Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمصطفی فاطمی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور معاون دادستان کشور، افزود: به منظور رفع تخلفات انجام ‌شده در بافت تاریخی و بازگرداندن بنا به حالت اولیه به جای حبس از مجازات‌های جایگزین برای تنبیه مجرمان استفاده شود.

وی ادامه داد: سالانه حدود ۲۰۰ پرونده در محاکم قضایی یزد با عنوان جرایم علیه میراث فرهنگی تشکیل می‌شود و بیشترین موضوع شکایت مربوط به مرمت‌های غیرمجاز انجام شده در بافت تاریخی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه مجازات تعیین‌شده در قانون برای این‌گونه جرایم حبس و تا حدودی بازدارنده است، اما مهم، بازگرداندن بنا به حالت اولیه است.

فاطمی اظهار کرد: در مجازات‌های جایگزین حبس، مجرم به جای تحمل حبس به واحد کارگری میراث فرهنگی معرفی می‌شود. خشت‌زنی،  ساخت تویزه، ساباط، نمای سنتی و کاهگل، مشاغل مربوط به باغبانی، کار در قنوات و چاپ پوستر معرفی بناهای تاریخی از جمله مشاغلی است که می‌توان به عنوان مجازات‌های جایگزین حبس از آن استفاده کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: فهرست کامل این مشاغل تهیه و به دادگستری استان برای اعلام به محاکم قضایی ارائه شده است.

تاکنون چند فقره رای در دادگاه‌های استان با استناد به همین آیین‌نامه صادر و مجرم به جای تحمل مجازات حبس به واحد کارگری میراث فرهنگی معرفی شده است.

کد خبر 523883 برچسب‌ها استان یزد تاریخ - بافت تاریخی فرهنگ - میراث فرهنگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان یزد تاریخ بافت تاریخی فرهنگ میراث فرهنگی میراث فرهنگی بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: همزمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلم‌ها و استادان دانشگاه رایگان خواهد بود. 

براساس این اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلم‌ها، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در ۶ ماه نخست سال از ۹ تا ۱۸ است.

علاقه‌مندان به بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌های میراث فرهنگی یا محوطه‌های تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آنها در فضای مجازی، می‌توانند از ساعت دقیق فعالیت‌شان اطلاع یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز