Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مصطفی داننده- اواخر اسفند 98 که کرونا مردم را خانه‌نشین کرده بود همه امید داشتند با گرم شدن هوا، کرونا گورش را از سر جهان کم کند. هوا گرم شد اما کرونا نرفت.

اواخر اسفند، دولت‎‌ها از جمله دولت ایران سعی کردند فعالیت مردم در اجتماع را کم کنند. برخی قوانین قرنطیه را وضع کردند و عده‌ای دیگر به دنبال فاصله‌گذاری اجتماعی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا اما با گذشت چندماه تقریبا همه به این نتیجه رسیده‌اند که باید با کرونا زندگی کرد. مردم مجبور هستند برای کسب درآمد از خانه بیرون بزنند و نانی به کف آرند و بدر کنار کرونا نخورند.

برای نان بیرون می‌زنند اما باید مواظب جان خود باشند. برای حفظ جان باید چه کرد؟ دیگر نمی‌شود قرنطینه را اجرا کرد. فاصله گذاری هم که رعایت نمی‌شود با بهتر بگویم نمی‌شود خیلی رعایت کرد. ساعت 7 صبح  در مترو چگونه می‌شود یک متر از دیگری فاصله گرفت در حالی که خیلی‌ها در آن ساعت باید در مترو باشند تا 8 صبح به سرکار خود برسند.

چه باید کرد؟ به نظر می‌رسد اجباری کردن ماسک بهترین روش برای مقابله  و مبارزه با کروناست. امروز بسیاری از کارشناسان بهداشتی در داخل و خارج از ایران به این نکته تاکید می‌کنند که استفاده همه از ماسک می‌تواند راه نفوذ کرونا را بگیرد.

به راحتی می‌شود با اجباری کردن استفاده از ماسک در معابر و مکان‌های عمومی، شهرهای ایران را از حالت قرمز به زرد و سفید نزدیک کرد. قوانین سفت و سختی می‌شود برای آنهایی که ماسک استفاده نمی‌کنند وضع کرد.

حدود 3 هزار نفر در نظرسنجی سایت عصر ایران در مورد استفاده از ماسک در معابر عمومی شرکت کردند و 90 درصد از شرکت کنندگان موافق استفاده از ماسک بودند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که مردم مشکلی با استفاده از ماسک ندارند، همانگونه که در مترو شاهد از استفاده از ماسک توسط مسافران هستیم.

در برخی از کشورهای از جمله آلمان، ترکیه، اسپانیا و فرانسه استفاده از ماسک اجباری شده است. در آلمان کسانی که از قانون اجباری‌شدن ماسک تبعیت نکنند، ۱۵۰ یورو جریمه می‌شوند؛ این جریمه برای فروشندگانی که قانون‌شکنی کنند می‌تواند تا ۵ هزار یورو افزایش یابد.

اینکه فقط با مردم در مورد افزایش مبتلایان با کرونا حرف بزنیم، دردی از کشور دوا نخواهد شد. باید برای کاهش بیماری از مرحله حرف به مرحله عمل برسیم و اجباری شدن استفاده از ماسک در کشور می‌تواند این گام عملی باشد.

خوشبختانه الان هم که ماسک به اندازه کافی و با قیمت مناسب در اختیار است و همه می‌توانند به راحتی به ماسک دسترسی داشته باشند. 

حداقل با زدن ماسک کرونا از بیماران به افراد سالم منتقل نمی‌شود یا احتمال انتقال به پایین ترین حد خود می‌رسد. بهتر است رییس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا هرچه زودتر بهترین تصمیم‌ها را برای مردم بگیرند و دست از هشدار دادن بردارند.

کرونا با نصیحت کردن تمام نمی‌شود. خوزستان و شهرهای قرمز ایران نمونه بارز رفتار آسان گیرانه مسؤولان است.

____________________

بیشتر بخوانید؛

*گردشگران ماسک زده خارجی در لرستان ایران (+عکس) *از لاکِ کرونا بیرون بیایید، آقای روحانی! *اعمال محدودیت‌ در برخی نقاط استان بوشهر برای کنترل کرونا

 

لینک کوتاه: asriran.com/00350D

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک کرونا استفاده از ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری

شماری از پرستاران بیمارستانی در گرگان با بیان اینکه نسبت به اضافه‌کار اجباری اعتراض داریم، اظهار داشتند: «مدتی‌ست که به اضافه کار اجباری و شیفت‌های طولانی اعتراض داریم؛ برخی از همکاران‌مان تصمیم گرفته‌اند تن به اضافه‌کار اجباری ندهند، اما در مقابل واکنش مسئولان و مقامات مثبت نبوده است.»   به گزارش ایلنا، یکی از این پرستاران گفت: به یکی از همکاران مرد ما گفته شده اگر تن به اضافه‌کار اجباری ندهی، باید بخش‌ات را عوض کنی یا از کارت استعفا بدهی!   به گفته این پرستار، اجبار در اضافه‌کار یا ایستادن در شیفت‌های طولانی، خلاف قانون است، اما پرستاران برای اینکه شغل خود را از دست ندهند، به این اجبار تن می‌دهند.   پرستاران گرگان، خواستار اختیاری شدن اضافه‌کار و افزایش عادلانه‌ی حق الزحمه آن هستند؛ در حال حاضر برای هر ساعت اضافه کار پرستاران، رقم ناچیز ۱۲ تا ۲۰ هزار تومان بعد از تاخیر بسیار به آن‌ها پرداخت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نصیحت امباپه و دمبله به پدیده فوتبال فرانسه
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد