Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، علیرضا زاکانی در مراسم یادبود شهید چمران که در سالن همایش‌های دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به ارسال سوخت از سوی ایران به ونزوئلا گفت: کسی که به ارسال بنزین به ونزوئلا اهتمام داشت رهبر معظم انقلاب و کسی که این کشتی‌ها را حفاظت کرد سپاه پاسداران ما بود. در جریان ارسال کشتی‌های حامل بنزین به ونزوئلا، بارها خواستند که به کشتی‌های ما تعرض کنند، اما فهمیدند که اگر به پنج کشتی ما تعرض شود، به ۲۴ کشتی آنها تعرض می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی مطرح کرد: مجلس کنونی نقایصی خواهد داشت، اما این مجلس نسبت به مجلس‌هایی که قبلاً من در آنها بودم، بهتر است. امیدواریم مجلس بتواند در رسالت خود موفق عمل کند و این جز با پیوستگی حوزه و دانشگاه و توجه به نیازهای مردم شدنی نیست.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: شروع کار ما با دولت باید همکارانه باشد، ما نوکری دولت را می‌کنیم که آنها نوکری مردم را بکنند، دولت اگر قصد خدمت نداشته باشد، وجودش نامناسب است، اما شروع آن با دعوا نخواهد بود، امروز تمرکز بر همکاری است.

زاکانی تصریح کرد: مجلس به حرکت‌های عدالتخواهانه کمک خواهد کرد، این دستگاه قضائی مطلوب ما نیست و باید در این مسیر تمام قد همراه شود، باید بیان خوب رئیس دستگاه قضا در بدنه آن پذیرفته شود.

وی تاکید کرد: مجلس باید از خودش شروع کند، به همین دلیل ما روی پرونده آقای تاجگردون دست گذاشتیم، ایشان با اتهامات فراوان به مجلس راه یافته و شبکه‌های اقتصادی فراوانی را تشکیل داده است و در حال حاضر در مسیر پیگیری پرونده این نماینده هستیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فساد در کشور ما سیستمی نیست، اما شبکه‌های فساد در کشور وجود دارد؛ مهمترین کمیسیون نظارتی مجلس، اصل ۹۰ است. آقای منصوری که متواری بود، به ظاهر بسیار انقلابی بود، اما این تنها ظاهر بود و در پشت پرده اهل زد و بند بود.

کد خبر 523898 برچسب‌ها علیرضا زاکانی مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زاکانی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • ریزش کوه در مسیر بدره-قاضی خان
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟
  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه