Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود که در جلسه علنی شورای شهر تهران ایراد کرد در تذکری به پیروز حناچی شهردار تهران خواستار پس گرفتن مجموعه تفریحی میرزاحسین از اداره اوقاف شد.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ۷۰ هکتار زمین مجموعه تفریحی میرزاحسین در چارچوب توافقنامه‌هایی بین اوقاف و شهرداری تهران به صورت ۹۹ ساله تحویل داده شده،گفت: طبق اسناد مالی موجود شهرداری تهران ۱۴۱ میلیارد تومان در این مجموعه هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه اداره مجموعه به دلایل نامشخصی به دفتر شهردار وقت سپرده شده بود گفت: به دلایل نامعلوم همزمان با تغییر مدیریت شهری این مجموعه به یکی از مراکز نظامی تحویل شده است.

او خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست‌های کلی و قوانین موجود از جمله ماده ۱۷۳ برنامه سوم و ماده ۱۲۸ برنامه چهارم و ۲۰۲ برنامه پنجم و دستور مقام معظم رهبری بر خروج ۲۵ پادگان از شهر‌ها و رویه‌های جدید خصوصاً تغییر پادگان ۰۶ به عرصه عمومی انجام فعالیت نظامی در این مجموعه توجیهی ندارد.
میرلوحی در پایان اظهار کرد: خواهشمندم اقدامات انجام شده در جهت پس گرفتن این مرکز اعلام شود.

بیشتر بخوانید

سالاری خواستار واگذاری املاک بزرگ مقیاس نهاد‌های حاکمیتی شد

شهرداری جزئیات توافق پادگان ۰۶ را ارائه دهد
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر پادگان 06 شهرداری تهران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران

نماینده مردم تهران از درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری تهران از محل تفکیک پسماند خبر داد و گفت: بر اساس شواهد موجود، برخی مدیران میانی شهرداری در مافیای پسماند ذینفع هستند. - اخبار استانها -

علی خضریان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ری، درباره معضل کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند در اراضی کشاورزی ری، اظهار داشت: موضوع ساماندهی تفکیک زباله را بارها از شهردار تهران و استاندار تهران پیگیری کردم، زیرا که در صورت اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک پسماند از مبدأ، مشکل انتقال پسماند به روستاهای ری برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه پسماند تهران موضوعی پیچیده، حساس و متکثر است، افزود: یکی از دلایل اصلی معضل پسماند رانت و فسادی است که پشت مافیا پسماند وجود دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در حال حاضر شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری سالانه در حدود 6 هزار میلیارد تومان از محل تفکیک پسماند درآمد کسب می‌کنند.

خضریان با بیان اینکه باند بزرگی در حوزه پسماند تهران وجود داد که می‌بایست در خصوص آن تصمیم‌گیری ملی انجام شود، تصریح کرد: در شهرداری عوامل ذی‌نفعی حضور دارند که اجازه نمی‌دهند معضل پسماند حل شود و یا MRF در تهران راه‌اندازی شود زیرا که با راه‌اندازی این طرح درآمد کلانی از دست مافیا خارج می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس شواهد موجود چون برخی مدیران میانی شهرداری در این موضوع ذینفع هستند، هیچ‌گاه تصمیم‌گیری اساسی در این موضوع انجام نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در ادامه گفت: در مقطعی اعلام شد که شهرداری قصد اجرای تفکیک پسماند در مبدأ و جمع‌آوری پسماند به شیوه MRF را در شهر تهران دارد، اما طرح شکست خورد و تعطیل شد، در صورتی که اگر اصولی و دقیق اجرایی می‌شد، دیگر معضل تفکیک پلاستیک در اراضی کشاورزی ری را شاهد نبودیم.

وی افزود: در طرح MRF، شهر تهران به 8 پهنه تقسیم می‌شد و در هر پهنه نیاز به مرکز کوچکی برای تفکیک سطحی وجود داشت که در نهایت پسماند ورودی به آرادکوه نیز تفکیک شده و کاهش یافته به این منطقه منتقل می‌شد.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تفکیک زباله در مبدأ در استان اصفهان به صورت بسیار موفق اجرایی شده که کمکی نیز برای اقتصاد خانواده‌ها محسوب می‌شود، اما در تهران دست‌های پشت پرده‌ای در کار است که اجازه به ثمر رسیدن این طرح را نمی‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • به دنبال توسعه تماشاخانه سنگلج هستیم/ تهاتر با شهرداری
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر