Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه طرح جیکو با هدف حفظ زنجیره ارزشی ایده تا بازار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شکل گرفت، گفت: از مهم‌ترین مشکلات امروز کشور نبود نیروی کاری دانش محور است که در مواقع لزوم وارد و در صورت عدم نیاز خارج شوند؛ به عبارتی ضمن چابک بودن انعطاف‌پذیری لازم را هم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عباس زارعی هنزکی امروز در مراسم امضای یادداشت تفاهم چند جانبه میان بنیاد ملی توسعه فناوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه استارتاپها منابع انسانی با دانش تخصصی در دسترس ندارند، اظهار کرد: در طرح جیکو (طرح تامین نیروی کار دانشی برای شرکت‌ها) دانشجویان برای کار دانشجویی تخصصی به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه در زنجیره ارزشی ایده تا بازار هدف این است که ایده به ثروت نهایی و ماندگار تبدیل شود، افزود: برای این زنجیره ارزشی برنامه‌ریزی شده است و دانشگاه تهران برای هر بخش اعم از ثبت هسته نوآور و پیشرو و ... برنامه دارد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طرح جیکو سومین برنامه راهبردی دانشگاه تهران در حوزه کارآفرینی بود که با ایجاد فرصتهای شغلی درصدد ایجاد اشتغال برای دانشجویان و تأمین نیروی انسانی برای شرکتهای مد نظر است.

دکتر زارعی با بیان اینکه در طرح جیکو دانشجویان جویای کار و شرکتهای متقاضی را شناسایی می‌شوند، افزود: البته پیش از آن برای آموزش و افزایش مهارت این دانشجویان برنامه‌ریزی‌هایی می‌شود تا بدین ترتیب با تغییر فرهنگ کارآفرینی دانشجو با بازار کار آشنا شود.

وی با بیان اینکه به شماری از این دانشجویان اجازه داده می‌شود به صورت پاره وقت (حداکثر ۸۰ ساعت در ماه) پس از طی دوره آموزشی اولیه در دانشگاه تهران فعالیت کنند، گفت: در این مواقع فضای امنی برای دانشجویان فراهم و دانشجویان در بدو ورود بیمه می‌شوند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشجویان در این قبیل کارها از گرنت حمایتی بهره‌مند می‌شود، تصریح کرد: دانشجویی که انتخاب می‌شود، به مدت ۶ ماه حقوق خود را از دانشگاه تهران دریافت می‌کند، پس از ۶ ماه تنفس شرکت به صورت قسطی حقوق پرداخت شده دانشجو را بازپرداخت می‌کند.

دکتر زارعی ادامه داد: ثبت نام دانشجو و شرکتهای علاقه‌مند در سامانه جیکو، جستجوی تخصص مورد نیاز توسط شرکت از میان دانشجویان متقاضی، انجام مصاحبه کاری توسط شرکت با دانشجو، معرفی دانشجویان جذب شده توسط شرکت به پارک، عقد قرارداد گرنت جیکو بین پارک و شرکت و بالاخره آغاز همکاری دانشجو و شرکت فرآیند اجرای طرح است.

وی با بیان اینکه در امضای این یادداشت تفاهم وزارت تعاون هم در این فضا قرار می‌گیرد، افزود: بدین ترتیب نالج ورکرها (کارگران علمی) هم از شرکتهای دانش‌بنیان و دیگر شرکتها استفاده می‌کنند، البته مقرر است بنیاد ملی توسعه فناوری هم فرصتها و چالش‌های میان جامعه و صنعت را شناسایی کند تا در نهایت شرکتها بتوانند به افزایش تولید ناخالص ملی کمک کنند.

همچنین دکتر نواب‌پور، مدیر عامل بنیاد ملی توسعه فناوری در این مراسم با بیان اینکه هدف از این مشارکت کمک به ایجاد اشتغال پایدار است، گفت: وظایف این بنیاد در حوزه آموزش، پژوهش، توسعه فناوری، توسعه کسب و کار در تجاری‌سازی با تأکید بر زنجیره ارزش بین‌المللی است.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری فناورانه که در بسیاری از مقالات جهانی به آن اشاره شده است، افزود: در این باره باید هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی در کنار یکدیگر دیده شود، بنیاد هم یک نهاد غیر انتفاعی است که مأموریت خود را صرف این موضوع می‌کند.

مدیر عامل بنیاد ملی توسعه فناوری این همکاری را ارزشمند دانست و گفت: این همکاری در چهار محور همانندسازی نیروهای متخصص، ایجاد کارگزاری فناوری با نگاه جامع، ایجاد پلتفرم تأمین مالی و استارتاپ استودیو است که این بنیاد مأموریت خود را از طریق همکاران فناور خود به انجام می‌رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران پارک فناوری تهران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بنیاد ملی توسعه فناوری زنجیره ارزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، تیمی متشکل از معلمان و دانش‌آموزان ایرانی از مدارس شهرهای تهران، مشهد، کرمان و اصفهان در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور ترکیه با عنوان «یک ایده یک جهان» موفق به کسب ۵ مدال طلا در رشته‌های مختلف شدند.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود. این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی بود.

در این دوره از مسابقات که در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به ۵ طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود