Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد ملی توسعه فناوری و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس دانشگاه تهران در سازمان مرکزی دانشگاه امضا شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، این تفاهم‌نامه که در حضور عیسی منصوری معاون کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران امضا شد، در چهار محور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته رامین نواب‌پور مدیرعامل بنیاد ملی توسعه فناوری، محورهای تفاهم‌نامه شامل ایجاد کارگزار تکنولوژی در حوزه فناوری هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و بلاکچین (هاب) است. همچنین محور دوم تفاهم‌نامه همکاری، ایجاد پلتفرم آوزش و توانمندسازی نیروی انسانی در بخش فناوری اطلاعات، محور سوم؛ ایجاد پلتفرم (زیرساخت تأمین مالی برای کارآفرینان) و محور چهارم؛ ایجاد استارت‌آپ‌های استودیو در هاب. 

همچنین با این تفاهم‌نامه گرچه پیش‌بینی ایجاد اشتغال نمی‌توان انجام داد که چقدر شغل ایجاد می‌کند، اما هدف از اجرای این تفاهم‌نامه حمایت از کسب و کارهایی است که در جهت ایجاد اشتغال از مسیر توسعه کسب و کارها خواهد بود. 

نواب‌پور این را هم گفت: در قالب همکاری با دانشگاه تهران در بخش پارک علم و فناوری با بنیاد ملی توسعه فناوری، این همکاری‌ها ادامه پیدا می‌کند. 

همچنین محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران نیز گفت: دانشگاه تهران با ایجاد پارک علم و فناوری، به توسعه فناوری و زمینه ایجاد اشتغال‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین کمک می‌کند و در این زمینه با دستگاه‌های مختلف اجرایی تفاهم‌نامه امضا می‌کند، از جمله اینکه امروز تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد ملی توسعه فناوری امضا شد. 

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی می‌تواند با آوردن منابع مالی از افزایش استارت‌آپ‌ها حمایت کنند و این استارت‌آپ‌ها را با بازار آشنا کنند. 

وی گفت: در تفاهم‌نامه‌ای که امروز با بنیاد علم و فناوری امضا شد، در زمینه هوش مصنوعی و صنعت نسل چهارم همکاری‌ها ادامه می‌یابد و دانشگاه تهران از نظر علمی و فناوری پیشرفته است و شبکه خوب فناوری دارد. 

وی همچنین با بیان اینکه فرهنگ استارت‌آ‌پ‌ها و کسب و کارهای نوین در کشور شکل گرفته است، گفت: امروز در ذهن هر دانشجو یک گزینه و جایگزین برای کسب و کارها از طریق استارت‌آپ‌هاست و گفتمان ادبی استارت‌آپ‌ها در فضای کسب و کار شکل گرفته، البته هنوز نقش استارت‌آپ‌ها در اقتصاد ملی ناچیز است که باید این نقش افزایش پیدا کند.

نیلی احمدآبادی گفت: از مشکلات استارت‌آپ‌ها دسترسی به بازارهای ملی و بین‌المللی است و استارت‌آپ‌ها می‌توانند با روش‌های فناورانه خود، تحریم‌ها را هم دور بزنند و برای فروش محصول بازاریابی کنند. 

در این جلسه همچنین هاشمی نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در شرایط کرونا که مردم خانه‌نشین شدند و بسیاری از کارها از طریق اینترنت انجام شد، ترافیک شبکه اینترنت در کشور دو برابر شد. اگر این مصرف در حوزه انرژی بود، مطمئناً کشور با مشکل مواجه می‌شد، اما از طریق شبکه‌سازی و زیرساخت‌ها، ترافیک شبکه اینترنت دو برابر شد و بسیاری از مشکلات مردم از این طریق حل شد. 

هاشمی گفت: در تفاهم‌نامه‌ای امروز که بین بنیاد ملی توسعه فناوری و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امضا می‌شود، تعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به چشم می‌خورد، همانگونه که این وزارتخانه با دانشگاه تهران از طریق پارک‌های علم و فناوری سجاد در کهریزک ادامه دارد.

هاشمی همچنین گفت: اقبال دنیا به استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی رو به افزایش است و پیش‌بینی شده حجم گردش مالی فناوری‌های هوش مصنوعی تا سال 2030 یعنی 10 سال آینده به 15.7 تریلیون دلار در دنیا برسد.

همچنین زمانی یکی دیگر از کارشناسان حاضر در جلسه گفت: نسل چهارم صنعت، همگرایی فناوری اینترنت اشیاء  عصر نوظهور اقتصاد فضایی و آمادگی برای بهره‌گیری بهینه از منابع موجود مانند منابع آب با کمک فناوری دنبال می‌شود.

عیسی منصوری معاون وزیر تعاون نیز گفت: برای حمایت از کسبت و کارها و اشتغال در شرایط کرونا، مکانیزم‌هایی انجام شد که به جای مراجعه مردم به ادارات، ماشین‌ها کار را انجام می‌دهند و مردم برای دریافت وام‌های حمایتی، فقط برای دریافت پول به بانک مراجعه می‌کردند و ما توانستیم برای اولین بار دولت مکانیکی را با دولت الکترونیکی جایگزین کنیم و میزان مراجعه مردم در ادارات در شرایط کرونا به حداقل کاهش پیدا کرد. 

معاون وزیر کار گفت: در نسل چهارم صنعت، نیاز به انسان‌های متخصص و حرفه‌ای داریم و صرف آموزش رسمی و کلاسیک پاسخگو نیست و کاری که امروز باید انجام بشود، تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و بلاکچین است. 

منصوری این را هم گفت: بدون تعارف می‌گویم آمادگی کامل برای فناوری‌های هوش مصنوعی ایجاد نکرده‌ایم، اما در حال حاضر اتصال زیرساخت‌ها و شبکه‌ها در کشور اتفاق مبارکی برای کشور است و در نسل چهارم صنعت، بازیگران اصلی همان پلتفرم‌ها و زیرساخت‌ها هستند که در اطریش و آلمان پلتفرم ملی طراحی شد. 

منصوری همچنین گفت: نوعی همکاری برای پلتفرم‌ها در زمینه به کارگیری هوش مصنوعی لازم است و امیدواریم همکاری بین دانشگاه تهران و بنیاد ملی توسعه فناوری منجر به شکل‌گیری پلتفرم‌ها و پرورش نیروی انسانی متخصص بشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری دانشگاه تهران توسعه علم فناوری دانشگاه تهران توسعه علم بنیاد ملی توسعه فناوری پارک علم و فناوری توسعه فناوری دانشگاه تهران استارت آپ ها کسب و کارها تفاهم نامه هوش مصنوعی نسل چهارم کسب و کار امضا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت