود شهید چمران که در سالن همایش‌های دانشگاه قم برگزار شد، گفت: امروز حال مردم ما خوب نیست. مردم امروز در معرض انواع و اقسام فشار‌های اقتصادی هستند، در حوزه فرهنگ نیز آسیب‌ها به عینه قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ما می‌دانیم این اتفاقات نسبتی به انقلاب و مؤمنان ندارد، این وضعیت به ناکارآمدی عده‌ای و عیب و نقص عملکردی آن‌ها برمی گردد، اما متأسفانه به پای انقلاب نوشته می‌شود.

زاکانی ادامه داد: این ناکارآمدی‌های موجود در مجلس، دولت و دستگاه قضا باید تغییر کند، مردم ما قدرشناس هستند، همین میزان که رئیس جدید قوه قضائیه دست به اقدامات اصلاح گرانه زدند، مردم از او تشکر کردند.

او تصریح کرد: اصل این ناکارآمدی یک میراث است، در ابتدای انقلاب یک بی دقتی شد و به تعبیر امام اعتماد به لیبرال‌ها و غیرانقلابی‌ها آن بی دقتی بود که هنوز چوب آن را می‌خوریم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز عده‌ای کار را به عهده گرفته‌اند که برخی از آن‌ها هیچ التزامی به مبانی انقلاب ندارند، اگر غیرخودی‌ها در سال‌های نخست انقلاب در نهضت آزادی بودند، امروز در نزدیک‌ترین فاصله‌ها از ما قرار دارند.

زاکانی ادامه داد: کسی که به جامعیت دین باور نداشته باشد، نمی‌تواند بگوید من انقلابی هستم، کسی که واجبات را نمی‌داند، کسی که تبعیت از، ولی را بر خود وظیفه نداند، کسی که نوکری بر مردم را برای خود افتخار نمی‌داند نمی‌تواند بگوید من انقلابی هستم.

او اضافه کرد: کسی که کوخ نشینان را بر کاخ نشینان ترجیح نمی‌دهد و خودش کاخ نشین است، نمی‌تواند انقلابی باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با زور نمی‌شود مسئولی را بیرون کرد، مردم هستند که آن‌ها را انتخاب می‌کنند، ما در آگاهی بخشی به مردم بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم.

زاکانی تصریح کرد: نوکری مردم امکانی را ایجاد می‌کند که آن‌ها دست به انتخاب درست بزنند. درست است که منابع ما کم است، اما با همین منابع موجود هم می‌شود کشور را اداره کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در دو سال پیش در کشاکش یارانه دولت اعلام کرد که در این زمینه ۳۱ هزار میلیارد تومان موجود است و نیاز به ۴۳ هزار میلیارد وجود دارد، در این بین ۱۲ هزار میلیارد تومان کسری وجود دارد، وقتی در دیوان محاسبات بررسی شد، معلوم شد که قریب به ۱۰۰ هزار میلیارد برای این کار موجود است، این رقم کجا می‌رود که دولت در محاسبات خود آن را نمی‌آورد.

زاکانی مطرح کرد: در دو سال گذشته وقتی از وزیر نفت پرسیدند که چرا در بنزین به کسانی که خودرو ندارند توجه نمی‌شود، در پاسخ گفت که رئیس جمهور معتقد است که بالاشهری‌ها خودرو زیاد دارند و اگر بنزین گران شود صدای مرفهین به اعتراض بلند می‌شود.

او تأکید کرد: کسی کسی که به ارسال بنزین به ونزوئلا اهتمام داشت رهبر معظم انقلاب و کسی که این کشتی‌ها را حفاظت کرد سپاه پاسداران ما بود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در جریان ارسال کشتی‌های حامل بنزین به ونزوئلا، بار‌ها خواستند که به کشتی‌های ما تعرض کنند، اما فهمیدند که اگر به پنج کشتی ما تعرض شود، به ۲۴ کشتی آن‌ها تعرض می‌شود.

زاکانی مطرح کرد: مجلس کنونی نقایصی خواهد داشت، اما این مجلس نسبت به مجلس‌هایی که قبلاً من در آن‌ها بودم، بهتر است. امیدواریم مجلس بتواند در رسالت خود موفق عمل کند و این جز با پیوستگی حوزه و دانشگاه و توجه به نیاز‌های مردم شدنی نیست.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: شروع کار ما با دولت باید همکارانه باشد، ما نوکری دولت را می‌کنیم که آن‌ها نوکری مردم را بکنند، دولت اگر قصد خدمت نداشته باشد، وجودش نامناسب است، اما شروع آن با دعوا نخواهد بود، امروز تمرکز بر همکاری است.

زاکانی بیان کرد: در برنامه‌های تدوین شده بنا بر این است برای سال نخست ۹ اقدام، برای دو سال و نیم نخست ۱۴ اقدام و برای انتهای مجلس به یک تحول بزرگ برسیم، در نهایت به دنبال این هستیم که نظارت‌ها بر امور مالی با دقت بالا انجام شود.

او اضافه کرد: در پرونده‌های فساد ما ورود کرده‌ایم و ۱۰ میلیون دلار حقوق مردم از عده‌ای اندک گرفته خواهد شد و آقای رئیسی هم قول مساعدت در این زمینه را داده‌اند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بحث هدف گذاری در بنزین هم به دنبال این هستیم که به عموم مردم سهم برسد، در حال حاضر عده‌ای مالیات نمی‌دهند که برای آن‌ها برنامه‌ای وجود دارد.

زاکانی مطرح کرد: هزینه مسکن سرسام آور بوده و برای مالیات از خانه‌های خالی قانون داریم، اما کسی که باید اجرا کند بی توجهی می‌کند، چون خودش مسکن خالی دارد، مجلس باید در نظارت ورود جدی کند.

او اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس باید به دنبال این باشد که دین در قانون گذاری رسمیت داشته باشد، همچنین این مرکز باید تلاش کند که آمار و اطلاعات دقیقی درباره کشور وجود داشته باشد تا نمایندگان تصمیمات غلط نگیرند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دانشگاه و حوزه باید با نظام تقنینی کشور در امتداد هم تعریف شوند و این اتفاق باید در مجلس یازدهم رخ دهد، نخبگان ما به دلیل اینکه به حساب نمی‌آیند، مأیوس می‌شوند.

زاکانی تصریح کرد: مجلس به حرکت‌های عدالتخواهانه کمک خواهد کرد، این دستگاه قضائی مطلوب ما نیست و باید در این مسیر تمام قد همراه شود، باید بیان خوب رئیس دستگاه قضا در بدنه آن پذیرفته شود.

او تاکید کرد: مجلس باید از خودش شروع کند، به همین دلیل ما روی پرونده آقای تاجگردون دست گذاشتیم، ایشان با اتهامات فراوان به مجلس راه یافته و شبکه‌های اقتصادی فراوانی را تشکیل داده است و در حال حاضر در مسیر پیگیری پرونده این نماینده هستیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فساد در کشور ما سیستمی نیست، اما شبکه‌های فساد در کشور وجود دارد؛ مهمترین کمیسیون نظارتی مجلس، اصل ۹۰ است.

زاکانی اضافه کرد: آقای منصوری که متواری بود، به ظاهر بسیار انقلابی بود، اما این تنها ظاهر بود و در پشت پرده اهل زد و بند بود.

انتهای پیام/الف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی هزار میلیارد عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟