Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال عباسی روز یکشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت اظهار داشت: برای ساماندهی پسماندهای عادی و صنعتی ۲ سرمایه‌گذار مشخص شده است و با وجود اجرای بخشی از طرح، با مشکلاتی روبرو شده است که می‌طلبد این مشکلات هرچه سریع‌تر برطرف شود.

وی ادامه داد: برای رفع این مشکلات دستگاه‌های صنعت، معدن و تجارت، شهرداری و محیط‌زیست با سرمایه‌گذاران نشست برگزار کنند و چنانچه محرز شد که این سرمایه‌گذاران توانایی ادامه کار را ندارند، تصمیم بر تغییر سرمایه‌گذار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی خاطر نشان کرد: نتیجه این اقدامات در نشست بعدی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی ارائه شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری، در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر حمایت از اصناف سطح شهر در استان با راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا در نقاط مختلف شهر مخالفت کرد و گفت: طرح راه‌اندازی بازارچه‌ها نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری است تا بتوان در کنار خدمات‌رسانی بهتر به مردم از اصناف فعال در استان نیز حمایت شود.

عباسی افزود: اما راه‌اندازی بازارچه عرضه مستقیم میوه طرح خوبی است که با همکاری دستگاه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر در دستورکار قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، در این نشست ۲ سرمایه‌گذار طرح ساماندهی پسماندهای عادی و صنعتی در استان به بیان مشکلات و موانع فراروی طرح‌های خود پرداختند.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مدیریت پسماند چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مدیریت پسماند چهارمحال وبختیاری گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مدیریت پسماند چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نقش شورا پیوند میان مردم و حاکمیت است، گفت: باید از ظرفیت شوراها برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنیم.

غلامعلی حیدری ۱۳ اردیبهشت‌ماه در همایش شوراهای استان اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی شوراها شکل گرفتند، می‌توان گفت شوراهای شهر و روستا یکی از مردمی‌ترین ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

وی افزود: تقویت شوراها منجر به تقویت نظام جمهوری اسلامی می‌شود و بها دادن به شوراها در ساحت‌های مختلف بها دادن به مردم است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سفر اول و دوم رییس جمهور به استان نشان از این است که چهارمحال و بختیاری روی ریل توسعه قرار گرفته و مصوبات خوب و کاربردی در راستای توسعه و پیشرفت استان به تصویب رسیده است، از طرفی سفر اول ۲۵۰ مصوبه داشت که درصد بالایی از آنها اجرایی شد، همچنین سفر دوم به تخصیص اعتبارات و تکمیل پروژه‌ها بسیار کمک کرد به طوری که در سال گذشته ۱۱۳ درصد از اعتبارات سفر اول ابلاغ شد.

حیدری تصویب ۲۰ بهمن ماه به نام روز چهارمحال و بختیاری و برگزاری انتخابات پرشور، سالم، امن مجلس را از دیگر اتفاقات خوب سال گذشته بیان کرد و گفت: یکی از اقدامات امسال اقدام شجاعانه فرزندان قهرمان این مرز و بوم بود که رژیم صهیونیستی را تنبیه کردند، این موضوع بازتاب بالای بین‌المللی داشت و موجب انسجام و وحدت و چندین برابر شدن ضریب امنیت ملی کشور شد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین اعتبار سفر در دولت سیزدهم به حوزه آب استان اختصاص یافت، بیان کرد: می‌توان گفت یکی از مباحث در زیرساخت‌های پیشرفت و توسعه آب است که با وحدت، همدلی، انسجام و با تصمیم انقلابی دولت این امر محقق شد، البته مردم از خدمتگزاران و مسئولانی که انتخاب می‌کنند انتظار دارند که با وحدت و همدلی دغدغه‌های استان را برطرف کنند، در حقیقت با ید واحده اتفاقات خوبی در استان در حال انجام است.

حیدری افزود: بعد از اختصاص بیشترین اعتبار در بحث آب بحث جاده بود که بیشتر پروژه‌های جاده شهری و روستایی فعال شده است، مثلا جاده شهرکرد_ شلمزار که به جاده مرگ معروف بود سال گذشته ۲۰ کیلومتر و امسال ۵ کیلومتر مابقی آن چهار بانده خواهد شد، برای محورهای دیگری همچون شهرکرد بروجن لردگان، سورشجان سودجان، شهرکرد_بن_لاران، شلمزار ناغان کارون چهار و بسیاری از محورهای مهم استان ماده ۲۳ گرفته شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کمک شوراها برای مشارکت مردم و دعوت از سرمایه‌گذاران برای توسعه زیرساخت‌ها بسیار مهم است، برای خدمت به مردم با وحدت و همدلی لحظه‌ای غافل نخواهیم شد، قطعا با کمک شما شاهد تحول بزرگ، توسعه و پیشرفت در استان خواهیم بود، گرچه اقدامات بسیاری آغاز شده و باز هم مسائل دنبال می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد