Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی موج جدیدی از اعدام‌ها در بحرین به راه افتاده که مشخصاً نیرو‌های انقلابی این کشور را هدف قرار داده است به طوری که اخیراً دیوان عالی بحرین وابسته به رژیم آل خلیفه احکام اعدام علیه جوانان شیعی را تأیید کرده است. بدین ترتیب، حکم اعدام «زُهیر ابراهیم جاسم عبدالله» توسط دیوان عالی بحرین تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکم اعدام این جوان ۳۵ ساله شیعی به بهانه مشارکت در اقدامات تروریستی صادر شده است. بلافاصله پس از تأیید حکم مذکور، دیوان عالی بحرین حکم جوان دیگری به نام «حسین عبدالله خلیل راشد» را تأیید کرد. اکنون اجرای این احکام تنها نیازمند امضای پادشاه بحرین است. البته بدیهی است که احکام مذکور توسط «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین تأیید خواهند شد.

در همین راستا راشد الراشد یکی از معارضان بحرینی خاطر نشان کرد که تمام اقشار ملت بحرین شدیداً این احکام اعدام را که به بهانه‌های سیاسی صادر شده محکوم می‌کنند و آن را جنایتی شنیع علیه انسانیت می‌دانند.

وی خاطر نشان کرد: احکام اعدامی که اخیراً صادر شده کاملاً با سیاست‌های رژیم سرکوبگر آل خلیفه و بستن دهان مخالفان در سایه حمایت‌های بین المللی هماهنگ و هم سو است. جامعه بین الملل توجهی به جنایات رژیم آل خلیفه علیه ملت بحرین ندارد همچنان که توجهی به اوضاع یمن و تجاوز به این کشور ندارد. ائتلاف متجاوز سعودی طی ۵ سال بدون هیچ دلیل اخلاقی، اقدام به حمله به ملت یمن کرده و در این مسیر از حمایت‌های بین المللی برخوردار است.

راشد الراشد اظهار داشت: ماهیت این اعدام‌ها بر پایه و اساس مسائل سیاسی بنا شده و یک رژیم مانند رژیم آل خلیفه که نامشروع است از روش‌هایی مانند اعدام برای صحبت کردن با مخالفان و ملت بحرین استفاده می‌کند و کارنامه سیاه خود را بیش از پیش با ارتکاب جنایات بزرگ علیه ملت بحرین سنگین می‌کند.

وی در خصوص دلایل سکوت کشور‌های عربی در برابر آنچه که در بحرین و عربستان رخ می‌دهد گفت: اکثر کشور‌های عربی در برابر جنایات عربستان و بحرین و سرکوب مخالفان در این کشور‌ها ساکت هستند چرا که رژیم‌های حاکم بر این کشور‌ها دیکتاتور و استبدادی و دنباله رو استکبار جهانی است. سکوت این کشورها، دفاع از ماهیت رژیم‌های استبدادی بوده و آن‌ها از جنایات یکدیگر حمایت می‌کنند.

این فعال بحرینی خاطر نشان کرد: بحرین شاهد حاکمیت بدترین نوع از این رژیم‌ها است به طوری که یک خاندان قدرت را به صورت مطلق در دست گرفته و تمام پست‌ها و وزارت خانه‌های کلیدی را در دست دارد. با وجود این اوضاع، شاهد یک بیداری روز افزون در جهان عرب و اسلام و مقاومت در برابر رژیم‌های نامشروع و مستبد هستیم.

وی هم چنین افزود: انقلاب‌های عربی اخیر باعث شد یک فرهنگ و بیداری مدرنی در جهان عرب و اسلام به وجود آید. یک مسأله محوری و اساسی و استراتژیک نیز وجود دارد و آن همان تأثیر پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف بر اعتماد به نفس مردم کشور‌های عربی و اسلامی که تحت هیمنه استکبار جهانی قرار دارند است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرکوب مخالفان اعتراضات مردمی تجمع اعتراض آمیز رژیم آل خلیفه ملت بحرین رژیم ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آن‌ها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آن‌ها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آن‌ها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهادهای حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • طوفان بشری مردم صعده یمن در حمایت از غزه
  • دانشجویان در دل آمریکا «فلسطینِ آزاد» را فریاد می‌زنند/ سرکوب شدید دانشجویان در فرانسه و آمریکا
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • امیرعبداللهیان: آمریکا در سرکوب حامیان فلسطین در این کشور رفتار متناقض به آزادی بیان دارد